ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

Κατ’ αρχήν, ο Προμηθέας ήταν Τιτάνας. Δεν ήταν δικός μας, εννοώ από το Ανθρώπινο Γένος. Η δημιουργία είναι μία. Μάλλον η πρώτη δημιουργία είναι από πολύ ψηλά και κατεβαίνει. Αρχικά είναι ο 13ος που τώρα τον μάθατε, αλλά πριν από αυτόν ήταν η Γαία, ήταν το Φως, ήταν το σκότος και όλοι αυτοί. Ήταν ο Ουρανός. Δηλαδή, πριν τον Ουρανό δεν υπήρχε καν ο Κρόνος. Ο Κρόνος είναι μετά τον Ουρανό.

Υπάρχει μια τεράστια Θεογονία και η Δημιουργία είναι Μία. Δεν έχει να κάνει με Τιτάνα, ή με Άτλαντα. Το μοναδικό Ανθρώπινο Γένος που είμαστε εμείς, ξεκινάει από τους 12 δικούς μας,  που τους λες «θεούς», αλλά ουσιαστικά είναι ενέργειες πολύ συγκεκριμένες που κάποιες μορφοποιήθηκαν –όχι όλοι-. Υπάρχουν και παλαιότεροι που ήταν Τιτάνες.

Ο Δίας είναι Τιτάνας, όπως και ο Ποσειδώνας είναι Τιτάνας. Μα και η Εστία είναι πρωτότοκη αδερφή του Δία.

Θέλω να πω ότι η Δημιουργία είναι μια και μετά διαχωρίζεται και γίνεται  στους Τιτάνες, μετά οι Τιτάνες δημιούργησαν τους Άτλαντες και οι Ολύμπιοι που είναι πάλι Τιτάνες, δημιουργούν το ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

Αυτή είναι η σειρά. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΠΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

Όμως και η μια Δημιουργία και η άλλη δεν πρέπει να φύγει από την Νομοτελειακή συμπαντική γραμμή με νόμους ρητούς. Αυτό τι σημαίνει;

Αυτό σημαίνει ότι οι Άνθρωποι έζησαν με τους Άτλαντες κι ήταν μαζί, μεγάλωσαν και μορφώθηκαν μαζί, συζούσαν μαζί με τους Άτλαντες. Εγώ δεν δέχομαι την Ατλαντίδα, έτσι την ονόμασαν αφού καταλήφθηκε από τους Άτλαντες και την διέλυσαν. Η Ατλαντίδα λεγόταν Ποσειδωνία και ήταν από ανθρώπους. Ότι ήρθαν και την πήραν οι Άτλαντες είναι μια άλλη ιστορία.

Αλλά οι Άτλαντες έχασαν! Τους νικήσαμε με τους Γίγαντες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 6-11-2015 ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ "ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/?p=20499,
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