ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΘΑ φάτε τα ζωύφια: Μεγάλα εμπορικά σήματα διοχετεύουν αθόρυβα έντομα στο φαγητό μας

ΘΑ φάτε τα ζωύφια: Μεγάλα εμπορικά σήματα διοχετεύουν αθόρυβα έντομα στο φαγητό σας

Μεγάλες εταιρείες προσθέτουν αθόρυβα έντομα στα προϊόντα διατροφής τους, υλοποιώντας έναν στόχο που έχει θέσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο επιδιώκει να βάλει τους ανθρώπους να τρώνε έντομα ως ένα από τα υποτιθέμενα κλειδιά για έναν βιώσιμο πλανήτη.

(Το άρθρο του Adan Salazar αναδημοσιεύτηκε από το InfoWars.com)

Την Κυριακή, ο γκουρού της σαρκοφάγου διατροφής Dr. Shawn Baker ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από μια σακούλα με τυροπιτάκια τσένταρ, μόνο που αντί να είναι φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο αυτά τα σνακ ήταν γεμάτα πρωτεΐνες εντόμων.

Αρχίζει να γλιστράει το bugz μέσα!!! pic.twitter.com/UNRvOrajmV

- Dr Shawn Baker ? (@SBakerMD) August 15, 2022

Το σνακ από την καναδική μάρκα Actually Foods αναφέρει ότι οι σφολιάτες "τροφοδοτούνται από γρύλους" με 10 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα.

Η ετικέτα συστατικών στο πίσω μέρος της σακούλας αναφέρει ότι για την παραγωγή των puffs χρησιμοποιήθηκε "βιολογικό αλεύρι γρύλου", ενώ μια προειδοποίηση αλλεργίας στο πίσω μέρος της σακούλας προειδοποιεί επίσης: "Οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα οστρακοειδή μπορεί επίσης να είναι αλλεργικοί στους γρύλους".

Περαιτέρω έρευνα στη μητρική εταιρεία της Actually Foods, την Entomo Farms , δείχνει ότι βρίσκεται σε μια αποστολή "να κάνει τα τρόφιμα με βάση τον γρύλο την πρώτη επιλογή για τα άτομα που ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, βιώσιμες πρωτεΐνες" και ότι στην πραγματικότητα παράγει ολόκληρους ψημένους γρύλους σε διάφορες γεύσεις, εκτός από τη σκόνη πρωτεΐνης γρύλου.

*ο ήχος της τροφής των εντόμων εντείνεται* pic.twitter.com/LEUfqp5vlm

- Alice Smith (@TheAliceSmith) August 15, 2022

Τα σνακ που περιέχουν γρύλους είναι μόνο μερικά από μια σειρά νέων προϊόντων που προβάλλουν τα έντομα ως πηγή πρωτεΐνης, με πολλά να υποβιβάζουν αθόρυβα τα ειδικά μείγματα γρύλων σε μικρές γραμματοσειρές ή στην ετικέτα των συστατικών.

@HunterBecton: Ποια  @Exo_Protein Savory Meal Bar πρέπει να καταναλώσω πρώτα; Barbecue, Mediterranean ή Mango Curry? pic.twitter.com/vxcKSuBaSi

- Hunter Becton (@HunterBecton) November 15, 2015

Ω ΟΧΙ ΜΠΆΡΑ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗΣ ΓΡΥΛΛΟΥ pic.twitter.com/KtedpFyIr6

- Matt Singer (@mattsinger) October 5, 2019

??????ΜΠΆΡΑ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗΣ ΓΡΥΛΛΟΥ https://t.co/0zRwiAjPXzpic.twitter.com/ZesbZUgFQx

- WEST ROCK?CLIMBING?GYM (@ClimbingGym) July 10, 2022

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δοκιμάστε το Human Improvement

https://t.co/aEfsHYQ94e

- τρελές φυτικές ίνες

- b12 και σίδηρο για τους μυς

- Πραγματική τροφή ολικής αλέσεως

- μοναδικά συστατικά- χρησιμοποιώντας μείγμα γρύλου με κολοκύθα και μπιζέλι"

