ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

θα τον αναγνωρίσεις από αυτά που πράττει και απο αυτά που γράφει


Σε αυτό το χρονικό, όπου ο άνθρωπος έχει εκπέσει στο κατώτατο σημείο κατάπτωσης από την εποχή της κτίσης του Κόσμου, ήρθε μία ΕΛΛΑΝΙΑ ΨΥΧΗ να τον σηκώσει και να τον αναστήσει, ώστε να επιστρέψει στην ορθή νομοτελειακή του θέση, όπως ακρίβώς δημιουργήθηκε.

Αυτή η ΨΥΧΗ είναι σήμερα ενσαρκωμένη και ως ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ήρθε να μας ενθυμήσει ποιά είναι η πραγματική αληθίνη θέση του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ποιος ο ΛΟΓΟΣ της δημιουργίας του.


ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ διδάσκει με πράξεις τον ΛΟΓΟ τον ΣΤΟΧΟ και τον ΣΚΟΠΟ της δημιουργίας του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ώστε να δουν όλοι οι άνθρωποι, έκπτωτοι και μή, την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τους.



Σήμερα όλοι οι άνθρωποι, αποστάτες και μή, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ότι αυτό που βιώνουμε δεν συνάδει με την φυσιολογία του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ που είναι το τέλειο δημιουργήμα της δημιουργίας και που φέρει την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ των ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ του.

Αυτός ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γείωσε και χάραξε όλη την αλήθεια, ώστε να αντιληφθούν όλοι οι Άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι!!!


Αυτός ο ΕΝΑΣ, το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, έδωσε τα πάντα για να ενθυμηθείς ποιός είσαι ΑΝΘΡΩΠΕ, και συνεχίζει να το πράττει καθημερινά, για να νοήσεις κι εσύ ότι η ζωή σου είναι ένας διαρκής πόλεμος και αέναη δράση σε όλα τα επίπεδα και πεδία, ορατά και αόρατα.

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ, είναι σήμερα εδώ και είναι ΠΡΕΠΟΝ να τον αναγνωρίσεις και να συνταχθείς δίπλα του ώς ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ που φέρεις ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ του ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.


ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