ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΙΓΑΝΤΕΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΙΓΑΝΤΕΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Οι Γίγαντες ήταν κατά εντολή του Δία και γεννιόνταν από Ανθρώπους. Για αυτό και οι Αμερικανοί και οι σιωνιστές, όπου βρουν Γίγαντα τον παίρνουν και τον κρύβουν.

Αυτοί λοιπόν γεννιόντουσαν με εντολή του Δία και το ένα σου παιδί ήταν κανονικό και το άλλο ήταν Γίγαντας. Για αυτό και οι Γίγαντες ήταν μόνο άντρες και δεν υπήρξε ποτέ γυναίκα Γίγαντας, γιατί αυτοί δεν αναπαράγονταν με το είδος τους. Γεννιόντουσαν πάντα άντρες και τους γεννούσαν πάντα άνθρωποι με εντολή του Διός. Φαντάζεστε μια εντολή αύριο το πρωί... και είχαμε Γίγαντες 15 μέτρα, 50 μέτρα, ο αρχηγός των Γιγάντων λέγεται Μένανδρος και ήταν και ο βασιλιάς των Γιγάντων. Είναι πολύ εξειδικευμένα τα πράγματα.

Ο Προμηθέας  ήταν Τιτάνας και πήρε εντολή από τον Δία, γιατί στην δημιουργία ο Δίας είναι πολύ συγκεκριμένος θεός. Καταρχάς, είναι αυτόνομος και πέρα από καλό και κακό. Ο Δίας δεν είναι  μόνο βασιλιάς του Ολύμπου, γιατί τι είναι ο Όλυμπος; Όλυμπος σημαίνει «Ολμπους», δηλαδή το ΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ. Νομίζετε ότι είναι αυτό το βουναλάκι; Αυτό σημαίνει ότι είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ. Αυτός αποφασίζει και οι άλλοι εκτελούν, σύμφωνα με το καθήκον και τον Όρκο-Νόμο που έχουν δώσει. Άλλωστε να θυμάστε ότι τα παιδιά του, Άρτεμις και Απόλλωνας και Αθηνά είναι δικό του γέννημα που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα πάρει εντολή από τον Δία για να κάνει κάτι, που σημαίνει να δίνει φως για όλους. Η Ήρα είναι ο Αιθέρας. Δεν είναι με την έννοια του Θεού για να γονατίσετε! Είναι ιδιότητες και τους μιλάς πάντα όρθιος! Είναι για όλους! Είναι για όλα τα σύμπαντα! Ο Αιθέρας είναι παντού, είναι ελεύθερος και άφθονος.

Θέλω να πω λοιπόν ότι ο Ηρακλής δεν έκανε Άθλο που ελευθέρωσε τον Προμηθέα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι τι έκανε ο Προμηθέας. Έδωσε γνώσεις βέβαια με σεβασμό θα μιλήσουμε για αυτόν γιατί είναι ένα τεράστιο κομμάτι του Συμπαντικού Νου. Το ότι τον τιμώρησε ο Δίας επειδή δεν έκανε αυτό που έπρεπε, από εκεί να καταλάβετε τις τεράστιες δυνάμεις και ότι οι Θεοί έχουν καθήκοντα και Νόμους-Όρκους κι όταν τους παραβούν, λιώνουν! Ένα εκατομμύριο χρόνια ήταν στην πέτρα και του έτρωγε του συκώτι ο αετός του Διός. Ζούσε και πέθαινε κάθε μέρα. Τον ελευθέρωσε ο Ηρακλής και κέρδισε, αλλά όχι τον 13ο Άθλο. Μην ακουμπάτε τον 13ο Άθλο. Ποτέ! Τον ελευθερώνει στα μήλα των Εσπερίδων, όταν έπρεπε να τα πάρει, που είναι η Γνώση και την Γνώση δεν μπορείς να την πάρεις στα χέρια σου και να την κρύψεις, αλλά να την διαχειρίζεσαι, την οποία Γνώση την φυλάνε 300 δράκοι (κι εδώ είναι άλλα σύμβολα πολύ προχωρημένα). Και ενώ έχει ένα πολύ μεγάλο αγώνα για να πάει στα Μήλα των Εσπερίδων, τα οποία είναι η Γνώση, τον φώναζει ο Προμηθέας: «Λύσε με! Εσύ πρέπει να με ελευθερώσεις!». Σκέφτεται ο Ηρακλής τι να κάνει; Να πάει να πάρει τα μήλα; Αποφασίζει γρήγορα, γιατί δεν έχει χρόνο να ελευθερώσει τον Προμηθέα. Έλυσε τον Προμηθέα και τελειώνει η τιμωρία του Προμηθέα, δηλαδή ο Ηρακλής είναι ένας μηχανισμός ουσιαστικά, που τελειώνει την τιμωρία του Προμηθέα και έτσι κερδίζει τα Μήλα των Εσπερίδων, ακόμα και που δεν τα πήρε. Γιατί αυτός ήταν ο Άθλος, να μην πάρεις και εγκλωβίσεις την Γνώση! Να φτάσεις μέχρι την Γνώση και την Επίγνωση, αλλά να μην την ακουμπήσεις! Δηλαδή, αν πήγαινε να τα πάρει, θα έχανε τον Άθλο. Αυτός κερδίζει τον Άθλο, επειδή δεν τα παίρνει! Άρα, αυτός είναι ένας Άθλος για τα Μήλα των Εσπερίδων.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 6-11-2015 ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ "ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/?p=20499,
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