- Derek S. McCarty (@D_Mccarty) May 31, 2022

Επίσης, όπως υποσχέθηκε, θα παρουσιαστούν μπισκότα με σοκολατένια τσιπ. pic.twitter.com/K920STh3pX

- Elizabeth (@MissCherryPi) May 17, 2022

Κάθε φραντζόλα από το ψωμί γρύλου @RobertsBakeryUK περιέχει c336 γρύλους, οι οποίοι αποξηραίνονται, αλέθονται, αναμειγνύονται με αλεύρι σίτου & σπόρους και στη συνέχεια ψήνονται για να γίνουν μια υπέροχη γευστική φραντζόλα με τραγανό τελείωμα. Περισσότερα για το πώς βοηθήσαμε τον πελάτη μας να πει την καινοτόμο ιστορία του https://t.co/ZIqr7VM34lpic.twitter.com/lZtUKHt4SK

- Souter PR (@SouterPR) January 30, 2020

Ενώ η προοπτική ενός βιώσιμου μέλλοντος μοιάζει με μια ευγενή προσπάθεια, η ιδέα αυτή συμβαδίζει με τον στόχο του παγκοσμιοποιητικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που επιδιώκει να απαλλάξει μια μέρα τους ανθρώπους από τις πυκνές σε θρεπτικά συστατικά πρωτεΐνες κρέατος και να τους στρέψει σε δίαιτες με βάση τα έντομα και τα φυτά.

Το WEF ισχυρίζεται ότι αυτοί οι νέοι τύποι διατροφής είναι απαραίτητοι για τον έλεγχο των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την αντιμετώπιση της εκρηκτικής αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού.

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει τα 9,7 δισεκατομμύρια άτομα μέχρι το 2050. Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι μόνο το 4% της καλλιεργήσιμης γης παραμένει διαθέσιμο στην επιφάνεια του πλανήτη μας, θα πρέπει να σιτιστούν επιπλέον 2 δισεκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι", έγραψε το WEF σε άρθρο του πέρυσι.

"Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η επικείμενη κρίση, παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες και ηγέτες θα συναντηθούν αυτό το φθινόπωρο στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τα τρόφιμα και στη συνέχεια στην COP26. Συχνά παραβλέπεται σε αυτές τις συζητήσεις ο δυνητικός ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν τα έντομα στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης".

Το WEF συνεχίζει να εξηγεί πώς οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα μπορούν πιθανότατα να ζήσουν από δίαιτες εντόμων, με τα αλευρώδη (δηλαδή τις κάμπιες, τα σκουλήκια) να επιπλέουν ως άλλη λιχουδιά μαζί με άλλα έντομα, τα οποία είναι πιο "φιλικά προς τον άνθρακα" από τις παραδοσιακές πηγές πρωτεϊνών.

Καλή τροφή: γιατί μπορεί να τρώμε έντομα σύντομα 

https://t.co/YFdPFhtRX2#foodpic.twitter.com/SV84cwmyj9

- World Economic Forum (@wef) October 14, 2018

Το WEF λέει ότι θέλει η κατανάλωση κρέατος να είναι "μια περιστασιακή απόλαυση" που θα τρώγεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του Twitter που ζυγίζουν αυτά για τα σνακ από έντομα τόνισαν τους ισχυρισμούς ότι τα έντομα περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "χιτίνη", η οποία δεν μπορεί να χωνευτεί σωστά από το ανθρώπινο έντερο, αλλά μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει σε ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να τρώτε έντομα... δεν είναι για να σώσουν τον πλανήτη, είναι για να σας αρρωστήσουν pic.twitter.com/HIVBDf0RA5

— Trish (@Trish_NI) August 15, 2022

Διαβάστε περισσότερα στο: InfoWars.com

πηγή: FOODSUPPLY.NEWS

Όλα αυτά και και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σου. Δείτε εδώ

https://esylemesou1.blogspot.com