ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Απέχεις από τις εκλογές; Τότε είσαι άξιος της "τύχης" σου... που τύχη δεν υπάρχει!

  


Απέχω από τις εκλογές; Απλά κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.

Θα θυμούνται οι παλαιότεροι, ας το μάθουν και οι νεότεροι ό,τι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ήταν υποχρεωτική με διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση αδικαιολόγητης μη άσκησης του.
Με νόμο λοιπόν άλλαξε σταδιακά από το 1994 κι εντεύθεν, 
VIII Με την παρ. 2 του άρθρου 6 ΣχΝ καταργούνται οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει η ισχύουσα σήμερα νομοθεσία για την περίπτωση αδικαιολόγητης μη άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Μη φανταστείτε ότι έγινε για το καλό μας, έτσι βόλευε το σχέδιο την δεδομένη στιγμή. Ενα σχέδιο σκοτεινό κατά των Ελλήνων, που εξυφαίνεται εδώ και χρόνια και εκτελείται από όλες τις κυβερνήσεις, το οποίο δεν είναι άλλο από την γενοκτονία του γένους χωρίς σφαίρες. Αυτό συμβαίνει με τόση πονηρία και  παραπλανητικές τακτικές,  που γίνεται με την ελεύθερη βούληση ή απλώς βούληση μας.

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απέχει συστηματικά από την εκλογική διαδικασία, ανοίγοντας έτσι διάπλατα την πόρτα σε κάθε είδους διαφθορά και ανομία η οποία εδράζεται στην Χώρα και λυμαίνεται τις τεράστιες ευκαιρίες που δίνει αυτός ο μοναδικός τόπος που κοιτά τρεις Ηπείρους και την κοιτούν κι αυτές.

Το ξεπούλημα και η αφαίμαξη των πλούσιων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος δεν έχει προηγούμενο, από την άλλη η φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών με δόλια μέσα και μεθόδευση επίσης δεν έχει προηγούμενο, ιδιαίτερα σε μια εποχή γεμάτη αποκαλύψεις, για τον τεράστιο πλούτο που έχει το Έθνος  των Ελλήνων σε καταπιστευματικούς λογαριασμούς στην παγκόσμια τράπεζα (BIS), που ξεπερνούν σήμερα το αστρονομικό ποσό του ενός τετράκις. Ασύλληπτο το νούμερο το οποίο φαντάζει στους Έλληνες πολίτες εξωπραγματικό, εφόσον εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες κινούνται και συναλλάσσονται έως κάποιες χιλιάδες (σημερινό νόμισμα) ευρώ. 

Επίσης και την παιδεία, αν μπορούμε να την αποκαλούμε έτσι, που λαμβάνουν τα ελληνόπουλα σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες του μαθησιακού τους βίου, στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο, εδώ και δεκαετίες. Μια «παιδεία»  που σκοπό έχει την εκ-παίδευση, δηλαδή όπως ακριβώς το ορίζει η ίδια η λέξη  «εκτός παιδείας», ουσιαστικά την απομάκρυνση των φοιτούντων από την πραγματική γνώση η οποία προσδίδει γνωσιακή υπεροχή και αυξάνει την  κριτική σκέψη, γεγονός  που γεννά μελλοντικούς  ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν  επί κρίσεως και αρχής και όχι να βιώνουμε σήμερα την τραγική αυτή κατάσταση στην κοινωνία μας. Μια ελληνική παιδεία που δημιουργεί πολίτες που δρουν συλλογικά στην πολιτεία τους, καθορίζει  την στάση και ενεργή θέση τους στα κοινά, η οποία  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργεί εύρυθμα μία Πολιτεία. Γεγονός που το γνωρίζουν επίσης πολύ καλά οι δυνάστες μας, οι οποίοι αλλοιώνουν την πραγματική γνώση, την γλώσσα την Ιστορία, αλλοιώνουν τα πάντα  ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβαίνει, διότι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της δυναστείας τους.


Αποτέλεσμα όλης αυτής της αδράνειας των πολιτών εφόσον δεν συμμετέχουν πουθενά και σε καμία απόφαση που λαμβάνεται από τους διαχειριστικούς μηχανισμούς που υποτίθεται υπηρετούν τα συμφέροντά τους, είναι να έχουμε φτάσει σήμερα να μην έχουμε καν πατρίδα.

Και για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο η Ελλάδα, η Χώρα, ο τόπος, ο γεμάτος πλούσια κοιτάσματα, μεταλλεύματα, εύφορη γη, με την μεγαλύτερη ακτογραμμή της Ευρώπης, με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια του έτους, με τις σπάνιες γαίες, με….με….με…αμέτρητους θησαυρούς με μοναδικούς ενεργειακούς τόπους και πανέμορφα τοπία θα είναι πάντα εδώ, να προσφέρει τα δώρα της και τα πλούσια αγαθά της. Οι Έλληνες, οι ιδιοκτήτες της Ελλάδος με ό,τι αυτό συνεπάγεται, πλούτο υλικό και πνευματικό, δεν θα είναι εδώ.

Τον ομφαλό της γης την κοιτίδα του Πολιτισμού θα χαίρονται οι επήλυδες που αντικαθιστούν συστηματικά τους Έλληνες εδώ και πολλές δεκαετίες.  Και για να ακριβολογούμε οι ρυθμοί, της συνεχούς αυτής αντικατάστασης και γενοκτονίας του γένους των Ελλήνων, αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια, με την αποχή-ανοχή των ίδιων των Ελλήνων που έπαψαν να είναι πολίτες μετέχοντας στα κοινά. 

Σήμερα ιδιωτικά  τραπεζικά ιδρύματα, ιδιωτικές κυβερνήσεις, ιδιωτικά κόμματα, ιδιωτική δικαιοσύνη, και όλος ο ιδιωτικός κρατικός μηχανισμός όπως αυτός έχει μετατραπεί, και από υπάλληλοι επί της ουσίας που είναι, βαφτίστηκαν αυτόκλητα και αυθαίρετα σε αφεντικά, έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην ζωή και διαβίωση των ιδιοκτητών Ελλήνων πολιτών.

Κι ενώ σήμερα βιώνουν στο πετσί τους οι Έλληνες το τεράστιο άδικο δεν αντιδρούν, νομίζοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το αλλάξουν. Φοβούμενοι μη χάσουν την δουλειά τους, μην χάσουν την σύνταξή τους, μην τους κόψουν κάποιο επίδομα κι ένα σορό επίκτητους φόβους, από παράνομες διοικήσεις, που τους απειλούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέ τα δικά τους φερέφωνα (συστημικά ΜΜΕ) σκύβουν το κεφάλι, με τους μισθούς τους να μειώνονται, οι συντάξεις τους να μειώνονται, τα είδη πρώτης ανάγκης να ακριβαίνουν, οι λογαριασμοί  ρεύματος στα ύψη, το νερό στα ύψη, όλα έχουν ιδιωτικοποιηθεί, πλειστηριασμοί ακόμη και της πρώτης κατοικίας, με ελληνικές οικογένειες να πετιούνται στον δρόμο και τα σπίτια τους που πάλεψαν μια ζωή να φτιάξουν, πληρώνοντας υπέρογκους φόρους, να  τα δίνει δωρεάν το κράτος σε λαθραίους εισβολείς που εισρέουν στην Χώρα και κανείς δεν γνωρίζει από που κρατά η σκούφια τους, λαμβάνουν άμεσα Ιθαγένεια ελληνική πράγμα αδιανόητο, άρα με δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές εκλογές, λαμβάνουν δωρεάν σίτιση, δωρεάν  ένδυση, ίντερνετ, επιδόματα για αυτούς και τα παιδιά τους, χρηματοδοτούμενα προγράμματα εκμάθησης υπολογιστών, ξένων γλωσσών, επαγγελματικής κατάρτισης και πολλά ακόμη προνόμια, παρουσιάζοντας οι κυβερνήσεις της Ελλάδος ένα δήθεν πρόσωπο κοινωνικού δικαίου και αλληλεγγύης, αλλά για όλους τους  άλλους εκτός των Ελλήνων και των παιδιών τους τα οποία, άκουσον άκουσον, είναι τεκμήριο και φορολογούνται.

Είδαμε και τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη να παροτρύνει τους νέους μας να φύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον και από την άλλη να κάνει διαφήμιση στους λαθραίους εισβολείς να επιλέξουν να έρθουν και να μείνουν στην Ελλάδα όπου έχει πολλές δυνατότητες για αυτούς, αλλά και να βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα που έχει η χώρα, εφόσον οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά, κάτι που στοχευμένα  φρόντισαν για αυτό όλες οι αλλογενείς κυβερνήσεις μας.

