ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καταδικάζεται και καλείται σε επανόρθωση όλη η Ελλάδα!!


Συνέλληνά μου εσύ που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή, σου κρούω το καμπανάκι πως ολόκληρη η κοινωνία καταδικάζεται, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, για όσα σημεία και τέρατα συμβαίνουν απο κάθε πολιτική ηγεσία. Σκάνδαλα, βιασμοί, εκβιασμοί, εγκλήματα, κατασχέσεις περιουσίας, αυτοκτονίες απο πείνα και ανέχεια, μεταστροφή του ανθρώπου σε ρομποτοειδές, μεταλλαγμένα δηλητηριώδη τρόφιμα, αιφνίδιοι θάνατοι χωρίς διερεύνηση της αιτίας, μείωση της ανθρωπότητας, ηλεκτρονικός έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου, απάτες, διχασμός, ψέμα, προπαγάνδα, νομιμοποίηση κάθε ανωμαλίας, διαστροφές, κανιβαλισμός της κοινωνίας, είναι μερικά δείγματα του τί σε καταθλίβει και σε ρίχνει σε απραξία.

Καταδικάζεται λοιπόν και καλείται σε επανόρθωση η κοινωνία όλη. Μηδενός εξαιρουμένου. Απο ποιόν καταδικάζεται??? Απο την ίδια την συνείδησή της,την συλλογική συνειδητότητα της.

Και επειδή ξέρω οτι δεν διαβάζεις πολλά, θα πω μόνο ετούτο: Είναι δυνατόν ενας παλιάνθρωπος απατεώνας όπως τον ονόμασες και που σου χάραξαν στο μυαλό την φράση "αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης" να έχει γράψει τον "Νόμο της Πλήρους Επανόρθωσης"??? Τις Αξίες , τις Αρχές , τους Νόμους τους αληθινούς που προκύπτουν με λογική και απόδειξη για το αληθινό Δίκαιο της Φυσιολογίας σου που απορρέει απο την Δημιουργία εκ γενησιμιού σου??? Γιατί ξέχασες ακόμα και τί σημαίνει απόδειξη και λογική άνθρωπέ μου??? Πώς στο καναν αυτό??

Μήπως σου το έκαναν για να φοβάσαι να εγερθείς να πολεμήσεις κι Ε.ΣΥ. ο ελληνόψυχος μαζί με τά άλλα αδέλφια σου το άδικο που σήμερα βιώνεις και ασφυκτυάς???


Είναι δυνατόν ποτέ ενας απατεώνας να σου γράφει και να σου δίνει τέτοια κείμενα??Και ποιός είναι άραγε αυτός???... Είδες που τον γνωρίζεις???

Μάθε λοιπόν οτι το Μάτριξ είναι το ίδιο το κρανίο σου. Αυτό χρειάζεται ξεκλείδωμα να βγείς, το φως να αντικρίσεις.

Αυτά προς το παρόν γιατι τα πολλά δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να τα ελέγξεις.


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

27/ 10/ 2022


#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγή:


Διαβάστε επίσης:

-Μπορείς να σώσεις όλο τον κόσμο φιλάνθρωπε Ρίτσαρντ...

-Ακούστε τον ήχο του μαγνητικού πεδίου της Γης-Τρομακτικός, απόκοσμος...Ας αναρωτηθούμε το "γιατί"...

-Η αποκατάσταση (Επανόρθωση) του έργου τέχνης της Δημιουργίας