ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εν οψει εκλογών 2023

 


Εν όψει εκλογών η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες μόλις πριν 2 μήνες ενημερώνονται για την ομάδα Χόρχε, με εγκέφαλο τον ισραηλινό Ταλ Χαναν που φέρεται να διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα. Αυτός και η ομάδα του ειδικεύονται στη χρήση κακόβουλων διαδικτυακών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων παραβιάσεων διαδικτυακών συστημάτων και εκστρατειών παραπληροφόρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λογαριασμούς bot, οι οποίοι χειραγωγούν τους χρήστες για να ελέγξουν τα εκλογικά αποτελέσματα έχοντας νοθεύσει τα αποτελέσματα των εκλογών σε 33 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Εν όψει εκολγών στην Ελλάδα του 2023 με μία απλή έρευνα στο διαδύκτιο βρίσκεις εταιρεία με έδρα το Μόναχο να διασφαλίζει την επιτυχία σε πολιτικούς και κόμματα στην Ελλάδα που θα λάβουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν όπως αναφέρουν και οι ίδιοι σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, όπως κόμματα, παρατάξεις, βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους αφού ήδη έχουν ήδη σημειώσει επιτυχία σε όλα τα πολιτικά επίπεδα στην Γερμανία! Στην σελίδα τους αναφέρουν ‘εξιδίκευση μας να κάνουνε την πολιτική σας τόσο ελκυστική ώστε να προσελκύει τους ψηφοφόρους σαν μαγνήτες!’ και ‘Η ομάδα μας παρέχει την εμπειρία που απαιτείται για να κερδίσει την ευαισθητοποίηση και να συγκεντρώσει ψήφους!’





Εν όψει εκλογών στην Ελλάδα  τα βλέμματα είναι στραμμένα στην παραπληροφόρηση που μεταδίδουν τα συστημικά Μ.Μ.Ε. σε συνεργασία με τις πολιτικές συμμορίες που ανήκουν δεκαετίες τώρα, προσπαθώντας να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις μήπως και την τελευταία στιγμή τους ξεγελάσουν και κερδίσουν την ψήφο τους.

Εν όψει εκλογών 2023 οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πολιτικό ανδρίκελο να πάρει τη ζωή μας στα χέρια του... Οι Έλληνες δεν ξεχνούμε ότι ξεπούλησαν τα πάντα, Μακεδονία, Ακρόπολη, δρόμους, λιμάνια, ό,τι είναι δημόσιο, ξεπούλησαν την ίδια την ζωή μας φτωχοποιόντας μας καθημερινά, διαλύοντας την ίδια την φυσιολογία μας...

Ήρθε η ώρα οι πολίτες να μετέχουν με κρίση και αρχή σε αυτην την πολιτική διαδρομή και να δώσουν την ψήφο τους στους 288 υποψήφιους βουλευτές του μοναδικού Πολιτικού Φορέα των Ελλήνων ‘‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ’’ που φέρει για τους Έλληνες Πολίτες με αποδεδειγμένο πλούτο κατατεθημένο και σφραγισμένο στην Εισαγγελεία Άρειου Πάγου (Πρωτ. 6199/4-9-2015)

Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πάρουν πίσω τα δίκαια και τα δικά τους . Ήρθε η ώρα ο άνθρωπος να πάρει την θέση που του αξίζει σε μία ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θα διέπεται απο πραγματικές ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την φυσιολογία του και το περιβάλλον του.

Μόνο Ε.ΣΥ. μπορείς

 

Επιμέλεια – Σύνταξη: Ειρήνη Κοκολογιάννη

 

πηγή