ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ενα δολιο σχεδιο αντικαταστασης των Ελλήνων


Ο σύγχρονος δούρειος ιππος
Ενα δολιο σχεδιο αντικαταστασης των Ελλήνων λαμβανει χωρα εδω και αρκετα χρονια βαλλοντας κατα του ιδιοκτητη αυτης της ιερης χωρας.
Στο προσχημα της φιλοξενειας το Ελληνικο κράτος εργαλειοποιει διάφορους ανθρώπους μοιράζοντας ιθαγένεια και με αυτον τον τροπο οχι μονο αλλοιωνει τον ΕΘΝΙΚΟ κοινωνικο ιστό της χωρας, αλλα εντάσσει μεσα στην τεραστια κληρονομια των Ελληνων ( εδαφη, πολιτισμικό και πολιτιστικό πλουτο, οικονομικο πλουτο, πνευματικά δικαιώματα, υπόγειο πλουτο κτλπ) ανθρώπους οι οποίοι εξ αιματος δεν εχουν κανενα κληρονομικο δικαιωμα σε ολα αυτα.
Εχει τεραστια διαφορα η υπηκοότητα με την ιθαγενεία, διότι το πρώτο ειναι επικτητο και αφορα ανθρωπους που ζουν σε ενα κράτος χωρίς όμως να εχουν δικαιωματα επι των εθνικων περιουσιακών στοιχείων, ενώ το δευτερο αφορά καθαρα τους ανθρώπους οι οποίοι εξ αιματος ειναι κληρονομοι, αρα ιδιοκτήτες, της περιουσιας των προγόνων τους και αυτη η ιδιοτητα αποκτάται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.
Ετσι λοιπον γινεται ξεκαθαρο το δολιο σχεδιο αντικαταστασης του Ελληνα πολίτη και της αντικατάστασης του βασικου κληρονομου της Εθνικής περιουσίας που προκύπτει ως κληρονομικο δικαιο από τους προγόνους του βαση αιματολογικης συνέχειας.