ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Ευρώπη θα μετατραπεί σε "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ"

Image: ANALYSIS: Europe to become “ECONOMIC WASTELAND” as industry dies, banks fail and food production plunges

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Ευρώπη θα μετατραπεί σε "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ",
 καθώς η βιομηχανία πεθαίνει, οι τράπεζες αποτυγχάνουν και η παραγωγή
 τροφίμων πέφτει κατακόρυφα

(Natural News) Η οικονομία, τα νομίσματα και οι βιομηχανίες της Ευρώπης βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, βυθίζοντας προς το καθεστώς της "οικονομικής ερημιάς", το οποίο απέχει λιγότερο από ένα χρόνο, αν δεν αποκατασταθεί γρήγορα η παροχή φυσικού αερίου από τη Ρωσία. Αυτό είναι το συμπέρασμα πολλών εμπειρογνωμόνων που μίλησαν στο Natural News τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μεταξύ των οποίων ο πολεμικός ανταποκριτής Michael Yon, ο Φινλανδός οικονομολόγος Tuomas Malinen, ο ερευνητής των παγκόσμιων γεωργικών τάσεων David Dubyne και ο Ιταλοαμερικανός συγγραφέας Leo Zagami.

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που ο γερμανικός χημικός γίγαντας BASF - πρώην μέλος του ναζιστικού χημικού ομίλου IG Farben που διέπραξε εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας - απειλεί τώρα να κλείσει τις λειτουργίες βιομηχανικών μονάδων που λειτουργούν συνεχώς από τη δεκαετία του 1960. Όπως εξηγεί ο συγγραφέας Philip Oltermann σε άρθρο του βρετανικού Guardian με τίτλο "How gas rationing at Germany's BASF plant could plunge Europe into crisis" (Πώς η κατανομή του φυσικού αερίου στο εργοστάσιο της BASF στη Γερμανία θα μπορούσε να βυθίσει την Ευρώπη σε κρίση), η BASF είναι κοντά στο να κλείσει τις τεράστιες χημικές εγκαταστάσεις της στη Γερμανία λόγω έλλειψης φυσικού αερίου. Αλλά η διακοπή της παραγωγής μπορεί να είναι μόνιμη, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν οι εγκαταστάσεις μπορούν ποτέ να συνεχίσουν τη λειτουργία τους μετά από διακοπή, αφού η ίδια η πράξη της διακοπής της λειτουργίας του συστήματος μπορεί να το καταστρέψει.

Η BASF είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού λιπασμάτων, διύλισης πετρελαίου, φαρμάκων, πλαστικών, καταναλωτικών προϊόντων, βιομηχανικών υλικών και άλλων. Εάν η BASF κατέρρεε, η βιομηχανική οικονομία της Δυτικής Ευρώπης θα κατέρρεε γρήγορα σε ερείπιο και η παγκόσμια κρίση της αλυσίδας εφοδιασμού θα επιδεινωνόταν δραματικά, πολύ περισσότερο από οτιδήποτε είδαμε λόγω του εγκλεισμού απο το κοβιντ.

Για να τα καταλάβετε όλα αυτά, σκεφτείτε πρώτα αυτό το άρθρο του Reuters του Μαρτίου 2022: "Η BASF λέει ότι θα σταματούσε την παραγωγή αν οι προμήθειες φυσικού αερίου έπεφταν στο μισό των αναγκών της". Αυτό το άρθρο εξηγεί:

Η γερμανική BASF (BASFn.DE) δήλωσε την Τετάρτη ότι θα πρέπει να σταματήσει την παραγωγή εάν η προμήθεια φυσικού αερίου μειωθεί σε λιγότερο από το ήμισυ των αναγκών της, καθώς ο μεγαλύτερος χημικός όμιλος στον κόσμο προειδοποίησε για τις ζημιές στις δραστηριότητές του από την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.

