ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/05/2023 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Επικυρώθηκε και επίσημα στις 2 Μαΐου από το  πολιτικό τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου, η  συμμετοχή  στις εθνικές εκλογές 2023 της 21 ης Μαΐου του «Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις» νόμιμης εκπροσώπησης του Ελληνικού Έθνους.

Ο εθνικός πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις με Πρόεδρο τον κ. Αρτέμη Σώρρα, λαμβάνει μέρος με πλήρες ψηφοδέλτιο 288 υποψήφιων Βουλευτών, εκπροσωπώντας στο σύνολο  τις εκλογικές περιφέρειες της Χώρας.

Στόχος και σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις  είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της γαίας και η καθολική απελευθέρωση της Χώρας από κάθε ετεροβαρή δεσμευτική πράξη που έχει υπογραφεί από το πολιτικό κατεστημένο κατά των συμφερόντων της Ελλάδος και των Ελλήνων σε πολιτικό, οικονομικό και  κοινωνικό  επίπεδο, επιφέροντας  τα τραγικά αυτά αποτελέσματα που βιώνουν οι πολίτες σήμερα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις καλεί τους Έλληνες  και όλους τους  πολίτες της Ελλάδος στις 21 Μαΐου να της δώσουν με την ψήφο τους, που είναι η δύναμη τους, την  δυνατότητα και  δυναμική ώστε να προχωρήσει σε μια πραγματική μεταρρύθμιση, για την επαναφορά της Δημοκρατίας και  την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας. Μίας πολιτείας που όλοι  οι πολίτες θα απολαμβάνουν  ισότιμα.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 

 

Email:esy.tmimatypou13@gmail.com