ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ανθρωπος... το πιο εκμεταλλεύσιμο είδος....πως θα προστατευτούμε?



Πάρτε το χαμπάρι πως ο άνθρωπος είναι το πιο εκμεταλλεύσιμο είδος για την παγκόσμια Ελίτ που μας κυβερνάει. Τελευταία δεν το κρύβουν καθόλου.

Και όταν λεω εκμεταλλεύσιμο, εννοώ στα πάντα όπως ακριβώς τα ζώα που τα έχουμε μέσα σε μαντριά, τα εμβολιάζουμε και παίρνουμε το κρέας, το γάλα, το μαλλί τους... 

Ο άνθρωπος μπορεί να τους προσφέρει τα πάντα. Καταρχήν τα όργανά του, τα κόκκαλα του, το αίμα, τον πλακούντα των εμβρύων, την δουλικότητα,τα φθηνά εργατικά χέρια, την ικανοποίηση των ανώμαλων σεξουαλικών διαστροφών τους, αλλά μπορεί να τους προσφέρει και τις νοητικές του ικανότητες, τις γνώσεις και τις ιδέες του στην επιστήμη, ακόμα και χρυσό μπορούν να βγάλουν απο μέσα σου γιατι το σώμα μας περιέχει και ίχνη χρυσού. Οχι βέβαια μεγάλης αξίας σε κόστος αλλά αυτό που τους ικανοποιεί είναι να σε θανατώσουν για να βγάλουν οτι πιο πολύτιμο έχει ο άνθρωπος μέσα του, τον χρυσό, δηλαδή το φως, την ικανοποίηση οτι σε υπέταξαν και έχασες το φως της συνειδητοτητάς σου ως χρυσό γένος. Το αντιλαμβάνεσαι, ναι ή όχι;;; Ο αληθινός αυθεντικός άνθρωπος είναι πολύτιμος και αυτό ακριβώς θέλουν να κατακτήσουν, την πολύτιμη συνειδητότητα του ανθρώπου. Είναι περισσότερο σαν ιεροτελεστία για τα όντα που μοιάζουν με άνθρωποι αυτό που θέλουν να κάνουν επάνω στους ανθρώπους. Δεν πρόκειται ούτε για επιστημονική φαντασία ούτε συνομωσιολογία. Γι αυτό άλλωστε σε δηλώνουν στο ληξιαρχείο όταν γενιέσαι. Ληξιαρχείο είναι η λήξη της αρχής μας, με το που γενιόμαστε  είμαστε υποχρεωμένοι απο μόνοι μας μάλιστα να δηλώσουμε την λήξη της αρχής της ζωής του παιδιού μας χωρίς να το γνωρίζουμε. Δηλώνουμε νεκροί δηλαδή και πλήρως εκμεταλλεύσιμοι στα χρηματηστήριά τους, είμαστε αριθμοί που έχουν ένα αντίτιμο στο τραπεζικό τους σύστημα. Είμαστε νούμερα απλώς που θα δουλεύουν και θα παράγουν πλούτο για την ελίτ που θα τον κλέβουν όλον απο εμάς, ενω εκείνοι δεν έχουν παράξει ποτέ τίποτα, μόνο αδικία. Απο αυτό και μόνο φανερώνεται πως δεν είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να καταλάβουν το ανθρώπινο φυσιολογικό Δίκαιο.

Ο Κρόνος (χρόνος) που τρώει τα παιδιά του

Οταν ο άνθρωπος συνθέσει το πάζλ των όσων περιέργων συμβαίνουν με ραγδαίες εξελίξεις στην κοινωνία τελευταία, θα αντιληφθεί... Μόνο που πρέπει να γίνει γρήγορα. Η ελίτ με κυνικό σκεπτικό θεωρεί πως όταν είσαι ξεπεσμένος σε επίπεδο ζώου χρειάζεσαι εκμετάλλευση. Γιατι αφού δίνεις απο μόνος σου την συγκατάθεσή σου σε αυτό, και αφού το δέχεσαι οτι είσαι ζώο, άρα θεωρούν πως κατά κάποιον τρόπο είναι υποχρεωμένοι να σε εκμεταλλεύονται πλήρως και παντειοτρόπως ως αναλώσιμο είδος ζώου γιατι αυτή είναι η τροφή της επιβίωσής τους.Τα έχει ζήσει και στο παρελθόν αυτά η ανθρωπότητα μόνο που τα ξέχασε. Κοίτα να το κατανοήσεις εγκαίρως μόνο, γιατι θα το ζήσεις πλήρως και σύντομα καθώς στο λένε οι ίδιοι. Και μην το αποσιωπάς σαν να μην είδες δεν άκουσες. Οι καιροί είναι άκρως επικίνδυνοι, σύμφωνα με όσα οι ίδια η ελίτ με απίστευτη φυσικότητα και άνεση μας πληροφορεί σαν να μην φοβάται πως οι άνθρωποι θα αντιδράσουν...Γιατί άραγε; Μας ελέγχουν ήδη πλήρως νοητικά μήπως;;

 Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι τυχαία εδώ.

"Ελλήνων Συνέλευσις" σημαίνει την 'Ελευση των αυθεντικών ανθρώπων, του χρυσού γένους δηλαδή όπου ανήκουμε όλοι οι άνθρωποι επάνω στον πλανήτη, είτε το ξέρουμε είτε όχι, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε. Αυτός είναι ο νοερός συμπαντικός μας χώρος, και είμαστε το γένος που θα πολεμήσει. Μάθε λοιπόν πως είσαι κι Ε.ΣΥ. ένας απο αυτούς και αναγνώρισε το πολύτιμο χρυσό που φέρεις μέσα σου.Είναι το ίδιο το DNA σου. Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή όπου γενήθηκες,καθώς δεν υπάχρει τύχη. Το σύμπαν γνωρίζει γιατί σε έστειλε σε ετούτο το χωροχρονικό, γιατι είσαι τιμημένος προκαταβολικά απο την Δημιουργία. Είναι μεγάλη τιμή για σένα να ανταποδόσεις,να την προστατέψεις..Γι αυτό είσαι πολύτιμος. Αναγνώρισέ το και έλα. Αλλιώς κατανόησε πως πετάς τα παιδιά σου βορά στα Κρόνια θηρία.


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

23/ 10/ 2022


#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις


Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_22.html

Δείτε σχετικό βίντεο:


Ο Klaus Schwab σας φέρνει τη μεγάλη επαναφορά. Και όχι μόνο θα είναι υπέροχο, θα είναι και μια φανταστική επαναφορά! Οι άνθρωποι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι απασχολημένοι βοηθώντας σας να σας προστατεύσουν από την κλιματική αλλαγή και τις ασθένειες. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να ρωτούν, είναι ο Klaus Schwab ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο? Δείτε την πλήρη εικόνα μαζί με όλα όσα ΔΕΝ θέλουν να γνωρίζετε, σε αυτό το βίντεο!

Μετάφραση-Υπότιτλοι: Κατερίνα Ντουκουμοπούλου
Πηγή: