ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Άρρωστα μυαλά βάλθηκαν να μετατρέψουν τον πλανήτη μας σε κρανίου τόπο για να τον δροσίσουν από την υπερθέρμανση που επικαλούνται

 Η Σκωτία κόβει 14 Εκατομμύρια δέντρα για την κατασκευή νέων αιολικών πάρκων στο τελευταίο φιάσκο οικολογικής πλύσης

Προκειμένου να σώσει τη χώρα από την υπερθέρμανση του πλανήτη, η Σκωτία μόλις έκοψε 14 εκατομμύρια δέντρα για να ανοίξει δρόμο για ένα νέο "πράσινο" ενεργειακό έργο που αποτελείται από 21 ανεμογεννήτριες.

Η Σκωτία, οικοδεσπότης της πρόσφατης 26ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα (COP26), αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιδείξει τη δέσμευσή της στην καταπολέμηση της "κλιματικής αλλαγής" ήταν να καταστρέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια δέντρα.

"Η κυβέρνηση της Σκωτίας προχώρησε σε διαβεβαιώσεις ότι έχουν φυτευτεί περισσότερα δέντρα, αλλά είναι άγνωστο τι ποσοστό από αυτά είναι ώριμα φυτά που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη μετατροπή του άνθρακα σε οξυγόνο", ανέφερε η εφημερίδα The Herald.

"Μια σκωτσέζικη φιλανθρωπική οργάνωση για τη διατήρηση της φύσης, η οποία έχει φυτέψει σχεδόν δύο εκατομμύρια δέντρα σε όλα τα Χάιλαντς, πιστεύει ότι τόσο τα αιολικά πάρκα όσο και τα δέντρα είναι το κλειδί για τη μείωση των επιπέδων άνθρακα". (Σχετικά: Η Γερμανία κόβει ομοίως ένα δάσος 1.000 ετών για να ανοίξει χώρο για ένα νέο "βιώσιμο" πάρκο ανεμογεννητριών).

ΕΙΡΩΝΙΑ: Οι συμμετέχοντες στην COP26, συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας, ορκίστηκαν να τερματίσουν την αποψίλωση των δασών μέχρι το 2030

Με ξεκαρδιστικό τρόπο, η Σκωτία και όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες στην πρόσφατη συνάντηση COP26 συμφώνησαν να σταματήσουν όλες τις προσπάθειες αποψίλωσης των δασών μέχρι το 2030. Η Σκωτία προφανώς θεώρησε ότι αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα επτά περίπου χρόνια, η αποψίλωση ολόκληρων δασών είναι ένας αποδεκτός τρόπος για να "δροσιστεί" ο πλανήτης.

"Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα δάση αποτελούν το κλειδί για τη συμβολή της Σκωτίας στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και η FLS διαχειρίζεται με επιτυχία και τα δύο στοιχεία", υποστηρίζει η Forestry and Land Scotland για το θέμα.

"Ο αριθμός των δέντρων που κόπηκαν για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων στα δάση και τη γη της Σκωτίας, όπως τα διαχειρίζεται η FLS, τα τελευταία 20 χρόνια είναι 13,9 εκατομμύρια. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δέντρα αυτά - ως εμπορική καλλιέργεια - θα έχουν τελικά κοπεί και θα έχουν περάσει στην αλυσίδα εφοδιασμού ξυλείας σε κάθε περίπτωση".

Αυτό που παρέλειψε να εξετάσει ο εκπρόσωπος της FLS που έκανε αυτές τις δηλώσεις είναι το γεγονός ότι μόλις οι 21 νέες ανεμογεννήτριες ανεγερθούν στις εκχερσωμένες εκτάσεις, δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για αναδάσωση της περιοχής - πράγμα που σημαίνει λιγότερα δέντρα στο τοπίο της Σκωτίας.

Πίσω στο 2018, περίπου 6.500 στρέμματα δασικής έκτασης εκχερσώθηκαν για να δημιουργηθεί χώρος για ανεμογεννήτριες, προκαλώντας κατηγορίες ότι ο επικεφαλής της δασικής υπηρεσίας της Σκωτίας "βεβήλωσε" τη γη.

Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ένα παρθένο τοπίο είδε την ολοκληρωτική καταστροφή για να δημιουργηθεί χώρος για μόλις επτά αιολικά πάρκα, τα οποία είναι εξαιρετικά αναξιόπιστα, αντιαισθητικά, θορυβώδη και απλώς αποτρόπαια.

Λιγότερο από το ήμισυ αυτής της γης έχει αναφυτευτεί ή έστω προορίζεται για αναφύτευση, παρά τις υποσχέσεις της FLS ότι όλα θα γίνονταν και πάλι "πράσινα" μόλις εγκατασταθούν τα γιγαντιαία μεταλλικά τερατουργήματα.

"Αυτό συμβαίνει σε άλλα μέρη της Ευρώπης εδώ και αρκετό καιρό", προειδοποίησε ο Δρ Μπένι Πίζερ, επικεφαλής της δεξαμενής σκέψης Global Warming Policy Foundation, σχετικά με τον ιό της εξάπλωσης της λεγόμενης "πράσινης" ενέργειας.

"Οι άνθρωποι στη Σκωτία δεν το γνωρίζουν τόσο καλά, επειδή η δασοκομία δεν βρίσκεται κοντά σε πληθυσμιακά κέντρα", πρόσθεσε. "Πολλές από αυτές τις μορφές ανανεώσιμης ενέργειας έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στο περιβάλλον από την απλή κατασκευή ενός σταθμού παραγωγής ενέργειας".

"Με την κατασκευή αιολικών πάρκων, καταστρέφουν τεράστιες δασικές εκτάσεις για πολύ μικρό αποτέλεσμα και βεβηλώνουν μεγάλα τμήματα της όμορφης υπαίθρου, γεγονός που μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει στη Σκωτία ως τουριστικό προορισμό".

Μεταξύ 2014 και 2016 μόνο στη Σκωτία, περίπου δέκα τετραγωνικά μίλια δασών αποψιλώθηκαν για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων. Αυτό που κάποτε ήταν ένα παρθένο προπύργιο ομορφιάς και φύσης είναι τώρα μια κροταλίζουσα μεταλλική ερημιά που υποτίθεται ότι "σώζει τον πλανήτη".

"Τίποτα περισσότερο από ένα σχέδιο, που ανταλλάσσει ένα πράσινο (γη) με ένα άλλο πράσινο (μετρητά), και αυτό είναι το μόνο που αφορά", έγραψε ένας σχολιαστής στο Natural News για το θέμα.

Τα τελευταία νέα για το πώς καταστρέφεται ο πλανήτης προκειμένου να γίνει "πράσινος" μπορείτε να τα βρείτε στο GreenTyranny.news.

Πηγή: Climatealarmism.news

Πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνουν:

EnergyNewsBeat.co

NaturalNews.com

Wind-Watch.org

Όλα αυτά και και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σου. Δείτε εδώ

https://esylemesou1.blogspot.com

Ακολουθήστε τη fb σελίδα Ε.ΣΥ. Λεμεσού ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: