ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Χιλιάδες επιστήμονες υπογράφουν επίσημη δήλωση: "Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα"

Image: Thousands of scientists sign formal declaration: “There is no climate emergency”

 Χιλιάδες επιστήμονες υπογράφουν επίσημη δήλωση:

 "Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα"


(Natural News) Ένας αυξανόμενος αριθμός επιστημόνων και άλλων επαγγελματιών και εμπειρογνωμόνων είναι της ίδιας άποψης ότι η λεγόμενη "υπερθέρμανση του πλανήτη" και άλλες μυθοπλασίες για την κλιματική αλλαγή είναι ακριβώς αυτό: μυθοπλασία.

Τουλάχιστον 1.200 από αυτούς έχουν υπογράψει την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα, η οποία δηλώνει ότι δεν υπάρχει "καμία κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης", παρά τα όσα ισχυρίζονται διεφθαρμένες κυβερνήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Αποδεικνύεται ότι το κλίμα αλλάζει πάντα. Και οι άνθρωποι παίζουν ελάχιστο έως καθόλου ρόλο στις θερμοκρασίες και τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία υπαγορεύονται από παράγοντες πολύ έξω από τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Το πολιτικό κατεστημένο και τα επίσημα "επιστημονικά" του πρακτορεία ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα "διευθετημένο" θέμα, αλλά η Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα ορίζει το αντίθετο. (Σχετικό: Εκατοντάδες επιστήμονες υπέγραψαν παρόμοια δήλωση το 2019, δηλώνοντας ότι η υποτιθέμενη έκτακτη ανάγκη για το κλίμα είναι μυθοπλασία).

Ο Νορβηγός καθηγητής Ivar Giaever, βραβευμένος με Νόμπελ Φυσικής, είναι ένας από τους υπογράφοντες της διακήρυξης. Λέει ότι τα δόγματα της κλιματικής αλλαγής είναι περισσότερο θρησκεία παρά επιστήμη - πλήρης κατάλογος των υπογραφόντων την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα είναι διαθέσιμος εδώ.

"Η κλίμακα της αντίστασης στη σύγχρονη "κατασταλαγμένη" επιστήμη του κλίματος είναι αξιοσημείωτη, δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο στον ακαδημαϊκό χώρο να συγκεντρώσει κανείς επιχορηγήσεις για οποιαδήποτε έρευνα για το κλίμα που αποκλίνει από την πολιτική ορθοδοξία", αναφέρει το Legal Insurrection.

"Ένας άλλος επικεφαλής συγγραφέας της δήλωσης, ο καθηγητής Richard Lindzen, έχει χαρακτηρίσει την τρέχουσα κλιματική αφήγηση "παράλογη", αλλά αναγνώρισε ότι τα τρισεκατομμύρια δολάρια και η αδυσώπητη προπαγάνδα από ακαδημαϊκούς που εξαρτώνται από επιχορηγήσεις και δημοσιογράφους που καθοδηγούνται από την ατζέντα, λένε σήμερα ότι δεν είναι παράλογη".

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τόσο πραγματική όσο και το πασχαλινό λαγουδάκι

Ένα συνηθισμένο "στοιχείο" που προβάλλεται υπέρ της αφήγησης της κλιματικής έκτακτης ανάγκης είναι η κοινοπραξία των κλιματικών μοντέλων, τα οποία ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν μαθηματικά και επιστήμη για να "αποδείξουν" την ύπαρξη της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Αυτά τα κλιματικά μοντέλα είναι κεντρικής σημασίας για τη συζήτηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή, και όμως είναι απλώς ένα προϊόν ό,τι θέλουν να είναι οι δημιουργοί τους - δηλαδή, δείχνουν ό,τι θέλουν να δείξουν οι άνθρωποι που τα έφτιαξαν.

"Πρέπει να απελευθερωθούμε από την αφελή πίστη σε ανώριμα κλιματικά μοντέλα", αναφέρει η Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα. "Στο μέλλον, η έρευνα για το κλίμα πρέπει να δώσει σημαντικά μεγαλύτερη έμφαση στα εμπειρικά στοιχεία".

Η ομάδα CLINTEL δημιούργησε ένα σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της ατζέντας για το κλίμα. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα κύρια σημεία, τα οποία η Ομάδα CLINTEL λέει ότι θα δώσει προς εξέταση σε κυβερνήσεις και εταιρείες παγκοσμίως:

  • Τα φυσικά αίτια συμβάλλουν στις αλλαγές του κλίματος
  • Η αύξηση της θερμοκρασίας είναι πιο αργή από ό,τι είχε προβλεφθεί
  • Η πολιτική για το κλίμα διαμορφώνεται με βάση ανεπαρκή μοντέλα
  • Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος - είναι τροφή για τα φυτά και η βάση για τη ζωή στη Γη
  • Η υπερθέρμανση του πλανήτη, αν υποθέσουμε ότι είναι πραγματική, δεν έχει αυξήσει την επικράτηση των φυσικών καταστροφών
  • Η πολιτική για το κλίμα πρέπει να σέβεται την επιστημονική και οικονομική πραγματικότητα - όχι τη φανταστική φαντασία

"Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα", λέει η ομάδα CLINTEL. "Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος πανικού και συναγερμού. Αντιτιθέμεθα σθεναρά στην επιβλαβή και μη ρεαλιστική πολιτική του καθαρού μηδενικού CO2 που προτείνεται για το 2050. Εάν προκύψουν καλύτερες προσεγγίσεις, και σίγουρα θα προκύψουν, έχουμε άπλετο χρόνο για να σκεφτούμε και να προσαρμοστούμε εκ νέου".

"Στόχος της παγκόσμιας πολιτικής θα πρέπει να είναι η "ευημερία για όλους" με την παροχή αξιόπιστης και οικονομικά προσιτής ενέργειας ανά πάσα στιγμή. Σε μια ευημερούσα κοινωνία, οι άνδρες και οι γυναίκες είναι καλά μορφωμένοι, τα ποσοστά γεννήσεων είναι χαμηλά και οι άνθρωποι νοιάζονται για το περιβάλλον τους".

Το να επιτρέψουμε στις λεγόμενες πολιτικές της "Πράσινης Νέας Συμφωνίας" να επικρατήσουν έναντι αυτών που προτείνει η ομάδα CLINTEL θα επιτρέψει την ολοκληρωτική καταστροφή του πλούτου, της ευημερίας και της ζωής όπως την ξέρουμε σήμερα.

"Αν πραγματικά πιστεύουν ότι η δραστηριότητα του ανθρώπου δεν προκαλεί την κλιματική αλλαγή, τότε ο τίτλος θα έπρεπε να είναι: 'Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο'", έγραψε ένας σχολιαστής.

Η πραγματική αλήθεια για το κλίμα μπορεί να βρεθεί στο ClimateScienceNews.com.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής: Α:

LegalInsurrection.com

NaturalNews.com

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ (Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ... ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ... ΟΠΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΘΝΟΣ

ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ !

Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  

ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