ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ακόμα και οι καμπάνιες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού είναι απάτη. Μάθετε ποιοί τις προωθούν και γιατί...

ΣΟΚ: Ο "μήνας" ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού επινοήθηκε ως κοινοπραξία μεταξύ της Imperial Chemical Industries και της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την προώθηση των μαστογραφιών και της χημειοθεραπείας.


Image: SHOCKER: Breast Cancer Awareness “Month” was concocted as joint venture between Imperial Chemical Industries and American Cancer Society to push mammograms and chemotherapy

(Natural NewsΤο ροζ πλύσιμο είναι μια μορφή μάρκετινγκ από υποτιθέμενες "αντικαρκινικές" οργανώσεις που χρησιμοποιούν ροζ κορδέλες και λογότυπα παντού για να συγκεντρώσουν κεφάλαια που συνήθως πληρώνουν τους υπέρογκους μισθούς αυτών που διευθύνουν το "σόου". Το πιο θλιβερό είναι ότι τα περισσότερα από τα εταιρικά "ιδρύματα" προωθούν θεραπείες και εξετάσεις για τον καρκίνο που στην πραγματικότητα προκαλούν καρκίνο και εξαπλώνουν τον καρκίνο, οπότε τι καλό έχουν όλα αυτά; Ας το πάρουμε λίγο πίσω και ας ρίξουμε μια ματιά εκ των έσω. Κατ' αρχάς, ο Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ξεκίνησε το 1985 ως συνεργασία μεταξύ της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του φαρμακευτικού τμήματος της Imperial Chemical Industries (ICI).

Χημικές εταιρείες όπως η ICI και η IG Farben κατασκευάζουν προϊόντα που προκαλούν καρκίνο, όπως φυτοφάρμακα, χημειοθεραπεία και τοξικά λιπάσματα.

Οι χημικές εταιρείες που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τις εκστρατείες για τον καρκίνο και τις "θεραπείες" του καρκίνου είναι αρκετά υποκριτικές στις λεγόμενες προσπάθειές τους, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την άθλια ιστορία, οπότε δεν έχουν ιδέα, και δίνουν τα χρήματα που με κόπο κερδίζουν για τα ακριβώς αντίθετα από τους σκοπούς που νομίζουν ότι υποστηρίζουν. Οι περισσότερες "εκστρατείες" για τον καρκίνο συγκεντρώνουν χρήματα για να υποστηρίξουν ό,τι προκαλεί τον καρκίνο, όχι ό,τι τον προλαμβάνει ή τον νικά.

Στην πραγματικότητα, η Imperial Chemical Industries δημιουργεί χρωστικές ουσίες, λιπάσματα και εκρηκτικά με βάση τα χημικά, οπότε γιατί να υποστηρίζει οργανώσεις που θέλουν να προλάβουν και να νικήσουν τον καρκίνο; Δεν βγαίνει νόημα. Έτσι, όταν ο Εθνικός Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ξεκινά τον Οκτώβριο, να θυμάστε ότι οι φαρμακευτικές και χημικές βιομηχανίες δεν είναι ο "τόπος" για να δωρίσετε χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Είναι υπέροχο να συμμετέχετε σε οργανώσεις, ομάδες και εκδηλώσεις που υποστηρίζουν καλούς σκοπούς, αλλά η προώθηση μαστογραφιών και χημειοθεραπείας δεν θα βοηθήσει τους ανθρώπους να κερδίσουν αυτή τη μάχη κατά του καρκίνου, οπότε αυτό χρήζει προσεκτικής εξέτασης.

