ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΥΠΡΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ Π. Μυλωνά, Λ. Φουρλά, Δ. Σούγλη και Γ. Λιλλήκα ΟΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ $48,9ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

 ΚΥΠΡΟΣ !

Όλοι οι τότε ΒΟΛΕΥΤΕΣ του συστήματος ήξεραν (επειδή όλοι πήραν φάκελο με όλα τα σχετικά) αλλά δεν ήθελαν να τα βάλουν με τους ΠΑΤΡΩΝΕΣ τους που τους ανέβασαν στη πολιτική.

Τέσσερα ΠΙΟΝΙΑ του συστήματος θα αναφέρω τώρα και ξέρουν αν θέλουν που να με βρούν.

Γιατί αυτούς τους τέσσερις; Επειδή ξέρω ότι άλλοι ήταν εμπλεκόμενοι στο να κρύψουν και να απατήσουν τον κόσμο σχετικά με αυτά και ο ένας είχε γνώση. Παύλος ΜυλωνάςΛουκάς ΦουρλάςΔημήτρης Σούγλης και Γιώργος Λιλλήκας (Yiorgos Lillikas).

Ο πρώτος ΕΞΑΡΓΎΡΩΣΕ εξαργύρωσε τη σιωπή του παραμένοντας στην εργασία του ως ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ στο MEGA μέχρι να βρουν τον τρόπο να τον αναδείξουν στη πολιτική (και δυστυχώς βρέθηκε ο χώρος που δεν υπήρχαν σπρωξίματα αλλά έβλεπαν σωστές θέσεις και απόψεις – όχι πως είχε αυτός και μετά φάνηκε – και μετά πρόδωσε αυτό τον χώρο, ο δεύτερος εξαργύρωσε τη τότε σιωπή του και τα πολέμησε αυτά και τον αντάμειξαν πρώτα ως εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ και μετά καρέκλα ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΗ, του τρίτου του έγινε όπως ο ίδιος είπε πρόταση για να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές και το θεώρησε και τιμή του και είναι σίγουρος ότι θα έχει και άλλες προτάσεις.

Το ξέρουμε ”κε” Σούγλη ότι έχει ΤΙΜΗ (που ονομάζονται λεφτά με τον οποιονδήποτε τρόπο) και αυτό φαίνεται και απο το ότι είσαι έτοιμος να δεχτείς και άλλες προτάσεις απο άλλους κομματικούς χώρους. Για σένα δεν υπάρχουν ΗΘΙΚΟΙ ΦΡΑΓΜΟΙ όταν υπάρχουν λεφτά στη μέση.

Και μένει ο τέταρτος ο κος Λιλλήκας. Τότε δεν ήταν αξιωματούχος του κράτους ούτε και ήταν στη πολιτική εκτός του ότι ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2013. Και όμως κε Λιλλήκα είχες συνάντηση με μια αντιπροσωπία και είχες γνώση. Και το ξέρω παρά το ότι σε συνομιλία που είχαμε μου ανέφερες ότι δεν κατάλαβες (εδώ γελάνε και οι κότες) για ποιο πράγμα αναφέρονταν. Και σου το ξανανάφερα εγώ το 2019 και σου είπα ότι όποτε και όταν θέλεις μπορώ ΑΝ πράγματι δεν είχες κάτι χειροπιαστό να σου τα φέρω όλα. Και εγώ τι σου ζήτησα. Απλώς σαν ΒΟΛΕΥΤΗΣ αυτού του δύσμοιρου τόπου να το ερευνήσεις Και είπες θα κανονίσεις να συναντηθούμε μια μέρα γι’ αυτό. Φυσικά μάλλον το κανόνισες με κανόνι και τα έστειλες όλα στον έξω αποδώ.

Και συνεχίζετε όλοι όσοι είχατε γνώση να κορο’ι’δεύετε τον δύσμοιρο λαό επειδή φοβηθήκατε την καυτή πατάτα. Και παρά το ότι το έβαλα πολλές φορές και δεν απάντησε κανένας σας το ξαναβάζω. Όχι ότι ελπίζω ότι τώρα θα απαντήσετε. όμως σε 2 μήνες έχει εκλογές. Να ξέρετε θα με βρείτε και θα βρείτε αυτή την υπόθεση ΜΠΡΟΣΤΑ σας.

….

