ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΡΟΣ Β'

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΟΜΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΩ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ, ΑΡΑ Η ΑΙΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 


15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.


15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.


15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.


15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.


15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους.


15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.