ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η κραυγή των παιδιών …

 

Τα τελευταία χρόνια  ακούμε από διάφορους πολιτικούς, στρατιωτικούς και θρησκευτικούς  κύκλους και αναλυτές κάθε λογής να σχολιάζουν  στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  είτε  θετικά είτε αρνητικά, για μία  επερχόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση η οποία θα έχει  έναν παγκόσμιο Κυβερνήτη και μια παγκόσμια Θρησκεία.  Προετοιμάζουν έτσι επί της ουσίας ακούσια ή εκούσια την ανθρωπότητα για την προαποφασισμένη ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ).   Τρία είναι τα κέντρα που εργάζονται νυχθημερόν για την επίτευξη αυτού του απώτερου σκοπού.

Το City of London – Corporation: Μία ανεξάρτητη και αυτοδιοίκητη εδαφική περιοχή ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου μέσα στο Λονδίνο όπου ακόμη και οι βασιλείς παίρνουν άδεια για να την επισκεφθούν. Ακούγεται ότι  έχει τις ρίζες του από το 1047 μ.Χ. όπου στεγάζονται οι επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα, ενώ για πολλούς αποτελεί την οικονομική πρωτεύουσα του Πλανήτη.  Επίσης έχει δικαιοδοσία και στην υπόλοιπη μητροπολιτική περιοχή του Λονδίνου,ένα Κράτος εν Κράτει θα λέγαμε. Και το Washington DC ( Ομοσπονδιακή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εκεί βρίσκονται ο Λευκός Οίκος, το Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο. Επίσης εκεί βρίσκονται 172 πρεσβείες ξένων κρατών καθώς και τα κεντρικά γραφεία διεθνών οργανισμών όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

Στο παρόν άρθρο θα μιλήσουμε για το ποιόν και την δράση ενός εκ των τριών  κέντρων που επικυριαρχούν πάνω στους ανθρώπους του πλανήτη πολλούς αιώνες τώρα.

Βατικανό. Η δήλωση που έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Αssociated Press  την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, η οποία αξίζει ανάλυσης πόσο μάλλον όταν η ανθρωπότητα βιώνει τις πιο σκοτεινές μέρες της.

Θα αποδείξουμε και θα  καταδείξουμε πώς το δόγμα το οποίο έχει και την μεγαλύτερη επιρροή  πάνω στους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτελεί αλλά και πρωτοστατεί για την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας που επιζητά διακαώς να καταστρέψει την φυσιολογία και την φυσική θεία δημιουργική διαδικασία των ανθρώπων, που αυτή η διαδικασία είναι ένα τεράστιο δώρο του ίδιου του Δημιουργού μας και Δημιουργού των Πάντων, καθώς η συνουσία μεταξύ των αρρένων και θυλέων  ανθρώπων είναι η μόνη φυσική και ύψιστη διαδικασία, για την συνέχιση της ύπαρξης του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη , όπως συμβαίνει με όλα  τα δημιουργήματα βάση του φυσικού νόμου της  ισοζυγίας ,που συνθέτουν νομοτελειακά όλη την Δημιουργία μας.

Προφανώς κάποιοι αυτόκλητοι που αποκαλούν τους εαυτούς τους  εκπρόσωπους του θεού τα βλέπουν αλλιώς τα πράγματα και όχι μόνον τα βλέπουν αλλιώς αλλά συμβάλλουν τα μέγιστα για την καταστροφή του Ανθρώπου έως αφανισμού .

Βατικανό: « Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αδίκημα, η θέση ορισμένων επισκόπων αποτελεί αμαρτία», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος

».  « Η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αδίκημα, ορισμένοι επίσκοποι έχουν λανθασμένη θέση», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press. Ο Αργεντινός πάπας χαρακτήρισε παράλληλα «αμαρτία» τη θέση ορισμένων καθολικών επισκόπων, «οι οποίοι στηρίζουν νόμους που περιθωριοποιούν ή πλήττουν την κοινότητα ΛΟΑΤΚ+

«Οι επίσκοποι αυτοί θα πρέπει να ακολουθήσουν μια πορεία μετάνοιας» και « να χρησιμοποιήσουν την στοργή, όπως κάνει ο Θεός με καθέναν από εμάς», είπε ο Φραγκίσκος. Ζήτησε επίσης από όσους επικρίνουν το σημερινό του έργο, «να του το πούνε ευθέως, διότι μόνον έτσι όλοι μπορούν να βελτιωθούν ως άνθρωποι». «Δεν σκέφθηκα ποτέ να παραιτηθώ», τόνισε τέλος ο Αργεντινός πάπας.  Πηγή Απε-Μπε

Το γεγονός ότι κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις δημόσια δεν είναι καθόλου τυχαίο εφόσον τύχη δεν υπάρχει. Το σχέδιο τους εξελίσσεται και απλά ανακοινώνεται χωρίς καμία ντροπή. 

Αν  πάμε λίγο πίσω στον χρόνο συγκεκριμένα πριν 8 έτη θα θυμηθούμε όσοι προλάβαμε να πληροφορηθούμε τότε, τι υπέγραψε το Βατικανό στο Στρασβούργο το 2014 και θα αντιληφθούμε γιατί κάνει αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις σήμερα.

ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΕΙΟ - MEMORANDUM το οποίο αφορά την Πολιτική - Διοικητική - Θρησκευτική συνεργασία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενώσεως- της Ελληνικής Κυβερνήσεως- της Εκκλησίας Istanbul- (Κων/πόλεως) «έξω της Istanbul», των Χριστιανικών Ορθόδοξων Εκκλησιών, της Καθολικής Εκκλησίας, της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, της Ρωσικής Κυβερνήσεως  και της Κυπριακής Κυβερνήσεως.

To Yπερμνημόνιο αυτό αναρτήθηκε για πρώτη φορά από το σάιτ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ στις 14 Αυγούστου 2014. Ένα  αποκαλυπτικό κείμενο που  ήταν γραμμένο  στην Αγγλική και το οποίο μεταφράστηκε από το σάιτ στην Ελληνική γλώσσα. Παρέμεινε αναρτημένο για λίγες ημέρες και μόνον ένας δημοσιογράφος ο Ισαάκ Κωνσταντινίδης δημοσίευσε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ λέγοντας μονολεκτικά ότι «υπεγράφη ένα super-Μνημόνιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Το κείμενο  εξαφανίστηκε πάρα πολύ γρήγορα καθώς διέρρευσε και παρέμεινε στην δημοσιότητα μόνον για  4 ημέρες , αλλά  προλάβαμε και το κατεβάσαμε. Σημειωτέων ότι   αμέσως μετά στις 6 Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο ο πρώτος Αντί-Ρατσιστικός νόμος [ΦΕΚ 191 /10 Σεπτεμβρίου 2014]. Όλα όσα νομοθετήθηκαν  από τότε έως σήμερα είναι απόρροια αυτής της συμφωνίας η οποία ακολουθείται ρητά και με ευλάβεια από όλα τα κόμματα της Βουλής, ασχέτως ποιος κυβερνάει.  Και βεβαίως από τότε μπήκε στην ζωή μας μια νέα ορολογία η ρητορική μίσους, να μην προσβάλουμε τους λαθρομετανάστες να μην προσβάλουμε τους ομοφυλόφιλους, να μην προσβάλουμε τους παιδεραστές μάλιστα τους βγάλανε και σύνταξη, ασχέτως αν όλα αυτά προσβάλουν τον ίδιον τον άνθρωπο και την νόηση του.

Παραθέτω κάποια επίμαχα άρθρα του κατάπτυστου αυτού Υπερμνημονίου που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησής  και το πραγματικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Εκκλησίας και Θρησκείας η οποία αναφέρεται ως M.R.A [MUNDANA RELIGIO ADUNATA] δηλαδή ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ που θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Στόχος τους είναι τα παιδιά.

Σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες πορνογραφικό υλικό από την νηπιακή ηλικία. Γιατί επεμβαίνουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών; Γιατί  θέλουν να καταστρέψουν  τον ψυχικό τους κόσμο από την πιο τρυφερή ηλικία σκοτώνοντας τα χρόνια της αθωότητας τους, όταν πριν ακόμη αυτά αναπτύξουν την σωματική τους  διάπλαση και ανακαλύψουν με φυσική διαδικασία την φυσιολογία της σεξουαλικότητας τους, βιάζουν την νόηση τους μολύνοντας τα μυαλά τους με αρρωστημένες εικόνες και διδαχές;  Προς το παρόν διότι έχουν απώτερο σκοπό όπως θα δούμε και την πρακτική τους εφαρμογή. Και όλα αυτά τα ψήφισαν οι εκπρόσωποι των   Εκκλησιών.

