ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Δεν φαντάζεστε τα μυστικά των μυστικών τι ακριβώς είσαστε και από που προέρχεσθε! Υπάρχουν δώρα για τον Ελληνισμό. Ελάτε να τα πάρουμε! Είναι οικονομικά τα δώρα; Πάρτε τα! Κοιτάξτε τι τεράστια νούμερα έχετε στο όνομα σας, επειδή εσείς ζείτε σήμερα. Όποιος πεθαίνει και έρχονται οι νέοι, τότε οι νέοι τα έχουν στο όνομα τους! Δεν γίνεται ρε παιδιά…θα πρέπει να το καταλάβετε! Είναι τεράστια και δικά σας!

Αυτόν τον δικό σας πλούτο, αύριο δεν θα μπορείτε να τον διαχειριστείτε, γιατί είναι τόσο τεράστιος, που πρέπει με Νόηση να τον διαχειριστείτε αύριο το πρωί. Όχι να ψάχνουμε για λεφτά, αλλά για μυαλά για να τον διαχειριστούν όλον αυτόν τον πλούτο κατάλληλα, πάλι με ΑΞΙΕΣ, πάλι με ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ!

Γιατί, αυτός ο πλούτος μπορεί να παράξει μεγάλο κακό και στους ανθρώπους μας και στην κοινωνία μας και στην Πολιτεία μας, στηνΎπαρξη μας, άρα πάλι με σύνεση. Η φτώχεια είναι μόνο στον μυαλό, η φτώχεια είναι μόνο στην Νόηση και δεν υπάρχει αλλού. Τα νούμερα είναι δίπλα σας! Είναι αυτό που είχα πει στο PRESIDENT «Κάποιος κάνει τον θεό με ένα λάπτοπ και θα του κόψω τα χέρια!». Τώρα του κόβω δαχτυλάκια, του έχουν μείνει κανά πεντάρι ακόμα! Ελάτε να του τα κόψουμε όλα μαζί να τον κάνω κουλό! Με τι θα γράφει; Με τα πόδια; Θα του κόψω και τα πόδια! Μετά, με τι θα γράφει; Ελάτε να το κάνουμε όλοι μαζί!

Δεν έχετε να διαχειριστείτε αύριο τόσο μεγάλο πλούτο, γιατί δεν φανταζόσασταν ότι τον έχετε!

Φοβάστε να διαχειριστείτε την Πολιτεία σας; Γιατί μωρέ; Αυτοί ξέρουν; Με εντολές είναι! Όπως σας το είπα! Δεν έχουν νόηση και παίρνουν εντολές για το τι θα κάνουν!

Έχει σημασία, ένα παιδί που δούλευε στην Ελληνική μας βουλή μου αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα δωμάτιο που είναι πάντα κλειστό, σαν αποθήκη και εκεί έχει το μεγάλο βιβλίο του Σιωνισμού που το διαβάζει μόνο ο Πρωθυπουργός, όταν έχει ανάγκη! Τι λέτε ρε;; Στην Βουλή μας; Ξέρετε πόσα μυστικά είναι κρυμμένα εδώ μέσα και σε επιβουλεύονται και σε δυναστεύουν; Δεν θέλεις να τα πετάξεις όλα αυτά τα καρκινώματα; Όχι;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.. ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ…

Έγινε τόσος θόρυβος τεράστιος για τις Επικλήσεις! Αλήθεια; Συγνώμη! Εγώ δεν σας είπα να κάνετε προσευχή, ούτε σε κανένα δόγμα, ούτε πουθενά. Στην ίδια την πραγματική ιστορία και με τα πραγματικά πρόσωπα και δεν είπα ποτέ ούτε ύμνους…ξερετε γιατί; Γιατί και οι ύμνοι είναι παραχαραγμένοι και μην εμπιστεύεστε κανένα βιβλίο, ούτε του Αριστοτέλη! «Το είπε ο Αριστοτέλης!» Το είπε όμως; «Ο Πυθαγόρας έτρωγε μόνο φακές και κουκιά…» Ναί; Και που το ξέρετε ρε, τι έτρωγε ο Πυθαγόρας; Μετά, βγαίνει ένας άλλος και λέει: « Ο Απολλώνιος ο Τυανέας…». Μπα; Τον μάθατε τον Απολλώνιο τον Τυανέα; Ναι; Έχετε κάποιο πρωτότυπο; Δεν έχετε! Τότε, γιατί μιλάτε για αυτόν; «έτρωγε εκείνο κι εκείνο, δεν έφαγε αρνί, δεν έφαγε μοσχάρι…»

