ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Απογοητευμένοι οι προωθητές της κλιματικής αλλαγής για την αποτυχία τους στην πλύση εγκεφάλου που κάνουν στον κόσμο

Οι προωθητές της παγκοσμιοποιητικής λατρείας του κλίματος εκφράζουν απογοήτευση που οι προσπάθειές τους να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο αποτυγχάνουν

Μια δεξαμενή σκέψης που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει αρκετός κόσμος που να πιστεύει την αφήγηση περί κλιματικής αλλαγής, παρά τις δεκαετίες επιθετικού προγραμματισμού και προπαγάνδας.

Το Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου (ISD), το οποίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο δισεκατομμυριούχος ευεργέτης Μπιλ Γκέιτς συγκαταλέγεται μεταξύ των υποστηρικτών του, δημοσίευσε στις 9 Ιουνίου μια έκθεση 115 σελίδων με τίτλο "Άρνηση, εξαπάτηση, καθυστέρηση: Παραπληροφόρηση για το κλίμα στην COP26 και πέραν αυτής". Σε αυτήν, γίνεται η παραδοχή ότι η αίρεση του κλίματος δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά αυτές τις μέρες στην προώθηση της ατζέντας της.

Σύμφωνα με το Exposé News, το οποίο παρακολουθεί στενά αυτά και άλλα σχετικά θέματα, το έγγραφο "μοιάζει περισσότερο με παραδοχή ότι η προπαγάνδα τους για την κλιματική κινδυνολογία έχει αποτύχει και, όπως γράψαμε προηγουμένως, οι πραγματικοί ειδικοί αποκαθιστούν τον επιστημονικό ορισμό της "κλιματικής αλλαγής"".

Μεταξύ των πολλών συντελεστών της έκθεσης είναι το Κέντρο Ανάλυσης Τεχνολογίας Κοινωνικών Μέσων ("CASM"), το Δίκτυο Συνειδητής Διαφήμισης ("CAN"), το Climate Nexus, το Eco-Bot.net, οι Φίλοι της Γης, το Purpose, το Reset Australia και το Stop Funding Heat.

Το έγγραφο περιέχει επίσης ειδικές ευχαριστίες στις Paula Matlach, Kata Balint, Cecile Simmons, Sara Bundzten και Melanie Smith, τις οποίες ευχαριστούμε για τις προσπάθειές τους στη σύνταξη και τη συμβολή τους στο λεγόμενο "War Room" της ISD.

"Γιατί χρειάζονται μια "Αίθουσα Πολέμου" για να υπερασπιστούν την "κλιματική αλλαγή" τους;" αναρωτιέται το Exposé News. "Είναι η εκδοχή τους για την "κλιματική αλλαγή" τόσο εύκολα αποδομήσιμη που πρέπει να είναι έτοιμοι να πάνε σε "πόλεμο" για να την υπερασπιστούν;".

Η ομάδα του Σόρος ανησυχεί για την "υπερ-διάδοση της παραπληροφόρησης για το κλίμα" στο διαδίκτυο

Ακόμη και όταν η προπαγάνδα για την κλιματική αλλαγή προωθείται και προωθείται επιθετικά στην κορυφή του σωρού των πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις μηχανές αναζήτησης, οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν πληροφορίες που υποστηρίζουν μια πιο επιφυλακτική άποψη, αποκαλύπτει η έκθεση.

Στο Facebook, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που προωθεί ενεργά την προπαγάνδα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, οι χρήστες συνεχίζουν να την αγνοούν και να επιλέγουν εναλλακτικό και ανεξάρτητο περιεχόμενο που θέτει υπό αμφισβήτηση τα επίσημα κλιματικά δόγματα.

Χρησιμοποιώντας την ίδια ρητορική που προωθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού της Γουχάν, το ISD προειδοποιεί περαιτέρω ότι η παραπληροφόρηση για το κλίμα είναι ένα πρόβλημα "υπερ-διάδοσης" στο διαδίκτυο και ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να κατευθυνθεί η αφήγηση υπέρ των παγκοσμιοποιητών.

Στο Twitter, ένα άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προωθεί την αφήγηση των παγκοσμιοποιητών, υπάρχουν τουλάχιστον 16 λογαριασμοί που "υπερ-διαδίδουν" την παραπληροφόρηση για το κλίμα, μαζί με 13 επιπλέον υπο-ομάδες που κάνουν το ίδιο, σύμφωνα με την Graphika, η οποία διεξήγαγε μια ανάλυση δικτύου στην οποία αναφέρεται η ISD.

"Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2021, τα tweets και τα tweets παραθέματος από τους 16 λογαριασμούς που αναφέρονται παραπάνω συγκέντρωσαν συνολικά 507.000 likes και retweets ("αλληλεπιδράσεις") μόνο για τις κλιματικές αφηγήσεις", εξηγεί η έκθεση.

"Αυτό περιλαμβάνει άτομα όπως ο Michael Shellenberger, ο John Stossel, ο Bjorn Lomborg και ο Patrick Moore".

Ο Shellenberger, παρεμπιπτόντως, είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ και ένας από τους "κορυφαίους δημόσιους διανοούμενους της Βόρειας Αμερικής για την καθαρή ενέργεια". Είναι περιβαλλοντολόγος, αλλά "φιλοανθρώπινος", ο οποίος δεν φαίνεται να υιοθετεί τις κυρίαρχες αφηγήσεις για το κλίμα που ο Σόρος και οι φίλοι του προσπαθούν απεγνωσμένα να προωθήσουν.

Ο ISD είναι επιπλέον ενοχλημένος που οι "“fact-checkers” (ελεγκτές γεγονότων) των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφήνουν να περάσει πολύ περιεχόμενο για τα γούστα τους και να κοινοποιηθεί και να αναδημοσιευτεί. Χαρακτηρίζοντας τον έλεγχο των γεγονότων ως το "χαμηλότερο μέτρο" για τη διατήρηση της κλιματικής αφήγησης, η έκθεση του ISD αναφέρει ότι:

"... βρήκαμε ελάχιστα στοιχεία για την επιβολή μέτρων κατά των γνωστών παραπληροφορητών, ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές όπως μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής για το κλίμα ή ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο".

Το γεγονός είναι ότι χωρίς τους χρήστες που αμφισβητούν την αφήγηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν ήδη νεκρά από άποψη χρήσης. Κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα που διαδίδει μόνο κυβερνητική προπαγάνδα, την οποία απαιτεί η ISD.

Το Facebook, το Twitter και οι υπόλοιποι το γνωρίζουν αυτό, γι' αυτό και "ελέγχουν" με μισή καρδιά τα γεγονότα, ενώ αφήνουν ενεργούς τους λογαριασμούς "παραπληροφόρησης" με την υψηλότερη χρήση.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την εξαπάτηση των προωθητών της κλιματικής λατρείας μπορείτε να τα βρείτε στο ClimateScienceNews.com.

Πηγές: 

Expose-News.com

NaturalNews.com

Όλα αυτά και και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σας. Δείτε εδώ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ (esylemesou1.blogspot.com)


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