Ακριβώς όπως κανείς δεν πρέπει να υποστηρίζει τις φαρμακευτικές εταιρείες που δημιούργησαν τα δηλητήρια για τους θαλάμους αερίων της ναζιστικής Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, κανείς δεν πρέπει να υποστηρίζει την Bayer/Monsanto για τη δημιουργία χημικών φυτοφαρμάκων που μολύνουν τα τρόφιμα και προκαλούν καρκίνο. Επίσης, αν ένας οργανισμός λέει ότι καταπολεμά τον καρκίνο, ενώ προωθεί και πουλάει επεξεργασμένα τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά και προγράμματα απάτης, τότε δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε ΑΥΤΟΝ τον περίπατο ή τον αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσετε χρήματα και "ευαισθητοποίηση" για τον μήνα του καρκίνου του μαστού. Μην αφήνετε να σας "ροζέψουν" οι απάτες και οι απατεώνες.

Γιατί να προωθήσετε τα προγράμματα απάτης (μαστογραφίες), τη χημειοθεραπεία, τους ροζ κουβάδες με κοτόπουλο KFC και τη σκληρή λεμονάδα Mike's Hard Lemonade για εκστρατείες και περιπάτους για τον καρκίνο;

Ένα τέλειο παράδειγμα για την εξαπάτηση του καρκίνου είναι το Ίδρυμα Susan Komen, όπου ισχυρίζονται ότι η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων είναι ένα "αμφιλεγόμενο θέμα", λες και η καθαρή διατροφή είναι κάποιο χίπικο κίνημα ή μόδα που δεν βασίζεται σε μια καθαρή υγεία. Υποτίθεται ότι όλοι μας πρέπει να καταναλώνουμε τηγανητό κοτόπουλο και λεμονάδα με αλκοόλ, ενώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν και να νικήσουν τον καρκίνο; Αυτό είναι που προωθείται στους περιπάτους της Komen για τη "θεραπεία".

Μια μελέτη που χρονολογείται πάνω από μια δεκαετία, η οποία παρουσιάστηκε στην ετήσια συνάντηση της Ακτινολογικής Εταιρείας της Βόρειας Αμερικής (RSNA), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ακόμη και η ακτινοβολία χαμηλής δόσης από τις ετήσιες μαστογραφικές εξετάσεις ΑΥΞΑΝΕΙ σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού για τις γυναίκες που έχουν γενετική προδιάθεση. Οι περισσότεροι από αυτούς τους εταιρικούς περιπάτους και αγώνες για τον καρκίνο προωθούν τις μαστογραφίες σε όλους τους τομείς, σε όλους. Είναι μια αγελάδα μετρητών για τη φαρμακοβιομηχανία και δεν εξετάζουν την επιστήμη.

Θυμάται κανείς την καμπάνια "Κουβάδες για τη θεραπεία" που προανήγγειλε το Ίδρυμα Komen; Άλλαξαν το χρώμα των κουβάδων κοτόπουλου KFC σε ροζ σε μια προσπάθεια να "τερματίσουν τον καρκίνο του μαστού για πάντα". Αλήθεια; Πώς το κοτόπουλο τηγανισμένο σε γενετικά τροποποιημένα έλαια και φορτωμένο με MSG (γλουταμινικό μονονάτριο) βοηθάει στη θεραπεία του καρκίνου; Τον προκαλεί. Θα θέλατε μερικά ροζ M&M's και Mike's Hard Lemonade για να ξεπλύνετε αυτό το καρκινογόνο κοτόπουλο ενώ περπατάτε για τη θεραπεία; Θυμηθείτε επίσης ότι η χημειοθεραπεία κυριολεκτικά δημιουργεί νέους καρκίνους στο σώμα, οπότε παρά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την αλλοπαθητική ώθηση γι' αυτήν, είναι μάλλον η χειρότερη επιλογή για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Μην δίνετε τα χρήματά σας στους υποκριτές του ροζ πλυσίματος. Καταπολεμήστε τον καρκίνο προωθώντας την καθαρή διατροφή, την καθαρή ζωή και τις φυσικές θεραπείες. 

πηγή

Όλα αυτά και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα περιμένει την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα παντού στον πλανήτη μας.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σας. Δείτε εδώ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ (esylemesou1.blogspot.com)

https://www.facebook.com/e.sy.lemesou


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