ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι 8 κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους η υγεία της παιδικής ηλικίας καταστρέφεται

Image: Top 8 ways childhood health is destroyed by toxic food and medicine, and how psychiatry exploits symptoms of toxicity to push experimental drugs

Οι 8 κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους η υγεία της παιδικής ηλικίας 
διαταράσσεται από τα τοξικά τρόφιμα και τα φάρμακα

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

Τα μεγάλα τρόφιμα και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν το κερί να καίει και από τις δύο άκρες όταν πρόκειται για την υγεία της πλειοψηφίας των ανθρώπων. Πρόκειται για μια μεγάλη αγελάδα μετρητών, και ό,τι δεν ξέρετε ΘΑ σας βλάψει. Τα σημερινά παιδιά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της σατανικής ραδιουργίας, και η τροφή που τρώνε τακτικά τροφοδοτεί τις "διαταραχές" που όλες πλέον περιγράφονται με μεγάλη λεπτομέρεια στο DSM - τη "βίβλο" της ψυχιατρικής που χρησιμοποιείται για την εκτόξευση επικίνδυνων, συνταγογραφούμενων αντιψυχωτικών φαρμάκων σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των νηπίων.

Μήπως το παιδί σας πάσχει από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού ή "διπολική διαταραχή"; Όλα αυτά μπορεί να οφείλονται στην ασπαρτάμη.

Σχεδόν όλες οι τσίχλες και οι καραμέλες "χωρίς ζάχαρη" και "ελεύθερα ζάχαρης" περιέχουν ένα καταστροφικό για την υγεία διατροφικό φάρμακο που ονομάζεται ασπαρτάμη. Το ίδιο ισχύει και για τα αναψυκτικά "διαίτης" και "μηδενικής" περιεκτικότητας σε ζάχαρη και τα μείγματα ποτών. Οι περισσότεροι γονείς υποτιμούν σοβαρά τη δύναμη αυτής της γενετικά τροποποιημένης τεχνητής γλυκαντικής ουσίας να καταστρέψει την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου, ειδικά ενός νεαρού, αναπτυσσόμενου.

Η ασπαρτάμη μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στους πρόδρομους νευροδιαβιβαστές, έχοντας βαθιά επίδραση στη νόηση και τη διάθεση, οδηγώντας σε "κλινική κατάθλιψη" (όπως λατρεύει να την ονομάζει η βιομηχανία της ψυχιατρικής), άγχος, κρίσεις πανικού, ευερεθιστότητα και εξασθένιση της συγκέντρωσης και της μνήμης.

Η ασπαρτάμη είναι η τέλεια "συνταγή" για την ανάγκη των αντιψυχωτικών φαρμάκων αργότερα. Βλέπετε τον τύπο; Είναι ολοφάνερο και εκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων εφήβων, παιδιών και νηπίων, καταναλώνουν ασπαρτάμη όλη μέρα, κάθε μέρα, με πολλαπλούς τρόπους.

Η ασπαρτάμη έχει επίσης αποδειχθεί ότι εξαντλεί τη σεροτονίνη, προκαλώντας μανιοκατάθλιψη, παράνοια, αϋπνία και τάσεις αυτοκτονίας.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Experimental Neurology διαπίστωσε ότι η MSG 
προκαλεί τραυματισμό στα νευρωνικά κυτταρικά σώματα στον υποθάλαμο

Το γλουταμινικό μονονάτριο, γνωστό και ως "MSG", προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο σύμφωνα με πολλαπλές μελέτες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό οίδημα και θάνατο. Πολύ πίσω στο 2008 και το 2009, έγιναν αρκετές μελέτες σε πειραματόζωα που αποκάλυψαν ότι το MSG προκαλεί υποθαλαμικές βλάβες που προκαλούνται από την πρώιμη εμφάνιση παχυσαρκίας, οι οποίες προκλήθηκαν από την κατανάλωση MSG. Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα αυτής της τεκμηριωμένης επιστήμης δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Experimental Neurology.

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι η κατανάλωση MSG είχε σημαντική και συγκλονιστική επίδραση στη διόγκωση των εγκεφαλικών κυττάρων και ότι οι ώριμοι νευρώνες ήταν οι πιο ευάλωτοι στις τοξικές επιδράσεις του συμπυκνωμένου αλατιού που βρίσκεται σε χιλιάδες εγκεκριμένα από τον FDA (
οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων των Η.Π.Α.) τρόφιμα και φάρμακα, καθώς και σε ορισμένα εμβόλια. Φανταστείτε τις τρομακτικές επιπτώσεις της ένεσης αυτής της γνωστής νευροτοξίνης. Θα το βρείτε σε εμβόλια γρίπης πολλαπλών δόσεων και στο διαβόητο εμβόλιο MMR.

