ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το YouTube απαγορεύει τώρα την "λανθασμένη σκέψη" χαρακτηρίζοντάς την "μίσος"... αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ένας τρόπος φίμωσης

Image: YouTube is now banning “wrongthink” by labeling it “hate”… but it’s really just a way to silence anyone who disagrees with the twisted agendas of the radical Left


Το YouTube απαγορεύει τώρα την "λανθασμένη σκέψη" χαρακτηρίζοντάς την "μίσος"... αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ένας τρόπος για να φιμωθεί όποιος διαφωνεί με τις διεστραμμένες ατζέντες της ριζοσπαστικής Αριστεράς

(Natural NewsΕκεί που νομίζαμε ότι το YouTube είχε πιάσει επιτέλους πάτο με τις εξωφρενικές τακτικές λογοκρισίας του, έρχεται άλλη μια ανακοίνωση της εταιρείας για το πώς τα κανάλια και τα βίντεο του YouTube που παραβιάζουν τις νέες πολιτικές "αποδεκτών σκέψεων" της πλατφόρμας θα λογοκρίνονται ή θα διαγράφονται σύντομα, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Ακολουθώντας γραμμή προς γραμμή τις υποτιθέμενες φανταστικές έννοιες που ορίζονται στο δυστοπικό μυθιστόρημα 1984 του Τζορτζ Όργουελ, το YouTube βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την αστυνόμευση κάθε σκέψης, ιδέας, συναισθήματος, αστείου, ακόμη και έκφρασης του προσώπου στο περιεχόμενο του βίντεο που δημοσιεύεται στην πλατφόρμα του. Και οτιδήποτε δεν πληροί το αυθαίρετο όριο "αποδεκτών σκέψεων" της εταιρείας μπορεί πλέον να περιμένει να απαγορευτεί από τη σκιά, να αποπλατυνθεί, να απονομιμοποιηθεί ή να απαγορευτεί.

"@YouTube", ανακοίνωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki στον λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας ότι "το παίρνουμε πολύ σοβαρά όταν οι δημιουργοί μοιράζονται ιστορίες για παρενόχληση. Σήμερα ανακοινώσαμε μια επικαιροποίηση της πολιτικής μας για την παρενόχληση που θα βοηθήσει να γίνει το YouTube ένα καλύτερο μέρος για όλους", πρόσθεσε ακόμη.

Οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να είναι θύματα "παρενόχλησης" στο YouTube είναι οι LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgendered and Questioning) και άλλοι από προστατευόμενες αριστερές ομάδες

Τι ακριβώς συνιστά λοιπόν "παρενόχληση"; Σύμφωνα με το YouTube, είναι οτιδήποτε "βλάπτει την κοινότητά μας κάνοντας τους ανθρώπους λιγότερο πρόθυμους να μοιραστούν τις απόψεις τους και να συμμετάσχουν μεταξύ τους". Με άλλα λόγια, οι χιονονιφάδες που προσβάλλονται εύκολα από οτιδήποτε αμφισβητεί τις ιδιαίτερες κοσμοθεωρίες τους, θα πρέπει απλώς να επικαλεστούν την "παρενόχληση" προκειμένου να φιμώσουν τους επικριτές τους.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η πολιτική "παρενόχλησης" ισχύει πραγματικά μόνο για περιεχόμενο που προσβάλλει τη λατρεία των LGBTQ, ή μια από τις άλλες αριστερές ομάδες ειδικών συμφερόντων που εξυπηρετούνται συστηματικά από τη Μεγάλη Τεχνολογία. Δεν ισχύει για παράδειγμα για τους χριστιανούς που παρενοχλούνται από άθεους ή για τους συντηρητικούς που παρενοχλούνται από φιλελεύθερους.

Η ορθή επισήμανση, χρησιμοποιώντας το βιολογικό γεγονός, ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, θεωρείται από το YouTube "παρενόχληση". Θεωρείται επίσης "παρενόχληση" το να επισημαίνει κανείς στο YouTube ότι πολλές εκδηλώσεις Drag Queen Story Hour φιλοξενούνται από ανώμαλους, παιδόφιλους και άλλους καταδικασμένους σεξουαλικούς θηρευτές, στους οποίους επιτρέπεται η εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά στο όνομα της "ανοχής" και της "pride - υπερηφάνειας".

Ένας χρήστης του Twitter, απαντώντας στην ανακοίνωση της Wojcicki σχετικά με τις νέες πολιτικές "παρενόχλησης" της εταιρείας της", τόνισε όλα αυτά χρησιμοποιώντας μια απλή λίστα, η οποία έχει ως εξής:

"Κριτική: παρενόχληση

Διαφορετικές απόψεις: παρενόχληση

Ψυχρά και σκληρά γεγονότα: παρενόχληση

Έντονο χιούμορ: παρενόχληση

Απονομιμοποίηση: προφανής

YouTube;: Πεθαίνει.

Ευχαριστώ Σούζαν!

Όπως είπα. "1 βήμα μπροστά, 2 βήματα πίσω".

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο στα βίντεο δεν είναι το μόνο πράγμα που το YouTube θα εξετάζει πλέον για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί "παρενόχληση". Η εταιρεία θα σαρώνει επίσης τα τμήματα σχολίων στα βίντεο για να αναζητήσει οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί "προσβλητικό" για κάποιον LGBTQ - αν και το YouTube ισχυρίζεται ότι δεν ψάχνει απλώς για "αρνητικά ή επικριτικά" σχόλια.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ορισμοί του YouTube για την "παρενόχληση" είναι τόσο απίστευτα ασαφείς, ώστε σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί "παρενόχληση" αν κάποιος από τους χειροκίνητους λογοκριτές του YouTube το θεωρούσε προσωπικά ως τέτοιο.

"Ολόκληρος ο λόγος για τον οποίο το YouTube έγινε τεράστιο ήταν οι YouTubers που είχαν διαμάχες και δράματα", έγραψε στο Twitter ο συντηρητικός σχολιαστής και συγγραφέας Paul Joseph Watson, ο οποίος έχει υποστεί το δικό του μερίδιο "παρενόχλησης" με τη μορφή του ότι οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα και την τεχνολογία στοχοποιούνται συστηματικά από τη λογοκρισία της Μεγάλης Τεχνολογίας.

"Η γραμμή μεταξύ κριτικής και "παρενόχλησης" είναι πλέον τόσο θολή, που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται", πρόσθεσε.

Πολύ σύντομα, οι μόνοι άνθρωποι που θα επιτρέπονται στο YouTube, ή σε οποιοδήποτε άλλο τεχνολογικό μέσο ενημέρωσης για το θέμα αυτό, θα είναι εκείνοι που συμφωνούν να παπαγαλίσουν την προπαγάνδα του βαθέος κράτους. Ήδη υπάρχει πολύ λίγος, αν υπάρχει, χώρος για εναλλακτικές απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με τις κύριες αφηγήσεις των ημερών μας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφθεί το Brighteon.comτην εναλλακτική λύση για την ελευθερία του λόγου στο YouTube.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής: 

NaturalNews.com

SHTFplan.com

https://www.naturalnews.com/2019-12-17-youtube-banning-wrongthing-by-labeling-it-hate.html


ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ… https://www.e-sy.gr/

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