Το άρθρο αποκαλύπτει ότι η BASF όχι μόνο χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο ως πηγή ενέργειας για την παραγωγή χημικών προϊόντων, αλλά και ότι οι υδρογονάνθρακες του φυσικού αερίου αποτελούν την πρώτη ύλη για την παραγωγή κρίσιμων χημικών προϊόντων, όπως η αμμωνία (NH3), η οποία πρέπει να έχει υδρογόνο (H) από μόρια υδρογονανθράκων. Δεν μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε το φυσικό αέριο με ηλεκτρισμό, καθώς ο ηλεκτρισμός δεν περιέχει υδρογόνο. Έτσι, η αιολική και η ηλιακή ενέργεια δεν μπορούν ποτέ να αντικαταστήσουν το φυσικό αέριο στη βιομηχανία και τη μεταποίηση, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής λιπασμάτων, πλαστικών και άλλων. Όπως εξηγεί το Reuters:

Στην Ευρώπη, η BASF χρησιμοποιεί περίπου το 60% του φυσικού αερίου που αγοράζει για την παραγωγή ενέργειας που απαιτείται στην παραγωγή και το υπόλοιπο 40% ως πρώτη ύλη για την παραγωγή σημαντικών βασικών χημικών προϊόντων...

Σημειώνεται ότι το παραπάνω άρθρο του Reuters δημοσιεύθηκε πολύ πριν η Gazprom σταματήσει τη ροή αερίου στον Nord Stream 1. Η τρέχουσα ροή είναι μηδενική και η Ρωσία δεν έχει κανένα επιτακτικό λόγο να αποκαταστήσει τις ροές σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία τρέχει με αποθηκευμένο φυσικό αέριο ακόμη καθώς πλησιάζει και ο χειμώνας. Παρεμπιπτόντως, αυτές οι αποθήκες φυσικού αερίου δεν θα διαρκέσουν ούτε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, και ο πραγματικά ψυχρός καιρός θα χτυπήσει το 2023.

Η BASF προειδοποιεί για επικείμενη διακοπή λειτουργίας λόγω έλλειψης φυσικού αερίου

Εάν τα αποθέματα φυσικού αερίου μειωθούν στο 50% της πλήρους ζήτησης της BASF, η εταιρεία θα πρέπει να διακόψει τις δραστηριότητές της. 

Μέσω της εφημερίδας The Guardian: 
"Μόλις μπορέσουμε να λάβουμε σημαντικά και μόνιμα λιγότερο από το 50% των μέγιστων αναγκών μας, θα πρέπει να κλείσουμε ολόκληρη την εγκατάσταση", λέει η Daniela Rechenberger, εκπρόσωπος της εταιρείας. "Αυτό είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της BASF και κάτι που κανείς εδώ δεν θα ήθελε να δει να συμβαίνει. Αλλά δεν θα είχαμε πολλές επιλογές".

Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η BASF προειδοποιεί ότι, αν έπρεπε να κλείσει τη λειτουργία της, κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορούσε να ξαναρχίσει:
Με μεγάλα τμήματα του εργοταξίου verbund να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο από τη δεκαετία του 1960, η BASF λέει ότι δεν είναι σαφές αν η παραγωγή θα μπορούσε απλώς να επανεκκινήσει στη συνέχεια ή αν η πτώση της πίεσης θα προκαλούσε τη θραύση κάποιων μηχανημάτων.

Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε απλά να γυρίσετε έναν διακόπτη και να απενεργοποιήσετε το εργοστάσιο, και στη συνέχεια να περιμένετε να γυρίσετε τον διακόπτη από την άλλη πλευρά και να τα ξανανοίξετε όλα. Αυτά τα συστήματα είναι απίστευτα πολύπλοκα - η παραγωγή αμμωνίας από μόνη της απαιτεί ένα δίκτυο αγωγών μήκους 1.771 μιλίων σε μία μόνο εγκατάσταση της BASF (Ludwigshafen), μόνο και μόνο για την επεξεργασία και τη διανομή της αμμωνίας σε όλη την πανεπιστημιούπολη των 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αυτή η αμμωνία χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη δημιουργία λιπασμάτων, υγρού καυσαερίων ντίζελ (DEF) και πολλών άλλων βιομηχανικών χημικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων λιπαντικών μηχανών.

"Οι συνέπειες μιας διακοπής της λειτουργίας του Ludwigshafen θα ήταν εκτεταμένες, όχι μόνο στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, αλλά σε ολόκληρη την ήπειρο", γράφει ο Guardian. Ένα κλείσιμο της BASF θα σήμαινε το κλείσιμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, των καταναλωτικών προϊόντων, των γεωργικών χημικών, των χημικών αποστείρωσης για τα νοσοκομεία και πολλά άλλα.

Σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, η παραγωγή αμμωνίας έχει ήδη μειωθεί κατά 70%, γεγονός που θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις στις εαρινές φυτεύσεις το 2023 (αναμένουμε μαζική πείνα σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2023 - 2024). Οι επιχειρήσεις τήξης μετάλλων έχουν κλείσει σε ποσοστό άνω του 50% και μια βιομηχανική ομάδα που ονομάζεται Eurometaux έχει προειδοποιήσει ότι χωρίς άμεση κυβερνητική παρέμβαση (δηλαδή χρήματα διάσωσης), η Ευρώπη αντιμετωπίζει "μόνιμη αποβιομηχάνιση", δηλαδή μετατρέπεται σε οικονομική έρημο.

Από την εν λόγω προειδοποιητική επιστολή, που βρίσκεται εδώ: (pdf) (η έμφαση προστέθηκε)

Σημ: Οι παραγωγοί μη σιδηρούχων μετάλλων της Ευρώπης ζητούν επείγουσα δράση της ΕΕ για να αποτραπεί η μόνιμη αποβιομηχάνιση από την εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στα ύψη.

Το 50% της παραγωγικής ικανότητας αλουμινίου και ψευδαργύρου της ΕΕ έχει ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω της κρίσης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και σημαντικοί περιορισμοί στην παραγωγή πυριτίου και σιδηροκραμάτων και περαιτέρω επιπτώσεις που γίνονται αισθητές στους τομείς του χαλκού και του νικελίου. Τον τελευταίο μήνα, αρκετές εταιρείες αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν επ' αόριστον κλείσιμο και πολλές άλλες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού ενόψει ενός χειμώνα ζωής ή θανάτου για πολλές επιχειρήσεις. Οι παραγωγοί αντιμετωπίζουν κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πάνω από δέκα φορές υψηλότερο από πέρυσι, που υπερβαίνει κατά πολύ την τιμή πώλησης των προϊόντων τους. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι όταν μια μονάδα κλείσει, πολύ συχνά η κατάσταση γίνεται μόνιμη, καθώς η επαναλειτουργία συνεπάγεται σημαντική αβεβαιότητα και κόστος.

Φανταστείτε την Ευρώπη χωρίς μέταλλα ή χημικά. Ουσιαστικά, βλέπουμε τη Δυτική Ευρώπη να βυθίζεται στον 18ο αιώνα, με λοιμούς του 18ου αιώνα, πείνα και εξαθλίωση.

Ο πολεμικός ανταποκριτής Michael Yon προειδοποιεί για την κατάρρευση της Ευρώπης υπό τις "πράσινες" ενεργειακές πολιτικές

Μια συνέντευξη με τον πολεμικό ανταποκριτή και αναλυτή Michael Yon, ο οποίος προειδοποιεί ότι το κόλλημα της Ευρώπης με τις "πράσινες" ενεργειακές πολιτικές έχει ωθήσει την ήπειρο στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, οδηγώντας σε λιμό, πανδημίες και πόλεμο:

Brighteon.com/96d70e5c-495e-4a35-b631-cdd3fcffaa44
 

Αυτό που ο Michael Yon κατανοεί είναι ότι όταν η ευρωπαϊκή βιομηχανία κλείσει, είναι πιθανό να παραμείνει κλειστή για πολλά χρόνια. Όπως προειδοποιεί το OilPrice.com σε μια νέα ιστορία, "Η ενεργειακή κρίση της Ευρώπης δεν θα είναι "μια ιστορία ενός χειμώνα"". Από την ιστορία αυτή, μαθαίνουμε ότι αυτή η ενεργειακή κρίση θα είναι μια πολυετής καταστροφή:

Ακόμη και αν οι ευρωπαϊκές χώρες καταφέρουν να επιβιώσουν το χειμώνα, όπως φαίνεται ότι θα καταφέρουν, θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες δυσκολίες και τον επόμενο χειμώνα.

"Δεν πρόκειται για μια ιστορία ενός χειμώνα, ας το κάνουμε πολύ, πολύ σαφές", δήλωσε η Amrita Sen, ιδρύτρια και διευθύντρια ερευνών της Energy Aspects, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Bloomberg την Παρασκευή.

