ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αποχή ή απόχη

  

Η αποχή από τις εκλογές είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει ο πολίτης διότι στην ουσία με αυτό το τρόπο δίνει δύναμη στο καθεστώς να αποκτήσει μεγαλύτερη πλειοψηφία.

Για να γίνει κατανοητό ας το δούμε με αριθμούς.

Ας υποθέσουμε ότι έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε 1000 πολίτες και πάνε να ψηφίσουν οι μισοί, δηλαδή οι 500 πολίτες οι οποίοι ψηφίζουν...

οι 251 έναν συνδυασμό, οι 149 έναν άλλο συνδυασμό, και οι υπόλοιποι 100 έναν άλλο τρίτο συνδυασμό.  Με βάση τη καταμέτρηση που θα γίνει θα πουν ότι

ο πρώτος συνδυασμός έλαβε 50,2%

ο δεύτερος 29,8% και ο τρίτος 20%.

Στην πραγματικότητα όμως  βάσει τους καταγεγραμμένους,

ο πρώτος συνδυασμός έλαβε 25,1% ο δεύτερος 14,9% και ο τρίτος 10%.

Με αυτό το παράδειγμα γίνεται άμεσα κατανοητό ότι η αποχή από τις εκλογές συμφέρει μόνο το καθεστώς  το οποίο στην ουσία επιδιώκει την απουσία μας για να μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του. Αν λοιπόν είσαι ένας από αυτούς που θεωρεί ότι με την αποχή του θα αλλάξει κάτι θα έλεγα ότι θα πρέπει να το σκεφθεί πολύ σοβαρά.

Η πραγματική τιμωρία για όλα αυτά τα καθεστωτικά πιόνια είναι η συμμετοχή σου ψυχή τε και σώματι στο μοναδικό Πολιτικό Φορέα του Έθνους ''Ελλήνων Συνέλευσις'' που ταυτόχρονα είναι και ο μοναδικός ανθρωποκεντρικός Οργανισμός σου.

Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί, οποιοσδήποτε άλλος σε παροτρύνει στην αποχή και στην αδράνεια είναι ύπουλος και δόλιος χειραγωγός που λειτουργεί ως καθεστωτικό, κατευθυνόμενο και χειραγωγούμενο πιόνι.

πηγή