ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Διεθνείς Οργανισμοί εμπαίζουν την ανθρωπότητα.....

 

Έκκληση απευθύνει ο ΟΗΕ να συγκεντρωθούν δωρεές ώστε να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη...


(Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών απευθύνει έκκληση να συγκεντρωθούν δωρεές προκειμένου να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στον λαό της Υεμένης, χώρας τα δύο τρίτα των κατοίκων της οποίας χρειάζονται υποστήριξη απλά για να επιβιώσουν, έπειτα από οκτώ και πλέον χρόνια πολέμου.Το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) των Ηνωμένων Εθνών, με έδρα τη Γενεύη, διευκρινίζει πως 21,6 από τα περίπου 30 εκατομμύρια κατοίκους της Υεμένης χρειάζονται επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια.) πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο απόλυτος ξεπεσμός του ΟΗΕ.
Ας δούμε πόσα χρήματα αποκρύπτονται από τους πολίτες της Υεμένης.


Βλέπουμε έναν οργανισμό πού υπογράφει κάθε χρόνο τα καταπιστεύματα της Υεμένης, που το 2007 ανέρχονταν στα 500 δισεκατομμύρια δολάρια συν 20.000 μετρικούς τόνους χρυσού, κεφάλαια που τοκίζονται κάθε χρόνο με 4% πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα τα κεφάλαια αυτά αναφέρονται με το σύμβολο του απείρου. Γίνεται έκκληση δηλαδή επαιτεία από τις Χώρες να την χρηματοδοτήσουν, την στιγμή που μπορεί να δομηθεί ειδικό πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας, από το Κράτος της Υεμένης ώστε να γίνει χρήση των δικών της καταπιστευμάτων.



Ποιοί και γιατί κρύβουν τον Πλούτο της ανθρωπότητας; Ποιοί δημιουργούν στους Λαούς της Γης συνθήκες φτώχειας, εξαθλίωσης, ανασφάλεια της επιβίωσης, κλέβοντας τους την αφθονία, ώστε να παράγεται φθόνος, ανισότητα και κατ' επέκταση πόλεμοι εμφύλιοι και μη;

Ποιοί επιβάλλονται πάνω στην Ανθρωπότητα δημιουργώντας ένα ψεύτικο κατασκευασμένο περιβάλλον χρέους στις Χώρες με δανεισμούς από την δευτερογενή αγορά που είναι τα τραπεζικά ιδρύματα;

Κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι πολίτες είναι ότι οι τράπεζες δεν έχουν δικά τους χρήματα. Δανείζουν από τις καταθέσεις των πολιτών, τις οποίες τοκίζουν δημιουργώντας έτσι μία παραοικονομία. Ανεβάζουν κατά το δοκούν τα επιτόκια, κάνοντας την δημοσιοοικονομική πολιτική των Κρατών-Χωρών ως κεντρικές τους τράπεζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεσμεύουν συνεχώς με χρέος τα δανειζόμενα κράτη. Ενώ μπορούν τα ίδια να πάνε απευθείας στην πρωτογενή αγορά που είναι τα παγκόσμια καταπιστευματικά ταμεία και να κάνουν χρήση των δικών τους κληρονομικών κεφαλαίων άτοκα για 50 και πλέον χρόνια....

ΚΙ ΕΝΏ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ ΚΙ ΕΓΧΏΡΙΟΙ ΘΕΣΜΟΊ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΩΦΕΥΟΥΝ..

Δημιουργώντας οι ίδιοι πολιτικές τρομοκρατίας στους πολίτες της Γης χειραγωγώντας τους με ότι αυτό συνεπάγεται...

Πώς τα κράτη μπορούν να αντλήσουν χρήματα από τα δικά τους καταπιστεύματα;

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

1.ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ,ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ κ.α.)

2.ΣΚΟΠΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

3.ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣΜΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ή ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4.ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ.

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.



ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4% ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ!!

Δείτε το βίντεο


H Ελλάδα πάντα πρωτοστατούσε μέσα στους αιώνες και πρωτοστατεί και σήμερα. Ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας είναι αυτός που αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό, τα Κληρονομικά Κεφάλαια όλων των Χωρών του πλανήτη που βρίσκονται σε Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς. Είναι κεφάλαια και πλούτος που παράγουν καθημερινά με δική τους ενέργεια και ιδρώτα όλοι οι πολίτες της γης. Ωστόσο όσο έχουν αυτές τις Διοικήσεις να τους κυβερνούν δε θα μπορέσουν ποτέ να τα χρησιμοποιήσουν.

O κ. Αρτέμης Σώρρας έχοντας τους απαραίτητους κωδικούς και καταθέτοντας δικές του εγγυήσεις από το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο στην παγκόσμια τράπεζα μαζί με 49.000 μελέτες έργων, έχει ήδη από το 2014 εγκριθεί πρόγραμμα δόμησης χρηματοδότησης από την παγκόσμια τράπεζα ποσό ύψους 2,3ων τρισεκατομμυρίων απο κληρονομικά κεφάλαια του Έθνους για την την Ελλάδα και για όλους τους 'Ελληνες απανταχού του πλανήη

Είναι μονόδρομος η ένωση των Ελλήνων απανταχού της γης στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, ώστε να γίνει η αρχή της απελευθέρωσης της Ελλάδος, των Ελλήνων αλλά και όλων των ανθρώπων του Πλανήτη, διότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε παγκόσμιο «σεισμό» και θα επέφερε ντόμινο στην απελευθέρωση και των άλλων Χωρών.

Κάποιοι μπορεί να αναρωτηθούν γιατι να συστρατευτούν στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και γιατί αυτή η επιλογή να είναι ο μόνος δρόμος. Γιατί είναι ο μοναδικός Νόμιμος και Νομικός Φορέας που είναι αναγνωρισμένος εκπρόσωπος του Έθνους από το 2015 σε όλους τους παγκόσμιους κι εγχώριους Θεσμούς. Άρα είναι ο μοναδικός Εθνικός Φορέας που κατέχει τα Δίκαια και τα Δικαιώματα των ιδιοκτητών Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών. Με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις μπορούν να ελεγχθούν παγκόσμιες Συνθήκες Συμβάσεις Συμφωνίες που έχει συνάψει το Έθνος των Ελλήνων, να ακυρωθεί οτιδήποτε υπεγράφη απουσία του Έθνους το οποίο στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων απανταχού του πλανήτη και να απελευθερώθεί ο πλούτος και η ισχύς του Έθνους όπως αυτά απορρέουν από τα κληρονομικά υλικά και άυλα Δίκαια και δικαιώματα, όπως και να εγγυοδοτηθεί η Ελλάς για κάθε πτωχευμένο κράτος ώστε να μπορέσει κι αυτό να κάνει χρήση από τα δικά του καταπιστεύματα.

Γιατί η Ελλάς είναι Παγκόσμια Αρχή.

'Ολοι περιμένουν να δούν τι θα κάνουν οι Ελληνες.

Το όχημα της Ελευθερίας μας είναι έτοιμο και περιμένει να επιβιβαστούμε για να πάμε για την μεγάλη Εθνοσυνέλευση και να φέρουμε την παγκόσμια ισορροπία και ειρήνη που τόσο ανάγκη έχει ο πλανητης μας.

Επιμέλεια σύνταξη: Αθανασία Πεκλάρη 


Πηγές

Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις
https://www.e-sy.gr/founding-declaration/
https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/
https://www.e-sy.gr/articles-of-association/