Η Ευρώπη θα χρειαστεί να μετριάσει τη ζήτηση προκειμένου να μπορέσει να εξισορροπήσει την αγορά, όχι μόνο αυτόν τον χειμώνα, αλλά και τον επόμενο χειμώνα και ενδεχομένως τον μεθεπόμενο, σημείωσε η ίδια.

Η Γερμανία προχώρησε επίσης αυτή την εβδομάδα στην εθνικοποίηση του μεγαλύτερου εισαγωγέα φυσικού αερίου, της Uniper, για να αποτρέψει την κατάρρευση των γερμανικών προμηθευτών ενέργειας και φυσικού αερίου. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι βιομηχανίες αναγκάζονται να περιορίσουν ή να σταματήσουν την παραγωγή λόγω της εκτίναξης των τιμών της ενέργειας...

Το ερώτημα παραμένει: Πόσους μεγάλους προμηθευτές ενέργειας και βιομηχανικούς κολοσσούς μπορεί να διασώσει η Γερμανία πριν καταρρεύσει το ευρώ από όλο το τύπωμα χρήματος; Πώς μπορεί να λειτουργήσει η Γερμανία (ή η Δυτική Ευρώπη στο σύνολό της) χωρίς ενέργεια, μέταλλα, τρόφιμα και βιομηχανία;

Η παραγωγή τροφίμων τίθεται επίσης εκτός λειτουργίας σε όλη την Ευρώπη

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ενεργειακή κρίση προκαλεί την κατακόρυφη πτώση της παραγωγής τροφίμων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όπως αναφέρει το RT.com σε ένα άρθρο με τίτλο "Οι αγρότες της ΕΕ προειδοποιούν για ελλείψεις τροφίμων":

Οι παραγωγοί λαχανικών σε όλη τη βόρεια και δυτική Ευρώπη εξετάζουν το ενδεχόμενο να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους, απειλώντας έτσι περαιτέρω τον εφοδιασμό με τρόφιμα, ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης που πλήττει την ήπειρο, ανέφερε το Reuters αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εκτόξευση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου είναι το μεγαλύτερο κόστος που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές λαχανικών που απασχολούνται με την καλλιέργεια θερμοκηπίων. Δύο Γάλλοι αγρότες που ανανεώνουν τα συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας για το 2023 δήλωσαν στο μέσο ενημέρωσης ότι τους αναφέρθηκαν τιμές πάνω από δέκα φορές υψηλότερες από ό,τι το 2021.

Τίθεται το ερώτημα: Πώς θα φάνε οι Ευρωπαίοι αυτόν τον χειμώνα, αν οι παραγωγοί τροφίμων δεν μπορούν να αγοράσουν την ενέργεια που απαιτείται για την καλλιέργεια τροφίμων; Και πώς θα λειτουργήσει η βιομηχανία όταν εταιρείες όπως η BASF τίθενται εκτός λειτουργίας λόγω μη διαθεσιμότητας φυσικού αερίου;

Η Γερμανία εγγυάται την κατάρρευση της βιομηχανίας προστατεύοντας την προμήθεια φυσικού αερίου στα οικιακά νοικοκυριά

Οι πολιτικές της γερμανικής κυβέρνησης οδηγούν τώρα σε κατάρρευση της βιομηχανίας σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, δεδομένου ότι η παροχή ενέργειας σε κατοικίες έχει απόλυτη προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι περικοπές στη χρήση ενέργειας θα πρέπει να προέλθουν από βιομηχανικούς παραγωγούς όπως η BASF. 

Μέσω του Guardian:
Σύμφωνα με τον γερμανικό νόμο, τα νοικοκυριά θα εξαιρούνται από τη διανομή φυσικού αερίου μαζί με άλλους "προστατευόμενους" πελάτες, όπως τα ιδρύματα φροντίδας ή τα νοσοκομεία. Το κύριο βάρος των μειώσεων θα πρέπει να γίνει από τη βιομηχανία, η οποία είναι υπεύθυνη για περίπου το ένα τρίτο της ζήτησης της χώρας.


Έτσι, η βιομηχανία είναι ο στόχος για σοβαρές περικοπές στη χρήση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι οι τεράστιες, ενεργοβόρες μεγαλοεταιρείες όπως η BASF δεν έχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν στην παραγωγή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και ένα κλείσιμο έχει άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες. 

