ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ανατριχιαστικός Μπιλ Γκέιτς εμφανίζεται σε βίντεο με ΓΤ καλαμπόκι που ωθεί τους Αφρικανούς να καλλιεργήσουν και να φάνε

Image: Creepy Bill Gates featured in GMO corn video pushing Africans to grow and eat his lab-concocted, pest-killing cobs of Frankencorn

Ο ανατριχιαστικός Μπιλ Γκέιτς εμφανίζεται σε βίντεο με ΓΤ καλαμπόκι που ωθεί τους Αφρικανούς να καλλιεργήσουν και να φάνε το εργαστηριακά κατασκευασμένο, παρασιτοκτόνο καλαμπόκι του "Frankencorn".

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

(Natural NewsΚανείς δεν πιέζει περισσότερο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με την "επιστήμη" από τον ανατριχιαστικό δισεκατομμυριούχο επιστήμονα Bill Gates. Οτιδήποτε δημιουργείται σε ένα εργαστήριο είναι παιχνίδι για τον Μπιλ Γκέιτς που "σώζει τον κόσμο" από τις πληγές της πείνας, της κλιματικής αλλαγής, των πολλών παιδιών και ούτω καθεξής.

Με τον απόλυτο σπασίκλα τρόπο του, ο Μπιλ προσπαθεί να φανεί hip και cool στο τελευταίο του βίντεο με το γενετικά μεταλλαγμένο καλαμπόκι, όπου συγχρονίζει τα χείλη του σε μια φωνή που μοιάζει με καρτούν για το καλαμπόκι και τον χυμό καλαμποκιού. Ο Γκέιτς κατέχει την περισσότερη αγροτική γη στις ΗΠΑ από οποιονδήποτε άλλον, περίπου ένα τέταρτο εκατομμύριο στρέμματα (αυτό είναι μεγαλύτερο από τη Νέα Υόρκη) σε 18 πολιτείες, οπότε θέλει να καλλιεργεί μόνο το δικό του καλαμπόκι και κανένα άλλο είδος ποτέ ξανά.

Θυμηθείτε, το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι αποδείχθηκε μη ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση σε μελέτη χρόνιας τοξικότητας από το 2012

Πόσο εύκολα ο κόσμος ξέχασε, ή δεν έμαθε ποτέ για τη μελέτη Seralini σχετικά με το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, η οποία διεξήχθη με τα αυστηρότερα και αποδεκτά επιστημονικά πρότυπα, αποδεικνύοντας μακροχρόνιες βλάβες στα ζώα που κατανάλωναν γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Τα πειραματόζωα πέθαιναν από φρικτούς όγκους στα καθαριστικά τους όργανα μετά από λίγους μήνες, και το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Monsanto ξόδεψε χρόνια προσπαθώντας να δυσφημίσει τη μελέτη και την ομάδα του Seralini, ώστε ο κόσμος να μην μάθει την αλήθεια για το Frankencorn.

Δέκα χρόνια αργότερα, η προπαγάνδα συνεχίζεται. Ο Μπιλ Γκέιτς χαμογελάει και τραγουδάει τραγούδια για το καλαμπόκι σαν τον Φρανκενστάιν φτιαγμένος από τα πλούτη και τη δύναμή του, προκαλώντας τον κόσμο να τον ρωτήσει για το καλαμπόκι, ώστε να μπορεί να προσποιηθεί ότι πρόκειται να σώσει τον κόσμο με το φορτωμένο με φυτοφάρμακα Frankenφαγητό.

Ο Γκέιτς θέλει κάθε άνθρωπος στη γη να τρώει μόνο καλαμπόκι και κρέας που φτιάχνεται σε εργαστήρια και να εμβολιάζεται με "εμβόλια θρόμβων" που εξαπλώνουν τοξικά πριονίσματα σε όλο το αγγειακό σύστημα. Πρόκειται για τον ίδιο τύπο που είπε (σε ένα συνέδριο TED το 2010) ότι αν "κάνουμε πολύ καλή δουλειά" με τα εμβόλια και την υγειονομική περίθαλψη, μπορούμε να ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά αρκετά δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Η ψεύτικη υπερθέρμανση του πλανήτη δεν μπορεί να βλάψει το εργαστηριακό καλαμπόκι του Μπιλ Γκέιτς

