ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η υπουργός "ισότητας" της Ισπανίας προσπαθεί να προωθήσει την παιδοφιλία

Image: Spain’s “equality” minister says children should be allowed to have pedophilic relations with adults

Η υπουργός "ισότητας" της Ισπανίας λέει ότι πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να έχουν παιδοφιλικές σχέσεις με ενήλικες

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

(Natural NewsΌπως πολλοί προειδοποιούσαν ότι τελικά θα συμβεί, η Κουλτούρα των LGBT σπρώχνει ένα ακόμη όριο - και μάλιστα σημαντικό - προσπαθώντας να εξομαλύνει την παιδοφιλία χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι τα παιδιά πρέπει να μπορούν να "αγαπούν" όποιον θέλουν.

Η Irene Montero, η "Υπουργός Ισότητας" της Ισπανίας, μίλησε πρόσφατα σε μια συνάντηση στην οποία απηύθυνε μια παθιασμένη έκκληση για τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας. Διατύπωσε το επιχείρημά της ως την απελευθέρωση των παιδιών ώστε να μπορούν να "γνωρίσουν το σώμα τους" με ενήλικες, αν επιλέξουν έτσι να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους.

"... αλλά για να μιλήσουμε για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, για παράδειγμα, η οποία είναι δικαίωμα των αγοριών και των κοριτσιών, κυρία αναπληρώτρια - ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι οικογένειές τους. Γιατί όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, τα "
childrenx - παιδιάx" αυτής της χώρας έχουν το δικαίωμα, έχουν το δικαίωμα να γνωρίσουν το σώμα τους", δήλωσε η Montero στη συνάντηση (δείτε παρακάτω).

"Να γνωρίζουν ότι κανένας ενήλικας δεν μπορεί να αγγίξει το σώμα τους αν δεν το θέλουν", συνέχισε. "Αν δεν το θέλουν, και ότι αυτό είναι μια μορφή βίας".

"(Τα παιδιά) έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι μπορούν να αγαπούν ή να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όποιον θέλουν - με βάση, φυσικά, τη συναίνεση. Και αυτά είναι αναγνωρισμένα δικαιώματα που έχουν. Και τα οποία δεν σας αρέσουν".

Μην τους αφήσετε να ομαλοποιήσουν την παιδοφιλία

Θα παρατηρήσετε ότι ο Montero δημιούργησε μια ολοκαίνουργια λέξη, το childrenx, η οποία προφανώς προσδιορίζει τα παιδιά που έλκονται σεξουαλικά από ενήλικες ή είναι πρόθυμα να εμπλακούν σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενήλικες.

Πρόκειται για μια παρέκκλιση της παρόμοιας λέξης Latinx, η οποία είναι μια άλλη αριστερή λέξη-κλειδί για να περιγράψει τα άτομα λατινοαμερικανικής καταγωγής που ταυτίζονται με τους ΛΟΑΤ, συμπεριλαμβανομένων των Μεξικανών και άλλων ισπανόφωνων.

Η Αριστερά προσπαθεί πραγματικά σκληρά να συμπεριλάβει την παιδοφιλία ως ένα ακόμη γράμμα στην κατηγορία LGBT-plus της σεξουαλικής παρέκκλισης ή ως ένα ακόμη χρώμα στο "ουράνιο τόξο" των LGBT (το οποίο έχει μόνο έξι χρώματα στην αρχική του μορφή σε σύγκριση με τα επτά χρώματα που υπάρχουν σε ένα πραγματικό ουράνιο τόξο).

Αφού δέχτηκε μαζικές αντιδράσεις για τις δηλώσεις της, η Montero προσπάθησε να ισχυριστεί ότι απλώς παρεξηγήθηκε και ότι στην πραγματικότητα δεν προωθούσε την παιδοφιλία. Αυτό κάνουν συχνά αυτού του είδους οι άνθρωποι όταν αμφισβητούνται σε μεγαλύτερο βαθμό από τον αναμενόμενο.

Σε αυτή την περίπτωση, η Montero μπορεί να υπέθεσε ότι τα λόγια της δεν θα κατέληγαν να γίνουν viral σε όλο τον κόσμο, οπότε προσπάθησε αργότερα να παίξει το χαρτί "δεν είπα αυτό!". (Σχετικό: Η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν είναι γεμάτη παιδόφιλους, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του "μεγάλου").

"Θα έπρεπε να κάνει σκληρή φυλακή", έγραψε ένας σχολιαστής για τις αρχικές δηλώσεις της Μοντέρο στη συνάντηση.

"Τα μάτια της τα λένε όλα", έγραψε ένας άλλος. "Σκοτεινά και αποκαλύπτουν μια ψυχή παράφρονα και χυδαία κακή. Λένε: Ας καταστρέψουμε όσες περισσότερες νεαρές ζωές μπορούμε. Απαίσια, διεστραμμένα τέρατα!"

"Όλοι οι παιδόφιλοι πρέπει να γδέρνονται και μετά να καίγονται ζωντανοί", πρότεινε ένας άλλος για το πώς θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους ανθρώπους.

"Αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείς γελοίες και περιττές θέσεις όπως το "Υπουργείο Ισότητας" και στη συνέχεια διορίζεις έναν τρελό φιλελεύθερο στη θέση αυτή", σημείωσε ένας άλλος.

Λάβετε υπόψη ότι το καθεστώς Μπάιντεν δημιουργεί παρόμοιες τέτοιες θέσεις με λέξεις όπως "ισότητα" και "ένταξη" στον τίτλο. Σχεδόν όλες αυτές οι θέσεις υπάρχουν για να προωθήσουν και να εξομαλύνουν διαστροφικές πράξεις όπως ο τρανσέξουαλ ακρωτηριασμός παιδιών, ο οποίος για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς είναι μια μορφή παιδεραστίας που περιλαμβάνει τη σεξουαλική καταστροφή ανηλίκων.

πηγή

Οι ίδιοι άνθρωποι μπορούν και έχουν τη δύναμη να καθαρίσουν όλες τις βρωμιές που μαζεύτηκαν στο σπίτι τους που είναι ο πλανήτης μας, ο πλανήτης των ανθρώπων φτάνει να αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα περιμένει την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα παντού στον πλανήτη μας.

Τα παιδιά είναι οι αυριανοί πολίτες. Η παιδεία είναι ο κρισιμότερος και πιο νευραλγικός τομέας της κοινωνίας.  Δείτε εδώ

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σας. Δείτε εδώ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ (esylemesou1.blogspot.com)

https://www.facebook.com/e.sy.lemesou


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