ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι πραγματικοί επιστήμονες δηλώνουν: Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα

Image: Real scientists declare: There is no climate emergency

Οι απανταχού τρελοί του κλίματος πέφτουν με τα μούτρα στη λατρεία της Γκρέτα Θούνμπεργκ, του παιδιού του κλίματος που χαιρετίζεται ως ένα είδος προοδευτικού περιβαλλοντικού ήρωα επειδή κλαψούρισε για την υπερθέρμανση του πλανήτη στα Ηνωμένα Έθνη. Όμως ενήλικες επιστήμονες που πραγματικά ξέρουν τι λένε διαφωνούν με όλα όσα λέει και υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Περίπου 500 επιστήμονες και επαγγελματίες υπέγραψαν μόλις την περασμένη εβδομάδα αυτό που ονομάστηκε "Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για το Κλίμα", μια επιστημονική δήλωση, κατά κάποιο τρόπο, η οποία αντιτίθεται στα ψέματα για το κλίμα που διακινούνται από ανθρώπους σαν τη Γκρέτα, την οποία έχουμε αποκαλύψει ως μια παγκοσμιοποιημένη ψυχοπαθής που παίζει το ρόλο της στην απάτη με την κλιματική αλλαγή.

Η δήλωση αυτή καταρρίπτει τον άγριο ισχυρισμό ότι "το 97% των κλιματολόγων συμφωνούν ότι η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή συμβαίνει", ο οποίος είναι προφανώς ψευδής. Καταστρέφει επίσης τη λεγόμενη "μοντελοποίηση" που οι φανατικοί του κλίματος ισχυρίζονται ότι "αποδεικνύει" ότι "η καταστροφική κλιματική αλλαγή θα συμβεί τα επόμενα [επιλέξτε έναν αριθμό] χρόνια, εκτός αν γίνουν δραστικές αλλαγές".

Και οι δύο αυτές έννοιες είναι απόψεις, όχι γεγονότα, που το λόμπι του κλίματος διαδίδει σαν να είναι η απόλυτη αλήθεια του ευαγγελίου. Και η Greta, φυσικά, παπαγαλίζει τις ίδιες αυτές απόψεις σαν να ήταν επίσης γεγονότα, κάνοντας ουσιαστικά πλύση εγκεφάλου στην επόμενη γενιά παιδιών, ώστε όχι μόνο να χάψουν το ψέμα της κλιματικής αλλαγής, αλλά και να τη φοβούνται χωρίς σοβαρό λόγο.

Σε μια ξεχωριστή επιστολή που στάλθηκε στον António Guterres, τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, οι 500 επιστήμονες και επαγγελματίες που υπέγραψαν την Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για το Κλίμα κάλεσαν τον παγκοσμιοποιημένο οργανισμό να απορρίψει όλη την ανούσια διαφημιστική εκστρατεία για το κλίμα και την τρομολαγνεία, και αντ' αυτού "να ακολουθήσει μια πολιτική για το κλίμα που θα βασίζεται στην ορθή επιστήμη, τη ρεαλιστική οικονομία και το γνήσιο ενδιαφέρον για όσους πλήττονται από τις δαπανηρές αλλά περιττές προσπάθειες μετριασμού".

Εμπειρογνώμονες από περισσότερες από 23 χώρες συμφωνούν ότι η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή είναι ένα ανυπόστατο παραμύθι

Στους υπογράφοντες τη δήλωση περιλαμβάνονται εμπειρογνώμονες από 13 ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και από 10 άλλες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όλοι τους έχουν ένα κοινό σημείο: Δεν αγοράζουν αυτά που προσπαθούν να μας πουλήσουν οι τρελοί του κλίματος, ούτε συμφωνούν με γελοίες προτάσεις όπως η "Πράσινη Νέα Συμφωνία" (Green New Deal) της Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), η οποία είναι απλώς άλλη μια αρπαγή εξουσίας από τους παγκοσμιοποιητές που στοχεύει στην υποδούλωση των Αμερικανών στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη".

"Πολιτικοί όπως η βουλευτής Alexandria Ocasio-Cortez (D-N.Y.), επίδοξοι πολιτικοί όπως ο Tom Steyer, και ειδήμονες όπως ο Chris Matthews του MSNBC έχουν ελάχιστη ή καθόλου προσωπική κατανόηση των πραγματικών επιστημονικών αρχών που εμπλέκονται", σημειώνει ο Richard Trzupek από τους Epoch Times σχετικά με το γεγονός ότι ούτε ένας πρωτοετής πολιτικός από το Κουίνς ούτε ένας επικεφαλής ομιλητής των mainstream μέσων ενημέρωσης γνωρίζουν το παραμικρό για την πραγματική κλιματική επιστήμη.

"Μπορούν να δείξουν τον "ειδικό" της προτίμησής τους και να δηλώσουν ότι πρέπει να τον ή την εμπιστευόμαστε χωρίς αμφισβήτηση, αλλά δεν ξέρουν γιατί".

Ο Trzupek συνεχίζει να εξηγεί ότι ακόμη και ο διάσημος "επιστήμονας" Bill Nye είναι ντροπιαστικά αδαής όσον αφορά την κλιματική αλλαγή, παρά την επιμονή του ότι γνωρίζει τα πάντα για το κλίμα. Το ίδιο ισχύει και για την Γκρέτα, παρά τις πολλές πλατφόρμες που της έχουν δοθεί για να διαδώσει το ευαγγέλιο του κλίματος, καθώς είναι απλώς ένα 16χρονο κορίτσι από τη Σουηδία, όπου το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το κλίμα αλλά η εισβολή των μεταναστών.

"Ο κόσμος έχει θερμανθεί με ρυθμό μικρότερο από το μισό του αρχικά προβλεπόμενου και με ρυθμό μικρότερο από το μισό του αναμενόμενου με βάση την καθαρή ανθρωπογενή ώθηση και την ανισορροπία της ακτινοβολίας", υποστηρίζει η Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για το Κλίμα.

"Τα κλιματικά μοντέλα έχουν πολλές ελλείψεις και δεν είναι ούτε κατά διάνοια αληθοφανή ως εργαλεία πολιτικής. Επιπλέον, πιθανότατα υπερβάλλουν ως προς την επίδραση των αερίων του θερμοκηπίου, όπως το CO2. Επιπλέον, αγνοούν το γεγονός ότι ο εμπλουτισμός της ατμόσφαιρας με CO2 είναι ευεργετικός".

πηγή

Κι όμως υπάρχει λύση που θα βάλει τα πάντα στη σωστή τους θέση και θα ασφαλίσει τον άνθρωπο και τη ζωή του από κάθε είδους δολιότητα και εκμετάλλευση δείτε εδώ