Δείτε και θα φρίξετε  με την εκπαίδευση που θέλουν να κάνουν στα παιδιά μας για να αποδεχτούν  την παραφύση ως κάτι  φυσικό.  Και αυτό το σάπιο καθεστώς με την εγκληματική του  ανωμαλία το στηρίζει σύσσωμο το Ιερατείο.  Αφού διαβάσετε το έκτρωμα που ψήφισαν θα δείτε με αποδείξεις εικόνες και βίντεο που βρίσκει όποιος θέλει  στο διαδίκτυο καθώς είναι συμφωνημένο να διαφημίζονται όλα αυτά παντού και κατ’ επανάληψη.




Ζευγάρι ομοφυλόφιλων βίαζε τα υιοθετημένα «παιδιά του»  και τα εξέδιδε σε κύκλωμα παιδεραστών

Αυτή είναι μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα , πόσες είναι αυτές πού δεν ξέρουμε, όταν οι υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι πλέον νομοθετημένες σε αρκετές χώρες και η παιδοφιλία εξαπλώνεται σαν γάγγραινα. Όχι ότι δεν υπήρχε κι από παλιά.    Δεν λέμε ότι όλες οι υιοθεσίες καταλήγουν σε βιασμούς των παιδιών, αλλά ως νοήμονα όντα συμφωνούμε ότι είναι απαράδεκτο και άκρως νοσηρό για την φυσιολογία και την φυσική νοητική ανάπτυξη κάθε  ανθρώπου να μεγαλώνει με δύο γυναίκες που η μία να κάνει τον μπαμπά ή δύο άντρες που ο ένας θα κάνει την μαμά.

Στο πιο  κάτω βίντεο γονείς με τα παιδιά τους αλλά και εκπρόσωποι των κομμάτων  παρακολούθησαν μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από μία οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνεια» με μία Drag Queen που διάβασε… παραμύθια σε παιδιά  ηλικίας από 3 ετών έως 13 ετών στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση να γίνει σε  ιδιωτικό  παιδικό σταθμό στην  Καλαμαριά αλλά υπήρξαν αντιδράσεις και οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο δοεξαγωγής.   Το θέμα είναι ότι τελικά παρουσιάστηκε.

Δείτε  

Bίντεο-σοκ: Η Drag Queen που διάβασε… παραμύθια στα παιδιά

 παραδέχεται ότι «πηδ@ει 15χρονα» 

Αυτή είναι η εποχή της εξέλιξης του ανθρώπου που μας λένε ;  Αυτό τον κόσμο θα παραδώσουμε στις νέες γενιές; Να παντρεύονται οι γυναίκες με τις γυναίκες ξαι ι άντρες με τους άντρες; Και για πόσο καιρό θα ζήσει το ανθρώπινο γένος πριν τον αφανισμό του;  Η μήπως θα μας αντικαταστήσουν τα βιορομπότ;  Και θα γεννάνε τεχνητές μήτρες υβρίδια, μη ανθρώπινες κατασκευές; Αυτό είναι το ευχαριστώ μας προς τους Δημιουργούς μας, που μας έδωσαν τα πάντα να έρθουμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε .

 Ας δούμε με τα μάτια του νου μας και μετά να  κοιτάξουμε στον καθρέπτη τον εαυτόν σας και να αναρωτηθούμε που είμαστε εμείς , μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν και που θα συμβούν αν συνεχίσουμε  οι άνθρωποι να αδρανούμε σέ όλη αυτή την παρανοική κατάσταση πού μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ολοκληρωτικό όλεθρο, και αυτό δεν είναι υπερβολη αλλά η πραγματικότητα. 

Δόγμα ένας καρκίνος για την ανθρωπότητα 


Βεβαίως να μην αδικήσουμε και ανθρώπους που έχουν το θάρρος να πούν τα πράγματα με το όνομά τους 



Κανένας ανθρώπινος νους δεν το χωράει αυτό.

