ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...Έγκλημα πολέμου!

 

Την όλη στάση και επιθετική ρητορική της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και την πρόσφατη και  απαράδεκτη απειλή του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ότι θα χτυπήσει με πύραυλο Typhoon την Αθήνα, εάν δεν ηρεμήσουν οι Έλληνες, καταδίκασε με τον πιο επίσημα τρόπο από τα έδρανα της Γερουσίας του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας. Ζήτησε την άμεση  λογοδοσία του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αλλά και την λήψη συγκεκριμένων  μέτρων στις συνεχόμενες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, της Διεθνούς νομιμότητας και των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την Τουρκία, η οποία απείλησε εκατομμύρια αμάχων που ζουν στην Αθήνα, γεγονός που το καθιστά έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.  Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ δήλωσε ότι δεν θα συναινέσει στην πώληση F-16 στην Τουρκία.

Ρ. Μενέντεζ: Απαράδεκτες οι απειλές εναντίον της Ελλάδας


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ζητά από την Διεθνή Κοινότητα να καταδικάσουν την αυταρχική συμπεριφορά και το ντελίριο παράνομων διεκδικήσεων του Ταγίπ Ερντογάν που αμφισβητεί την Κυριαρχία της Ελληνικής επικράτειας. Απαιτεί από την Τουρκία να σταματήσει όλες τις υπερπτήσεις πάνω από την Ελλάδα και να αποσύρει και τον τελευταίο Τούρκο στρατιώτη από την Κύπρο ώστε να σταματήσει η 50ετής παράνομη κατοχή της Τουρκίας στο Ελληνικό Νησί. Η  φωνή της λογικής  ακούστηκε  διά στόματός του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και όχι από την πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης.  Ο Πρωθυπουργός της χώρας  Κυριάκος Μητσοτάκης, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Άμυνας και όλοι οι κομματικοί εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων κρατούν στυγνή σιγή ιχθύος.

Όλοι γνωρίζουν τα Κυριαρχικά Δίκαια και δικαιώματα των Ελλήνων όπως αποδεικνύεται και από τις επίσημες τοποθετήσεις του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, οι οποίες είναι βασισμένες σε Διεθνή νομικά πλαίσια όπως το Διεθνές Δίκαιο και Διεθνείς Συνθήκες που δεν ανέφερε αλλά σαφώς όλα τα μέρη που λαμβάνουν μέρος στις συνθήκες γνωρίζουν.  Πάραυτα η  «Ελληνική» Κυβέρνηση, αλλά  και όλες οι προηγούμενες,  «ως επαγγελματίες καρπαζο-εισπράκτορες ή σκέτο πράκτορες», συνεχίζουν να κάθονται σε προδοτικά τραπέζια  διαπραγμάτευσης με τον κατακτητή της γης των Ελλήνων της Ιωνίας συζητώντας  για συν διαχείριση του Ελληνικού Αιγαίου και για συν διοίκηση της Κύπρου μας. Γεγονός που δε θα συνέβαινε ποτέ υπό άλλες συνθήκες, (με πραγματικά Ελληνικές κυβερνήσεις και κρατικούς λειτουργούς)

Δες πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό την επόμενη μέρα εδώ

 ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ στο ‘’ΕΛΕΥΣΙΣ TV’’  Ενδιαφέρουσες αλλά και ξεκάθαρες θέσεις για μία πραγματική Εξωτερική Πολιτική,  από τον κ. Πασχαλίδη Δημήτρη Υπ. Βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις’’

Δείτε πως η Ελλάς  θα γίνει ξανά Κυρίαρχο Κράτος από την επόμενη μέρα με το που αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδος ο Πολιτικός Φορέας ‘’Ελλήνων Συνέλευσις’’ του Έθνους των Ελλήνων.

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....


Ολόκληρη η εκπομπή εδώ  👇

(139) LIVE STREAMING 19/12/2022 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - YouTube

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

https://www.e-sy.gr/join/

Επιμέλεια Σύνταξη : Αθανασία Πεκλάρη

πηγή