ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ



ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.....

Παρασκευάζεις ένα αναψυκτικό σκέτο δηλητήριο, με μπόλικη ζάχαρη , χρωστικές, με κανένα όφελος για την υγεία αντιθέτως πολύ επιζήμιο γι αυτήν.
Αποφασίζεις να το προωθήσεις σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ο στόχος σου είναι να το πίνουν μικροί – μεγάλοι στην υγειά τους…
Εσύ που το παρασκεύασες γνωρίζεις καλά πως υγεία δεν θα έχουν πίνοντας το δηλητήριο σου αλλά μιας και στοχεύεις αποκλειστικά στο κέρδος, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.
Κι επειδή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, χρησιμοποιείς τα πάντα για να διαφημίσεις το προϊόν σου…
Η διαφήμιση σου είναι ένα σκέτο παραμύθι, ένα ψέμα , ένας ασπρογένης γεράκος, καλοσυνάτος, που μοιράζει σε όλα τα παιδιά του κόσμου δώρα.
Δεν σε ενδιαφέρει που θα εκμεταλλευτείς την παιδική αθωότητα, ούτε που θα καταστρέψεις την υγεία των παιδιών μιας και ο στόχος σου είναι ξεκάθαρα το κέρδος.
Για καλή σου τύχη, στο κάλεσμα της διαφήμισης σου ανταποκρίνονται όχι μόνον τα παιδιά αλλά κυρίως οι γονείς των παιδιών…
Ο παππούλης καθιερώνεται και μάλιστα με τις ευλογίες του ιερατείου, το οποίο δεν θίγεται καν στο γεγονός να βαφτιστεί άγιος, ο παππούλης που διαφημίζει το ανθυγιεινό προϊόν….
Ολόκληρος ο κόσμος τον υιοθετεί, το εμπόριο τον εκμεταλλεύεται, το παραμύθι ντύνεται στα κόκκινα, λούζεται με κατάλληλη μουσική κι αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους. Ταυτίζεται με την προσφορά, την αγάπη και για δεκαετίες οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη, περιμένουν κάθε χρόνο ένα ψέμα για να τους δώσει λίγη χαρά, λίγο χρώμα, εκπαιδεύοντας τα ίδια τους τα παιδιά , τα δημιουργήματα τους, πως να αποδέχονται τα ψέματα, πως να περιμένουν κάθε χρόνο ένα καινούργιο ψέμα και μ αυτό να διασκεδάζουν, να χαίρονται, να το ταυτίζουν με την αγάπη και φυσικά να πλουτίζουν και τις εταιρίες που σχετίζονται με το «αθώο» αυτό ψεματάκι….
Όμως αθώα ψέματα δεν υπάρχουν…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ …ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ.. Α Γ Ι Ο….(Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗ;;;)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΠΑΣΑΡΕΙ …
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλα πάνε κατά διαόλου και τί φταίει που η κοινωνία μας έχει αρρωστήσει…
Είμαστε όλοι άρρωστοι πρώτα στην ψυχή μας γιατί ανεχόμαστε όλα τα ψέματα που μας πασάρουν με δελεαστικές διαφημίσεις…
Γιατί δεν βάζουμε τη λογική μας να δουλέψει και την Ανδρεία μας να πούμε ΟΧΙ στα ψέματα τους…
Γιατί κάθε χρόνο ή κάθε τέσσερα χρόνια αναζητάμε τα ίδια ψέματα για να τα βάλουμε μπροστά και να τα ακολουθήσουμε, μιας και συνηθίσαμε στην εξαπάτηση …
Και κάπως έτσι ….θα τελειώσει ή θα μεταλλαχθεί η έρμη η ανθρωπότητα…με δική της θέληση και με μπόλικη υπακοή….

ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…. 

ΠΗΓΗ: Αφροδιτη Καρανικου


ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΕ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ!

....ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ Ή ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!


ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ




ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ



ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