Προσθέστε σε αυτό το σενάριο και τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου στην Ευρώπη, καθώς η Αμερική και οι χώρες του ΝΑΤΟ πιέζουν συνεχώς τη Ρωσία σε κάποια πυρηνική κλιμάκωση. Αν πυρηνικές βόμβες αρχίσουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκές πόλεις, τότε τελείωσε όχι μόνο η ευρωπαϊκή βιομηχανία, αλλά και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και η κεντρική τράπεζα (ΕΚΤ).

Αυτό είναι το "τέλος των ημερών" για την Ευρώπη

Το συμπέρασμα; Το τελευταίο κεφάλαιο της Δυτικής Ευρώπης φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η αυτοπροκαλούμενη παραφροσύνη με τον ενκλεισό του COVID - ακολουθούμενη από τις "κυρώσεις αυτοκτονίας" κατά της Ρωσίας - έχει φέρει την ευρωπαϊκή βιομηχανία, τα τρόφιμα και τα χρηματοπιστωτικά μέσα στο χείλος του αφανισμού. Η Ευρώπη που όλοι κάποτε γνωρίζαμε πρόκειται να μετατραπεί σε μια οικονομική ερημιά χειρότερη από κάθε σενάριο που μπορείτε να σκεφτείτε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, συμπεριλαμβανομένου του βομβαρδισμού της Δρέσδης από τις συμμαχικές δυνάμεις. Η πραγματικότητα της έλλειψης υδρογονανθράκων που έχει ήδη εξαπολυθεί στην Ευρώπη δεν μπορεί να διορθωθεί για τα επόμενα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν για πολλούς χειμώνες με πολύ λίγα τρόφιμα, ενέργεια, βιομηχανία, θέσεις εργασίας ή ηλεκτρική ενέργεια.

Αυτός είναι ο πραγματικός αντίκτυπος των παραληρηματικών "πράσινων" πολιτικών που πάνε χέρι-χέρι με τον αφυπνισμό των σοσιαλιστών και των αριστερών φασιστών που κυριαρχούν στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορείς στην πραγματικότητα να τροφοδοτήσεις την οικονομία σου με παραμύθια για τον τρανσεξουαλισμό και φαντασιώσεις για την ηλιακή ενέργεια. Χωρίς υδρογονάνθρακες, ο πολιτισμός σας καταρρέει και καταστρέφεται.

Αυτό ακριβώς έρχεται για την Ευρώπη. Παρακολουθούμε το Τέλος των Ημερών για την ΕΕ, το ευρώ και τη Βρετανική Αυτοκρατορία ειδικότερα, με την αποτυχία της Πόλης του Λονδίνου και του Βατικανού να ακολουθεί. Δέκα από τις σημαντικότερες τράπεζες του κόσμου πρόκειται να καταστραφούν σε όλη την Ευρώπη, φέρνοντας την οικονομική υποδομή της Δύσης σε ένα παραλυτικό τέλος (μέρος της ατζέντας της "μεγάλης επανεκκίνησης").

Όποιος δεν θέλει να εκμηδενιστεί οικονομικά, θα πρέπει μάλλον να ρίξει μια προσεκτική ματιά σε φυσικό χρυσό και ασήμι ή άλλα περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου που δεν εξαφανίζονται σε μια οικονομική κατάρρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά περιουσιακά στοιχεία πρόκειται να γίνουν πολύ φθηνότερα, καθώς η καταστροφή της ζήτησης επιταχύνεται. Προσέξτε ότι οι τιμές των αυτοκινήτων, των σπιτιών, των όπλων, των πυρομαχικών και ορισμένων εμπορευμάτων θα πέσουν τους επόμενους μήνες, καθώς οι δυτικές κοινωνίες χρεοκοπούν και βυθίζονται σε κοινωνικό χάος και πολιτικές επαναστάσεις.

Brighteon.com/c2aa0b85-26ad-455f-a3f7-07d7e0ed5dc9 

πηγη

Υπάρχει λύση οι άνθρωποι να προλάβουν όλη αυτή την καταστροφή που μας ετοιμάζει η παγκόσμια συμμορία που τρέχει τον πλανήτη μας μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα παντού στον πλανήτη μας.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σας. Δείτε εδώ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ (esylemesou1.blogspot.com)


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