ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παγκόσμιος πόλεμος κατά του ΚΡΕΑΤΟΣ: Τώρα η Ιρλανδία θανατώνει αγελάδες για να καταπολεμήσει την "κλιματική αλλαγή"

 

Παγκόσμιος πόλεμος κατά του ΚΡΕΑΤΟΣ: Τώρα η Ιρλανδία θανατώνει αγελάδες για να καταπολεμήσει την "κλιματική αλλαγή"

(Natural News) Η Ιρλανδία προστίθεται στις Κάτω Χώρες με νέα σχέδια για τη θανάτωση των βοοειδών που παράγουν τρόφιμα.

Προκειμένου να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή, η ιρλανδική κυβέρνηση επιθυμεί τη θανάτωση όσο το δυνατόν περισσότερων βοοειδών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας, κάθε 10.000 αγελάδες που θανατώνονται σημαίνει μείωση 45.000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα.

Το CO2 είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής των φυτών και άλλων οργανισμών, φυσικά. Αλλά για τους παγκοσμιοποιητές, είναι μια σατανική τοξίνη, όπως το αζωτούχο λίπασμα, το οποίο η ολλανδική κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει ως "ρύπο".

Η ιρλανδική γαλακτοβιομηχανία Food Vision Dairy Group ζητά από την κυβέρνηση της χώρας αυτής να αποζημιώσει τους κτηνοτρόφους για κάθε αγελάδα που θανατώνουν. Θέλουν 5000 ευρώ (περίπου 5.107 δολάρια) ανά κεφάλι, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Σε αντάλλαγμα για την "άμεση μείωση της γεωργικής δραστηριότητας", η Food Vision Dairy Group θέλει μεγάλες εισροές μετρητών - επειδή προφανώς όλοι θα τρώμε χρήματα όταν η προσφορά τροφίμων εξοριστεί στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη", αφού τα χρήματα θα είναι το μόνο πράγμα που θα μείνει για να καταναλώσουμε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Scottish Farmer, άλλα προτεινόμενα μέτρα περιλαμβάνουν έναν μηχανισμό εμπορίας των εκπομπών στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, όπως τα εταιρικά πιστωτικά μόρια άνθρακα που μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν στη δική τους αγορά, κατά κάποιο τρόπο.

Υπάρχει επίσης μια ώθηση για τη μείωση των εισροών αζώτου έως και 20% στις γαλακτοπαραγωγικές εκμεταλλεύσεις, η οποία θα μειώσει τα κέρδη, ενώ θα συμπιέσει την προσφορά τροφίμων ακόμη περισσότερο από τα σημερινά επίπεδα.

"Περαιτέρω αναστολείς του μεθανίου για τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής σχεδιάζονται μέχρι το 2030 με εκτιμώμενο κόστος μεταξύ 75 και 100 ευρώ ανά αγελάδα γαλακτοπαραγωγής", προσθέτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, υπονοώντας ότι το μέλλον θα περιλαμβάνει τη φίμωση των βοοειδών και την τοποθέτηση συσκευών σύλληψης γύρω από τον πρωκτό τους για να σταματήσει το μεθάνιο (μετεωρισμός) από το να εισέλθει στην ατμόσφαιρα.

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να πεθάνετε, γι' αυτό και σκοτώνουν τα ζώα σας.

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Guardian ανέφερε ότι για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους που έχει επιβάλει η κυβέρνησή της, η Ιρλανδία θα πρέπει να θανατώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια βοοειδή.

Αυτό είναι πολύ βοδινό και γαλακτοκομικό κρέας που ουσιαστικά θα πεταχτεί στην τουαλέτα, αφήνοντας λιγότερα τρόφιμα για τους ανθρώπους να καταναλώσουν και πολύ υψηλότερες τιμές για ό,τι απομένει. Δεν θα τρώτε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι, είναι μάλλον τα συναισθήματα του ψυχοπαθή Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Για να λέμε την αλήθεια, οι αγελάδες και τα άλλα ζώα κάνουν καλό στον πλανήτη, ειδικά όταν τους επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθερα στα βοσκοτόπια, από τα οποία υπάρχουν πολλά σε όλη την Ιρλανδία. Η απομάκρυνσή τους από την τροφική αλυσίδα, όπως απαιτεί η κυβέρνηση, θα καταστρέψει όχι μόνο την οικονομία και τον εφοδιασμό τροφίμων της χώρας, αλλά και πολλά από τα φυσικά οικοσυστήματα.

Η κοπριά που ρίχνουν οι αγελάδες λιπαίνει το έδαφος, βοηθώντας τα φυτά να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Χωρίς τα βοοειδή, οι βοσκότοποι θα υπερκαλλιεργηθούν, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι θα γίνουν άγριοι και άχρηστοι για γεωργικούς σκοπούς.

"Ήξερα ότι κάποιος θα έκανε τον αέρα παράνομο", έγραψε ένας σχολιαστής στο Natural News σε ένα άλλο άρθρο σχετικά με το πώς η "πράσινη" ατζέντα περιλαμβάνει την εξάλειψη των φυσικών αερίων στον αέρα που μας κρατούν όλους ζωντανούς, συμπεριλαμβανομένου του αζώτου και του CO2. "Το να τον αναπνέουμε χωρίς πάνα προσώπου είναι ήδη παράνομο".

"Το άζωτο είναι ένα στοιχείο", έγραψε ένας άλλος. "Αποτελεί το 79% της ατμόσφαιρας. Δεν είναι ρύπος. Το NH3, η ουρία, είναι ουσιαστικά ούρα, τα οποία υποθέτω ότι οι χαζοί λένε ότι είναι ρύπος. Είναι, αλλά είναι ελεγχόμενος. Μην πιστεύετε τίποτα που βγαίνει από την αριστερά. Είναι εγκεφαλικά νεκροί".

Ένας άλλος επεσήμανε ότι αυτές οι γελοίες παρωδίες θα συνεχιστούν για όσο καιρό Εμείς οι άνθρωποι τους επιτρέπουμε να συνεχίσουν. Υπάρχει κανείς που να έχει τα κότσια να αντισταθεί σε αυτή την κομμουνιστική επίθεση;

Τα τελευταία νέα σχετικά με την αριστερή κλιματική τρέλα μπορείτε να τα βρείτε στο ClimateScienceNews.com.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.


Αυτό το βίντεο είναι από το InfoWars channel on Brighteon.com.

Πηγές για το άρθρο αυτό είναι οι εξής: 

TheScottishFarmer.co.uk

NaturalNews.com

TheGuardian.com


Όλα αυτά και και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σου. Δείτε εδώ

https://esylemesou1.blogspot.com