Και μαντέψτε όλη αυτή η πληθυσμιακή αντικατάσταση, χρηματοδοτείται  από κεφάλαια του Ελληνικού Δημοσίου, που Δημόσιο είναι όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο φόβος και η ανασφάλεια που έχει προκληθεί στους Έλληνες είναι επίκτητα πλασματικά συναισθήματα,  απέναντι σε έναν εικονικό μπαμπούλα.

Λαμπρό δείγμα στις μέρες μας, είναι η Ελλήνων Συνέλευσις  που αντιστέκεται σθεναρά κι έχει σπάσει την υάλινη ψεύτικη εικόνα των δήθεν δυνατών έναντι των πολιτών. Απλοί πολίτες της διπλανής πόρτας έχουν αναγκάσει κυβερνητικά πρόσωπα να κρύβονται μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν την αλήθεια, ή ακόμη να εκτίθενται ανεπανόρθωτα για τα γελοία ψέματα που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε στους Έλληνες.

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις του Έθνους των Ελλήνων είναι γεγονός.

Έχει σταθεί μπροστά σε όλους και όλα τα Θεσμικά όργανα κοιτώντας τους στα μάτια, από την θέση του Ιδιοκτήτη.

Έχει αποκαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστικά σε Διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

Έχει το απόλυτο αξιακό σύστημα για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας.  Μιας Πολιτείας που αυστηρά θα κινείται μέσα στα πλαίσια των 33 ων  Ελλάνιων Πρωτοκόλλων της ίδιας  της Δημιουργίας μας.  Μιας Πολιτείας όπου το κέντρο είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και όλα γίνονται για τον άνθρωπο και την ανελικτική του πορεία.

Οι 12 Αξίες οι 18 Αρχές που πηγάζουν από τιςΑξίες, οι 3 Πολιτειακοί Νόμοι συν 2 Νόμοι θα  διασφαλίσουν και θα κλειδώσουν για πάντα το Δίκαιο των ανθρώπων.

Θα υπάρξει πραγματικά ευνομούμενο Κράτος προς όλους τους πολίτες διότι όλοι οι νόμοι που θα θεσπίζουν οι Νομοθέτες θα φιλτράρονται μέσα από το αξιακό σύστημα. Εάν ένας νόμος  αντιτίθεται έστω και σε μία κοινωνική ομάδα έστω και σε μία Αξία αυτός δεν θα περνάει.

Κανείς στην Ελλάδα δεν θα έχει περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα πολίτη.

Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει την στρατηγική, το σχέδιο και τα κεφάλαια που απαιτούνται για την πλήρη  αποκατάσταση και επανόρθωση κάθε βλάβης που έχει υποστεί ο άνθρωπος και το περιβάλλον του.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συ-στρατευτούν οι μηχανισμοί, οι Έλληνες πολίτες, τα κύτταρα του οργανισμού που θα δομήσει το σώμα της Πολιτείας.

Είναι πολλά τα χρόνια της διαίρεσης των Ελλήνων και καταστροφικά τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει αυτή η διάλυση.

Είναι ώριμος ο καιρός για την παλιγγενεσία του Έθνους των Ελλήνων.

Συνελληνίδα, Συνέλληνα, Συμπολίτες, Συνάνθρωποι,  μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Μπορούμε να γυρίσουμε τον πλανήτη ανάποδα ή δικαιότερα να τον γυρίσουμε στην ορθή του πορεία.

Απλά να Ενωθούμε σε ένα Σώμα, έναν Νου και να πάρουμε θέση.

Την Κυρίαρχη θέση που έχουμε από την γέννηση μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Σταμάτα να απέχεις από το καθήκον σου απέναντι στα παιδιά σου, στον εαυτόν σου, στην πατρίδα σου, σταμάτα να δίνεις εξουσιοδότηση – λευκή επιταγή στους δολοφόνους σου

Ψήφισε με την προσωπικότητά σου, ψήφισε Ελλήνων Συνέλευσις γιατί αυτή είσαι Ε.ΣΥ.

Οι Ελληνες όταν ενώνονται γράφουν την Ιστορία με Χρυσά Γράμματα.

Επιμέλεια Σύνταξη: Α.Πελαγία Πεκλάρη


πηγή