ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παράξενες ειδήσεις.....


Τελευταία κάθε είδηση είναι γροθιά στο στομάχι για τους πραγματικούς Ελληνες και γενικά για τους αληθινούς ανθρώπους που ακόμα κρατάνε κάποιες αξίες, ήθος, αρχές και έχουν μια νορμάλ συνειδητότητα. 

Γιατί το λέω αυτό;

Τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ειδικά τον τελευταίο καιρό επιδίδονται απανωτά σε έναν περίεργα απεγνωσμένο αγώνα πρόκλησης άγχους, φόβου, σπάσιμου νεύρων, σε αντίθεση με πιό παλιά, έναν αγώνα παρουσίασης του παραλόγου ώς λογικού, έτσι ώστε να μας τρελάνουν εντελώς και με τρόπο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, να μας πείσουν ότι η παράνοια είναι φυσιολογική, ή να προκαλέσουν με περισσή χαιρεκακία και σατανική ευχαρίστηση μάλιστα, τον εκνευρισμό και μη νόμιμες σπασμωδικές αντιδράσεις στην κοινωνία, ή τουλάχιστον ένα χάος κοινωνικό προς κάθε κατεύθυνση, είτε πολιτική είτε υγειονομική, είτε οικονομική, είτε θρησκευτική. Με μίσος και απέχθεια πλέον φανερά μια και αποκαλύφθηκαν, βάλλουν απευθείας προς την φυσιολογία των ανθρώπων χωρίς να το κρύβουν, και προσπαθούν να επιβάλλουν ως ανθρώπινη την δική τους λειψή φυσιολογία, αν μπορεί κανείς να κάνει λόγο για φύση και φυσιολογία για αυτούς που μισούν κάθε τι που προέρχεται απο την φύση. Στόχος τους είναι η ίδια η φύση και γενικά η Δημιουργία. Προσπαθούν επειγόντως για κάποιο λόγο να καταστρέψουν οτιδήποτε, επιβάλλοντας με ψυχολογικές μεθόδους δικές τους, από δικούς τους "επιστήμονες" ψυχολόγους το δικό τους Δίκαιο που είναι εντελώς ξένο πρός τον άνθρωπο και πρός κάθε άλλο δημιούργημα, είτε αυτό είναι ζώο, είτε φυτό, είτε ο ίδιος ο πλανήτης.


Γιατί άραγε τόσος ζήλος και τόση βιασύνη???

Διαβάζουμε και ακούμε ειδήσεις παράξενες που σπέρνουν τον σπόρο αρχικά στις συνειδήσεις ώστε να γίνουν σιγά σιγά αποδεκτές οι αλλαγές που ετοιμάζουν στη ζωή μας. Ετσι μελετούν τις αντιδράσεις αρχικά, ώς συνήθως, καθώς μας χρησιμοποιούν ώς πειραματόζωα για να ξέρουν πώς θα μας χειρισθούν στη συνέχεια. 

Μερικές απο αυτές τις παράξενες ειδήσεις είναι πχ το να τρώμε κρέας που θα καλλιεργείται σε εργαστήριο και θα μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με ανθρώπινο, ή η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος(!) (αν είναι δυνατόν, αυτό είναι κανιβαλισμός) για την αντιμετώπιση λέει της επισιτιστικής κρίσης απο την κλιματική αλλαγή, το να τρώμε έντομα ή σκουλήκια, πάλι για τον ίδιο λόγο, να πίνουμε νερό απο κόπρανα, να παράγουμε κουνούπια σε εργοστάσιο που θα μας προστατεύουν απο ορισμένες μεταδιδόμενες ασθένειες και πανδημίες, οτι κάτι αλλάζει στο ψ χρωμόσωμα του DNA μας που θα οδηγήσει σε πολλά ανθρώπινα είδη,... και όλα αυτά τα αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή ενω μας κρύβουν οτι οφείλονται σε δικές τους εργαστηριακές παρεμβάσεις κατά της Δημιουργίας την οποία θέλουν να αφανίσουν εκδικητικά λίγο πριν εξαφανισθούν οι ίδιοι, μια και το γνωρίζουν καθότι οι αποστάτες έχουν χάσει τον πόλεμο που μένεται παντού στο σύμπαν. Εμείς μόνο δεν το γνωρίζουμε αλλά έχουμε πλήρη άγνοια τι παίζεται στο κεφάλι του κασσίδη...


