ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ε.Ε.-Απαράδεκτη συμφωνία για κρίση χωρίς προηγούμενο..!

 

Οι 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στις Βρυξέλλες στην έγκριση του 9ου πακέτου κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Η συμφωνία για αυτό το ένατο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Μόσχας επιτεύχθηκε ομόφωνα σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων των «27» στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποτυπωθεί εγγράφως και να υπογραφεί.

Τις συνέπειες αυτής της απαράδεκτης συμφωνίας θα την ζήσουν στο πετσί τους όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και όχι μόνο.

Τα αποτελέσματα των προηγούμενων κυρώσεων προς την Ρωσία έφεραν τα τεράστια προβλήματα στο ενεργειακό  που έχουν αποφέρει ένα ντόμινο αυξήσεων σε πάρα πολλά προϊόντα ακόμα και στα είδη πρώτης ανάγκης. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κυρώσεις όχι μόνον δεν καταρράκωσαν την Ρωσία  αλλά τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν το πλεόνασμα προϋπολογισμού για αυξανόμενα ενεργειακά κέρδη.

Ποιο είναι αυτό το πλάνο που έχουν θέσει οι Ευρωπαίοι ηγέτες για να καλύψουν αυτό το μεγάλο κενό που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις αποφάσεις που πήραν; Κανείς δεν ξέρει!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες το τελευταίο διάστημα επωφελούνται από αυτές τις κυρώσεις και γεμίζουν τα ταμεία τους ξεζουμίζοντας τον Ευρωπαίο καταναλωτή.

Στην πραγματικότητα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια εταιρεία (κοινοπραξία) που δημιουργεί πολυεθνικές εταιρίες που τις χρηματοδοτεί η ίδια, με  τα χρήματα να προέρχονται από την φορολόγηση των Ευρωπαίων πολιτών. Ως εταιρεία  λοιπόν δεν βλέπει ανθρώπους, βλέπει καταναλωτές - πελάτες -αριθμούς και κέρδη.

Άρα δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική και τα αποτελέσματα αυτού του κατασκευάσματος που το ονόμασαν Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπει σε τροχιά μεγάλης κρίσης χωρίς προηγούμενο..!

Δες εδώ τον κρατικό μηχανισμό που λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο και τον αντιμετωπίζει ως πολίτη και όχι ως καταναλωτή.

Αν ψάχνεις και εσύ τον μηχανισμό που θα ελέγξει και θα επαναφέρει το δίκαιο σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα πάτα εδώ.

Επιμέλεια Σύνταξη:Τράνακας Απόστολος