ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ

  

Θα βάλουμε Χ στο δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Ιδιωτικό και δημόσιο χρέος έρχονται στο μηδέν. Θα θεσπίσουμε φόρους που θα έχουν ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ προς τον πολίτη. Σήμερα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φορολογία καθώς οι νόμοι δεν έχουν λογική. Το σημερινό επίπεδο φορολογίας είναι δομημένο ώστε να αφανίσει τον πολίτη και να στραγγίξει την οικονομία.

Υπάρχουν χιλιάδες φόροι που καλείται ο πολίτης να καταβάλει. Στην Ελλήνων Πολιτεία με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις αυτό ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, άρα ο φόρος είναι ανταποδοτικός, συνεπώς το κράτος είναι ο ίδιος ο πολίτης. Σήμερα το κράτος δεν είναι ο ίδιος ο πολίτης, αλλά αποτελεί μία ιδιωτική εταιρεία που εκτελεί αφαίμαξη με σκοπό να εφαρμόσει δόλιες και απάνθρωπες στρατηγικές και καταστάσεις.

Η διαγραφή του δημόσιου χρέους αφορά αποπληρωμή μόνο ΟΣΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, τα καθ’ όλα νόμιμα, που σημαίνει πως ότι χρωστάει η Ελλάδα μέσω μνημονίων, συμφωνιών στο ΔΝΤ, παγκόσμιων συνθηκών ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ μέχρι τελευταίου λεπτού. Επομένως από την ώρα που δεν θα χρωστάμε για την παγκόσμια σκηνή είμαστε 3Α και ξεκινούν οι επιτροπές τον έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί τί ακριβώς συνέβη, πως φτάσαμε σε τέτοια κατάσταση να έχουμε υψηλό χρέος με χαλκευμένα στοιχεία και κάθε άλλη λεπτομέρεια.... Η συνέχεια στο βίντεο