Το διαβόητο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς θέλει να "σώσει τον κόσμο" με εργαστηριακά φτιαγμένο Φράνκενκορν, αποστειρωτικούς εμβολιασμούς και ισότητα με τα ρευστά-φύλα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το μέλλον των ανθρώπων περιλαμβάνει όλους όσους υποφέρουν από καρκίνο, υπογονιμότητα και σύγχυση φύλου, ενώ ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τρώει βιολογικά τρόφιμα στο καταφύγιό του, ενώ κάνει ανατριχιαστικά παιδικά βίντεο για το καλαμπόκι και την μείωση πληθυσμού.

Ο Γκέιτς αποκαλεί τους σπόρους καλαμποκιού που σκοτώνουν πειραματόζωα "μαγικούς σπόρους" και ισχυρίζεται ότι οι υβριδικοί σπόροι του μπορούν να αντισταθούν στον παγκόσμιο καυτό ήλιο και να ανακουφίσουν την πείνα του τρίτου κόσμου. Οι σπόροι Frankenseeds ονομάζονται DroughtTEGO και αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο ενός προγράμματος του Ιδρύματος Αφρικανικής Γεωργικής Τεχνολογίας, στο οποίο ο Γκέιτς συνεισφέρει κεφάλαια.

Ο Γκέιτς οραματίζεται έναν κόσμο όπου όλοι είναι φτωχοί και τρώνε σε κάθε γεύμα ένα εργαστηριακά παρασκευασμένο ζελέ-κρέας (Memphis Meats) που παρασκευάζεται από κύτταρα ζώων, με μια μερίδα Frankencorn που είναι εμπλουτισμένο με φυτοφάρμακα.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα "Βοήθειας" του Μπιλ Γκέιτς για τα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα και όλη αυτή η χημική καλλιέργεια τροφίμων δεν είναι βιώσιμη. Οι βιολογικές μέθοδοι καλλιέργειας παράγουν ΑΝΩΤΕΡΕΣ αποδόσεις και είναι πολύ πιο βιώσιμες, σύμφωνα με έρευνες, από οποιαδήποτε από αυτές τις 
Frankenκαλλιέργειες που δημιουργούνται στα εργαστήρια της Monsanto.

Οι βιολογικές καλλιέργειες είναι ΑΚΟΜΑ οι ασφαλέστερες και πιο θρεπτικές καλλιέργειες που υπάρχουν, αλλά ο Bill "Biotech" Gates δεν θα μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο. Όσο περισσότερο οι αγρότες χρησιμοποιούν τοξικά ζιζανιοκτόνα και καρκινογόνα εντομοκτόνα, τόσο περισσότερο το έδαφος εξαντλείται από θρεπτικά συστατικά και τόσο περισσότερα τοξικά λύματα εξαπλώνονται στις γύρω αγροτικές εκτάσεις και στις κοινότητες. Η εταιρική κατάληψη των καλλιεργειών του κόσμου είναι μια εχθρική κατάληψη και πρέπει να σταματήσει. Αποφύγετε το Frankenκαλαμπόκι και το Frankenσόγεια σαν πανούκλα, γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ακριβώς αυτό.

πηγή

Οι άνθρωποι παντού στον πλανήτη μας άρχισαν να καταλαβαίνουν τις προθέσεις όλων αυτών των τερατομορφωμάτων που κρατούν τα ινία παγκόσμια και οδηγούν την ανθρωπότητα στον πλήρη αφανισμό της. Τώρα μένει να δώσουν προσοχή και να καταλάβουν και τη λύση που υπάρχει και είναι μοναδική πανανθρώπινη και ανθρωποκεντρική.  Ας ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες χώρες γιατι παντού οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες να ζουν φυσιολογικά και ανθρώπινα. 

Η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα περιμένει την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα παντού στον πλανήτη μας. Δείτε πως

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σας. Δείτε εδώ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ (esylemesou1.blogspot.com)

https://www.facebook.com/e.sy.lemesou


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