ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η απουσία της πολιτείας, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και η μασονία

Με αφορμή την είδηση που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τον τύπο σχετικά με την φιλανθρωπική οργάνωση 

"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", έρχεται ξανά στην επιφάνεια το πρόβλημα της έλλειψης κρατικού ελέγχου στις φιλανθρωπικές εθελοντικές οργανώσεις με την μορφή Μ.Κ.Ο.


Ο ρόλος που έχουν αναλάβει, δηλαδή η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, παρουσιάζεται ως αναγκαίος σε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ανύπαρκτη και συχνά υποκαθιστούν λειτουργίες που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να επιτελούνται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, κάθε μέρα, από τα σχολεία, από τις κοινωνικές υπηρεσίες της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και από την αστυνομία.


Από τις δηλώσεις του προέδρου της Κ. Γιαννόπουλου, φαίνεται ότι η οργάνωση κατέχει τεράστια ποσά ως αποθεματικό,  περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για φέτος, λογαριασμό στην Ελβετία, 230 ακίνητα, τα οποία εκμεταλλεύεται και βεβαίως λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις και δωρεές από πλειάδα χορηγών ...

(στην ιστοσελίδα της οργάνωσης εμφανίζονται πάνω από 200 εύρωστες εταιρείες ΕΔΩ που ενισχύουν την οργάνωση με επιχορηγήσεις).


Όταν αναφέρεται για στον οικονομικό έλεγχο ο πρόεδρος της οργάνωσης, επικαλείται "εκθέσεις ξένων ανεξάρτητων ..." πλην όμως μη κρατικών "... ορκωτών λογιστών " που όπως διαπιστώσαμε, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα στην αγγλική διάλεκτο και απαιτείται μετάφραση από πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για την μεταφορά των εκθέσεων στην ελληνική !


Όσο δε για την διαφάνεια στην έκθεση δηλώνουν, ότι για την κατάρτιση των καταστάσεων με τις ταμειακές εισπράξεις, πληρωμές και δαπάνες είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η διοίκηση της οργάνωσης !

Και όλο αυτό γίνεται με την έγκριση του ελληνικού κράτους ...

Εύλογα δημιουργείται το ερώτημα αν και κατά πόσο είναι πράγματι διαφανείς οι ανωτέρω ιδιωτικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί ...


επίσης ο κ. Γιαννόπουλος έχει διασυνδέσεις με συλλόγους και λέσχες μασονικές, τις οποίες ουδέποτε έχει κρύψει, ενδεχομένως ο ίδιος να ανήκει σε κάποια από αυτές...



Βλέπουμε τον πρόεδρο Κ. Γιαννόπουλο να εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ. 

(Για τους πολιτικούς μας εννοείται πως είναι ανάρμοστο να συμμετέχουν σε μασονικές οργανώσεις, καθώς μέσα από αυτές μεταφέρεται η διαφθορά και η εισχώρηση των αλλογενών τραπεζικών λόμπυ στην πολιτική ζωή και στην οικονομία με αποτέλεσμα να  απειλείται η ίδια η υπόστασή του Έθνους μας. Χειροπιαστό παράδειγμα είναι η δέσμευση της ΕΛΛΑΣ μέσω του παράλογου επονείδιστου χρέους στους δανειστές μέσω των μνημονιακών συμβάσεων).


Επιπλέον, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του "Χαμόγελου" την αναγγελία εκδήλωσης RotaryClub Elysée της Αθήνας, στην οποία συμμετέχει και το ίδρυμα:





Η μασονία ως γνωστόν κινεί τα νήματα της πολιτικής ζωής με το να αναδεικνύει πρόσωπα και να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις. ...

Όσο αδιαφορούμε εμείς οι πολίτες για την πραγματική πολιτική, τόσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χρήζουν βοήθειας λόγω της στέρησης της αφθονίας και της κοινωνικής αδικίας που επιβάλλεται στην Ελλάδα από τα  ανθελληνικά τραπεζικά κέντρα.  


Το κενό της πολιτείας ... τυχαία ;; (τύχη δεν υπάρχει) έρχονται να το καλύψουν ως "καλοθελητές" άνθρωποι και συμφέροντα που καθοδηγούνται από τα ίδια ανθελληνικά κέντρα που απεργάζονται την κατρακύλα της Ελλάδας και του Έλληνα και αποσκοπούν στην διαιώνιση του άδικου που όλοι βιώνουμε ...


Διακρίνουμε όλοι το αδιέξοδο 

που παράγεται ...



Σε μια πραγματικά ευνομούμενη ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η μέριμνα για παροχή παιδείας, εργασίας και ίσων ευκαιριών είναι δεδομένη, ώστε να μην παράγονται ευάλωτοι, άποροι και ανήμποροι πολίτες. Σε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ δικαίου είναι δεδομένη η πρόληψη και η καταστολή της βίας κατά των παιδιών και γυναικών.

 

Με την εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα επικρατήσουν οι αξίες και οι αρχές της Ελληνικότητας, του ανθρωπισμού και του πολιτισμού.


ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ


Ευαγγελία Γιαδανού


ΠΗΓΗ


ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297