Αυτό το ”κωλόχαρτο” όπως είπε ο Ανδρέας Κατσιαρής Σαβάλας (που είχε και τις ”γνώσεις” ότι η σφραγίδα που είναι κάτω δεξιά είναι στάμπα κυπριακής τράπεζας) κάποτε που υπερασπιζόταν τον Μυλωνά το είδαν ο Μυλωνάς που φιλοξένησε στο MEGA, ο Σούγλης που τον φιλοξένησε στο EXTRA και μάλλον ο Γιώργος Γεωργίου (ένας απο τους συνιδιοκτήτες της εφημερίδας Το Ποντίκι και ο οποίος ήταν ο πρώτος που φιλοξένησε τον Αρτέμη Σώρρα στο ραδιόφωνο τότε του Λόγου κάπου στο 2012 που έκανε εκπομπή φυσικά χωρίς να ξέρω σίγουρα αν είδε την απόδειξη αυτή) και υποψήφιος τώρα με το ΔΗΚΟ.


Ο δε Φουρλάς όταν ανέφεραν τον Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή που έκανε τότε στο MEGA έβγαζε σπυράκια και έλεγε ότι βαρέθηκε να ακούει για αυτή τη κουβέντα και ότι ”ερεύνησε” και δεν ίσχυε τίποτα. Ο μεγαλύτερος ψεύτης που όπως είπα εξαργύρωσε με πολλές καρέκλες εκείνη την εκδούλευση που έκανε στη κυβέρνηση και τα ψέματα που έλεγε.


Και τον Γιώργο Ληλλίκα τον πρόσθεσα επειδή του το ανέφερα απο το καλοκαίρι του 2019 και ενώ είπε ότι δεν είχε γνώση εγώ ξέρω ότι είχε συνάντηση με την ομάδα που πήγε ο Αρτέμης Σώρρας στη βουλή και μίλησε με τους τότε ΒΟΛΕΥΤΕΣ και μάλιστα έκανε και δηλώσεις έξω όπως βγαίνουν καθημερινά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ αλλά μόνο το EXTRA έδειξε ένα βίντεο του ενάμιση λεπτού.


Αυτή η ιστορία έχει πολλή βρωμιά απο όλους. Και να έλεγα ότι ήταν ψεύτικη αυτή η απόδειξη που έχω μή απαντώντας αυτοί όλοι παραδέχονται ότι κάπου κολυμπούν στο βούρκο. Όπως και στην άλλη υπόθεση με τα παγκόσμια καταπιστεύματα.


Γεώργιος Παπαγιώργης

……………

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ τ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PORTO PALACE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 08/02/2014 ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ 7 ΑΤΟΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ 


 
 

ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 12-11-2016 (ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ !!!
………………………………………………………………………….

ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΑ 48,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.!
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ IBAN ΤΟΥΣ!
.
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ!
.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ IBAN ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ “Cyprus Development Bank“ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 97774653123 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1967 $ 11, 000, 000, 000, 000 (11 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.) ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
.

1o ΒΗΜΑ: ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BRANCH COD (BIC Ή SWIFT) ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤHN MHXANH ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ GOOGLE Ή ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ LINK: https://www.ibancalculator.com/blz.html
ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Cyprus) ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ BIC
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ Cyprus Development Bank.
.
2o ΒΗΜΑ: ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ LINK: https://www.iban.com/calculate-iban.html

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (CYPRUS), ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ BIC ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ IBAN ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΑΡΑ TO IBAN ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Cyprus Development Bank ΕΙΝΑΙ: CY44CYDBCY2N0000097774653123
.
 
3o ΒΗΜΑ: ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ IBAN ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LINK ΤΗΣ 
ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ IBAN ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ IBAN: https://www.winbank.gr/…/Str…/WinbankIBANCalculator.aspx
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ IBAN ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Cyprus Development Bank.

ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


1) Central Bank of Cyprus
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 77685474 – 212
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 $ 500, 000, 000, 000 (500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜ-ΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.) ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
BIC: CBCYCY2N
ΙΒΑΝ: CY11CECBCY2N000007768547421277

.
2) Helenic Bank ΚΥΠΡΟΥ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 9977744255
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1977 $ 7, 000, 000, 000, 000 (7 ΤΡΙΣΕΚΑ-ΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.) ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
BIC: BCYPCY2N
ΙΒΑΝ: CY94BCYPCY2N0000009977744255
3) Marfin Popular Bank (Cyprus)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 2777541231
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1967 $ 30, 000, 000, 000, 000 (30 ΤΡΙΣΕΚΑ-ΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.) ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
BΙC:LIKICY2N
ΙΒΑΝ: CY53LIKICY2N0000002777541231
.
ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΙ !

………………………………………………………………………….∈

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ !!

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ” !!……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

 

ΠΗΓΗ:https://alfeiospotamos.gr/?p=47181


ΠΑΝΚΥΠΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΤΗΛ. 99579756, 99646930, 99548813, 99536808 

e-mail: esykyprou@gmail.com


ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...

ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΑΤΙ
 Ε.ΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