Το MSG μπορεί επίσης να βρεθεί σε πολλά κοινά προϊόντα, όπως τσιπς, ντιπς, σάλτσες για σαλάτες, σούπες, κατεψυγμένα γεύματα, επεξεργασμένα κρέατα, μείγματα καρυκευμάτων, στιγμιαία ζυμαρικά και φυσικά στα περισσότερα πικάντικα κινέζικα φαγητά.

Η βιομηχανία ψυχιατρικής εκμεταλλεύεται τις κακές καταναλωτικές συνήθειες της παιδικής ηλικίας, διοχετεύοντας πειραματικά φάρμακα με ψευδή διάγνωση

Ω, το ψυχοβιομηχανικό σύμπλεγμα της Αμερικής. Πόσο κακοί είναι. Ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας γονιός σε αυτή τη χώρα είναι να πάει το παιδί του σε ψυχίατρο για βοήθεια με ψυχικά προβλήματα. Είναι σαν να κολυμπάς σε ένα βάλτο τη νύχτα φορώντας μια στολή κρέατος.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες θα έρθουν, αλλά με τη μορφή φαρμακοβιομηχανιών που παίρνουν μπόνους για την "επίθεση" στο παιδί σας με πειραματικά φάρμακα (SSRIs - αντικαταθλιπτικά φάρμακα) που επιδεινώνουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τα τοξικά τρόφιμα, φάρμακα και εμβόλια που συνιστούν ανεπιφύλακτα οι παιδίατροι και το 
Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών - CDC (και εγκρίνει ο FDA). Τα παιδιά τρώνε δημητριακά και pop τάρτες με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη-σιρόπι καλαμποκιού για πρωινό, και μετά δεν μπορούν να κάτσουν ακίνητα στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό όλο το πρωί. Αυτό διαγιγνώσκεται από τους ψυχιάτρους ως 
ΔΕΠ (διαταραχή ελλειμματικής προσοχής) και ΔΕΠΥ (Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας).

Τα παιδιά μασάνε τσίχλες, τρώνε καραμέλες και πίνουν ποτά διαίτης (επειδή τα περισσότερα είναι υπέρβαρα ή/και παχύσαρκα), και η ασπαρτάμη προκαλεί ανισορροπίες στο ΚΝΣ-κεντρικό νευρικό σύστημα. Αυτό διαγιγνώσκεται από τους ψυχιάτρους ως κλινική κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είναι ένας φαύλος κύκλος και απλά γυρίζει γύρω-γύρω. Τι άλλο από μια αγελάδα μετρητών για τους διεφθαρμένους γιατρούς, τα μεγάλα τρόφιμα και τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία γενικότερα.

Οι 8 κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους η υγεία της παιδικής ηλικίας διαταράσσεται από τα τοξικά τρόφιμα και τα φάρμακα

#1. Ασπαρτάμη - προκαλεί νευρικότητα και άγχος

#2. Γλουταμινικό μονονάτριο - προκαλεί σοβαρές ημικρανίες και εγκεφαλική βλάβη σε νήπια

#3. Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης - προκαλεί ΔΕΠ (διαταραχή ελλειμματικής προσοχής) και ΔΕΠΥ (Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας)

#4. Μάσκες COVID-19 - στερούν από το άτομο έως και 20% του απαραίτητου οξυγόνου, όλη την ημέρα

#5. COVID-19 "εμβόλια" - μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους αίματος στο σώμα και στον εγκέφαλο

#6. Βιομηχανικές χρωστικές ουσίες τροφίμων - προκαλούν ΔΕΠ 
(διαταραχή ελλειμματικής προσοχής) και ΔΕΠΥ (Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας)

#7. Χημικές ουσίες PFAS (
υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες) στα πλαστικά - προκαλούν γενετικές ανωμαλίες και καρκίνο

#8. Ορμόνες στο κρέας και τα γαλακτοκομικά - οδηγούν σε υπερφόρτωση οιστρογόνων

πηγή

Το ιδανικό πρόγραμμα υγείας των ανθρώπων είναι εδώ


.