Οσα μας πληροφορούν οι πιο πολλές απο τις παραπάνω ειδήσεις ουσιαστικά και πρακτικά δεν είναι απόλυτα μαζικώς εφαρμόσιμα εν τέλει, αλλά ο στόχος τους δεν είναι τόσο η πραγματοποίηση όλων αυτών όσο η πρόκληση άγχους, φόβου, υποταγής, και η εγκαθίδρυση του παραλόγου ως λογικού, με τελικό αποτέλεσμα το χάος . Γι αυτό και θα δεί κανείς μερικές απο αυτές τις ειδήσεις να γίνονται επιτρεπτές ως μη fake απο τα δικά τους καθεστωτικά ΜΜΕ, ίσα για να πέφτει ο κόσμος στην παγίδα της αναπαραγωγής τους, μη διαβλέποντας άμεσα τον σκοπό, ώστε έπειτα το καθεστώς να βρήσκει ευκαιρία να κάνει λόγο περι συνωμοσιολόγων ψεκασμένων που τάχα αναπαράγουν ψεύτικες ειδήσεις (όπως η βρώση ανθρώπινου κρέατος), και να δημιουργεί ενα ειρωνικό κοινωνικό κλίμα που είναι έτοιμο ακόμα και να διακωμωδήσει με ανέκδοτα τον σπόρο που εκείνοι έχουν σπείρει στα πειραματόζωα τους, δηλαδή εμάς. 


Ετσι λοιπόν στο τέλος γίνεται αποδεκτή η είδηση και δεν αντιδρά κανείς, την θεωρεί φυσιολογική, κανείς δεν εξαγριώνεται, ενω κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε για αστείο να αναφέρονται σε κάτι που μπορεί να προκαλέσει άγχος, παράνοια, τρόμο, φόβο, ανησυχία λαού και κοινωνική κατάρρευση. Αν όλα αυτά τα ειδησεογραφικά ευφυή κατασκευάσματα του επιστημονικού...δημοσιο...γραφικού ποδαριού δεν ήταν δικά τους να είστε σίγουροι οτι δεν θα είχαν καμία θέση στα δικά τους Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αλλά θα έπεφταν να κατασπαράξουν μια είδηση που δεν θα ήταν δικό τους εφεύρημα περασμένο απο το δικό τους κόσκινο.

Η αθλιότητα του καθεστώτος σε πλήρη εξέλιξη μπρός στα μάτια μας...για διαμόρφωση ενός κόσμου δικού τους...αγγελικά πλασμένου...με το δικό τους απόκοσμο Δίκαιο.

Το απόκοσμο Δίκαιο αν το δεχθούμε μπορεί τελικά να μας τρελάνει.

Εμείς φταίμε που δεν αντιδράμε αλλά τους αφήνουμε ακόμα να μειώνουν και να εξευτελίζουν τον άνθρωπο. Ναι, πίσω μας αυτοί γελάνε κιόλα με την νοητική μας κατάντια. Μας τα πετάνε μάλιστα μερικά για να σπάνε πλάκα για να δούν μέχρι πού θα φτάσει η ανοχή μας αλλά και η χαζομάρα. Γιατι γνωρίζουν πως πλέον, όπως έχουν πεί, μας κατέστησαν ζώα και τώρα θέλουν να μας καταστήσουν αντικείμενα, κάτω και του ζώου, ώστε πλέον το Ζώο να είναι ο αρχηγός.

Ελλην Ανθρωποι όσοι έχετε απομείνει, εσείς που έχετε ακόμα νού και λογική ανέπαφη, δεν σας απομένει τίποτε άλλο απο το να εννωθείτε εκεί που δεν σας διαιρούν σε κόμματα και κομματάκια αν θέλετε να επιβιώσετε και να ζήσετε ελεύθεροι με το αληθινό σας ανθρώπινο Δίκαιο χωρίς δεσμά αφύσικα που θα σας κάνουν οικτρά δυστυχισμένους έως παράνοιας. Είναι πολύ κοντά αυτό που θα ζήσουμε και οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν γρήγορα.

Δεν χρειάζεται ο φόβος, αλλά να μεταστρέψουμε τον φόβο σε τόλμη και ανδρεία με θυμό ώστε να αρχίσουμε εμείς να γελάμε με τα χάλια εκείνων που αυτή τη στιγμή είναι τραγικά για λύπηση στην θέση πανικού όπου βρίσκονται και που γι αυτό βιάζονται να καταστρέψουν τα πάντα πριν αποχωρήσουν σε κάποια μαύρη τρύπα του δικού μας σύμπαντος. Αρκετά πια τους ανεχθήκαμε! Δεν νομίζετε οτι είναι καιρός να ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ???

Λαμπροπούλου Κασσάνδρα

Υποψήφια Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

27/ 12/ 2022 

#Ελλήνων_Συνέλευσις #Αρτέμης_Σώρρας #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/12/blog-post_25.html