ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Πιστιόλη Αθηνά   Εκπρόσωπος Τύπου της  Κεντρικής Διοίκησης Περιφέρειας Εξωτερικού
   Κ.Δ.Π. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ «ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  «Ε.ΣΥ» 

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 
 ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Ε
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ 

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυρ. Μητσοτάκης σε  δημόσια Δήλωση του, μη σεβόμενος τους Έλληνες Πολίτες είπε: « Συνειδητά έβλαψα την Ελλάδα και τους 'Ελληνες στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία». Μία πρωτοφανής  δήλωση παραδοχής, ουσιαστικά μίας εγκληματικής ενέργειας κατά  της Ασφάλειας της Χώρας και κατ' επέκταση της ασφάλειας όλων των Ελλήνων Πολιτών προσβάλλοντας την ίδια την Δημοκρατία.

Σε βαρείς χαρακτηρισμούς και  καταγγελίες, κατά  της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας   και κατά όλων των  Κυβερνήσεων  που πέρασαν από το τιμόνι της  Χώρας, προέβη η Εκπρόσωπος Τύπου της .Κ.Δ.Π.  Εξωτερικού κ. Πιστιόλη Αθηνά.   Αποκαλλώντας τις Διοικήσεις αυτές παράνομες και καταχρηστικές ,Καθώς, και μετά  το πέρας  ενδελεχούς έρευνας, από την «Ελλήνων Συνέλευσις»,  για την  ανεύρεση των  ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης ) που Συστήνεται η Βουλή σε Σώμα κάθε φορά που αναλαμβάνει η Νέα Κυβέρνηση. δεν βρέθηκε κανένα τέτοιο ΦΕΚ .  
Το αποτέλεσμα της έρευνας καταδεικνύει το μέγεθος της παρανομίας και ανομίας που συμβαίνει απέναντι στους Έλληνες και τα συμφέροντα της Ελλάδας.
 Εφόσον δεν βρέθηκε κανένα τετοιο ΦΕΚ για καμία από τις Κυβέρνησεις πού Διοίκησαν την Χώρα   όπου Το ΦΕΚΝόμος του Κράτους ) βάση του Συντάγματος είναι το Έγγραφο αυτό που  Νομιμοποιεί την εκάστοτε Κυβέρνηση,  δίνοντας της  την Δύναμη του Νόμου  και την  ισχύ της  υπογραφής στο όνομα του Ελληνικού Έθνους  . Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.  Άρα το γεγονός αυτό ακυρώνει όλες, τις  μέχρι τώρα  πράξεις τους,  για επί παντός επιστητού ζητήματα . .Αυτό ισχύει για όλες  τις Κυβερνήσεις  πού Κυβέρνησαν,  έως τώρα,. Είναι μία σοβαρότατη καταγγελία η οποία, δε μπορεί και δε πρέπει να περάσει απαρατήρητη, από κανέναν Έλληνα Πολίτη,  ούτε βεβαίως από τους εταίρους μας στην ΕΕ αλλά και κάθε αλλον παράγοντα μικρό ή μεγάλο, Θεσμικό ή μη, εντός κι εκτός Συνόρων, όπως και κάθε Επιχειρηματικός Όμιλος, κ.α. που σύναψαν Συμφωνίες, υπέγραψαν Συμβόλαια, μετείχαν σε Συνθήκες  κ.α. 
το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται σε όλους και όλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