Είναι σίγουρα η ώρα να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που έχουμε πέσει και να ορθώσουμε το ανάστημα μας.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας πρώτον και δεύτερον υπάρχει και ο τρόπος της απόλυτης ανατροπής  όλης αυτής της ζοφερής πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλει μια χούφτα ανώμαλα ανδρείκελα που θέλουν να διοικήσουν τα νοήμονα όντα τους ανθρώπους.

Ο φορέας που φέρει όλους τους ανθρώπους μέσα του και τους αγκαλιάζει και όλοι μαζί προστατεύονται, είναι παρόν.

Και δεν υπάρχει τύχη που είναι τώρα  παρόν, σε αυτό το χρονικό,  σε αυτή την σκοτεινή εποχή που αποκαλύπτεται όλη η βρωμιά και η δυσωδία της. Διότι οι άνθρωποι έπρεπε και πρέπει να την δουν ολοκληρωμένα και να την αναγνωρίσουν  για να ενωθούν για να καθαρίσουν όλοι μαζί τους στάβλους του Αυγεία.

Να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους και να  σχεδιάσουν ξανά οι ίδιοι οι άνθρωποι το μέλλον τους.  Να χτίσουν ξανά τις πόλεις τους  όπως αξίζει να ζούν οι άνθρωποι, όπως αξίζει  να μεγαλώνουν τα παιδιά και να δημιουργούν στην πολιτεία τους ως πραγματικοί πολίτες,  με αξίες και αρχές κυρίαρχοι της ζωής τους  κυρίαρχοι του Κράτους τους. 'Έτσι θα  παραχθεί και πάλι πολιτισμός.

  Ότι μολύνει, ότι αρρωσταίνει, ότι καταστρέφει την φυσιολογία των  ανθρώπων και του οίκου τους που είναι ο Πλανήτης τους  ότι σκοτώνει τον άνθρωπο να απαξιωθεί  από όλους τους ανθρώπους και να μείνει πίσω στην λήθη μαζί με  την μαύρη αποστακτική εποχή που κατασκεύασαν οι έκπτωτοι, οι αποστάτες.

 Όσο θα προχωρούν  στην ανέλιξη τους οι άνθρωποι όλοι αυτοί θα μείνουν τόσο πίσω που θα ξεχαστούν θα είναι ως ποτέ να μην υπήρξαν.

Η νέα εποχή ξεκίνησε και είναι των ανθρώπων.

Ο ΠολιτικόςΦορέας του Έθνους των Ελλήνων περιμένει όλους μας να πάρουμε την θέση μας για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τη ανέλιξη μας και πάλι

Για να μεταλαμπαδεύσουμε ξανά την γνώση την τεχνολογία  τέχνη του λόγου , τέχνη του νου  και να οδηγηθούμε όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ξανά στο φως

Η ένωση των Ελλήνων μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός

Η Συνέλευση των Ελλήνων ξεκίνησε


Επιμέλεια σύνταξη: Αθανασία Πεκλάρη


https://www.protothema.gr/world/article/1168332/anatrihila-apo-tis-marturies-gia-tous-viasmous-anilikon-stin-katholiki-ekklisia/

https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1157981/peripou-216-000-paidia-thymata-kakopoiisis-apo-katholikous-iereis-sti-gallia/

https://www.thetoc.gr/diethni/article/nea-enoxopoiitika-stoixeia-kainei-ton-proin-papa-benedikto-gnorize-tin-kakopoiisi-paidion-kai-den-ekane-tipota/

https://tvxs.gr/news/blogarontas/paidofiloi-iereis-istories-biasmon-kai-kakopoiisis-ana-ton-kosmo&dr=tvxsmrstvxs

https://www.imerodromos.gr/o-kanadas-antimetopos-me-tin-istoria-giati-kaigontai-katholikes-ekklisies-se-oli-ti-chora/

https://www.alfavita.gr/koinonia/91487_fylaki-gia-koykoyloma-sexoyalikis-kakopoiisis-paidion-kai-ohi-monastiri-gia-ton-papa

Η υπόθεση που σόκαρε τον κόσμο: Ζευγάρι ομοφυλόφιλων βίαζε τα υιοθετημένα παιδιά του και τα εξέδιδε σε κύκλωμα παιδεραστών | in.gr

(6) Bίντεο-σοκ: Η Drag Queen που διάβασε… παραμύθια στα παιδιά παραδέχεται ότι «πηδ@ει 15χρονα» - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=gUjwX2VS-Wk 

 πηγή