Βρε, δεν πάτε να πνιγείτε ζωντόβολα, που έχετε κάνει τον κόσμο ζώο; Βλέπετε ότι στην πανίδα και στην χλωρίδα μας υπάρχουν όλα, τα τρώμε όλα και τελικά σήμερα εμείς γίναμε χορτοφάγοι; Γιατί; Με κάνατε εμένα πρόβατο; Τελικά προβατοποίησαν τον κόσμο και τον έκαναν χόρτο; Οπότε απαγορεύεται να τρως κρέας, γιατί δεν έτρωγε ο Πυθαγόρας! Και πού το ξέρεις εσύ τι έτρωγε ο Πυθαγόρας; Και πού ξέρεις τι έτρωγε ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης; Η τροφική αλυσίδα κύριοι, είχε και την πανίδα και αν δεν υπήρχε λόγος, ο άνθρωπος είναι παμφάγο και δεν είναι χορτοφάγο! Διορθώστε με αν κάνω λάθος! Στην πανίδα, γιατί υπάρχουν σαρκοφάγα ζώα; ε, τότε γιατί να μην υπήρχαν μόνο χορτοφάγοι στην φύση μας; Ά, το ζωικό βασίλειο είναι σαρκοφάγο, αλλά ο άνθρωπος είναι χορτοφάγος, δηλαδή, εγώ ανήκω στην χλωρίδα και να τρώω μόνο χόρτο! Παιδιά, ας ξεκαθαρίσουμε με όλα αυτά τα δόγματα, γιατί κι αυτά είναι χειρότερα δόγματα. Να σβήσουν την φλόγα μέσα σας θέλουν.

Έχω δει ανθρώπους και έχω δίπλα μου ανθρώπους που ασχολήθηκαν με αυτή την διατροφή επειδή το λέει ο Πυθαγόρας! Πού το είδες ότι το λέει ο Πυθαγόρας; Θέλω να το δω πρωτότυπο! Να το δω κι εγώ θα τρώω κουκιά που δεν έτρωγε αυτός! Δεν έτρωγε λέει κουκιά ο Πυθαγόρας και ήταν έξυπνος! Βρε, άντε να χαθείτε, μας έχετε τρελάνει! Μια χαρά είναι τα κουκιά! Μια χαρά φάβα κάνει! Έχουμε τρελαθεί με όλα αυτά! Ό,τι βλακεία θέλει ο καθένας, την βάζει στους ανθρώπους. Όλα αυτά είναι δογματισμένα! Και σε πάνε σε συγκεκριμένη δομή, τι θα κάνεις και πώς ακριβώς θα το κάνεις και διασπούν τον κόσμο. Έχω δει έναν συνέλληνα που είχε κάνει μια τέτοια διατροφή και πήγαινε στον καθρέπτη κι έλεγε ότι ήταν και χοντρός, ενώ έφτασε σε σημείο να πεθάνει. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, δεν μπορούσε να τρέξει, δεν ήθελε να ζήσει! Απλά αργοπέθαινε από την δίαιτα του! Όλα αυτά τα δογματικά μας τα έχουν περάσει.

Οι ψυχολόγοι δίνουν και παίρνουν και είναι το πιο μεγάλο επάγγελμα σήμερα. Είχαμε τους εξομολογητές τώρα και έχουμε και τους ψυχολόγους.

Θέλω να ρωτήσω έναν ψυχολόγο: τι στο καλό εννοεί οταν λέει «Ψυχή»; Να μας την ορίσει, αφού λέει ότι ασχολείται με την Ψυχή. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν, ή να μπουν σε μια σειρά. Η μεγάλη όμως προτεραιότητα που θα βάλει όλα αυτά στην σειρά και θα φέρει τον κάθε ένα μπροστά, όχι να λέει ό,τι θέλει ο καθένας, αλλά να τον φέρει μπροστά στις ευθύνες του, τι λέει, για ποιον το λέει, για ποιο στόχο το λέει και πώς το κάνει, είναι η Πολιτεία.

Όταν φτιάξουμε την Πολιτεία μας, θα φέρουμε λοιπόν τους εβραιομορφωμένους, γιατί ξέρετε ότι όλα τα Πανεπιστήμια στο εξωτερικό είναι των Εβραίων και των Σαϊεντολόγων και άμα δεν το ξέρετε, να το μάθετε! Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Πανεπιστήμιο που ο λέκτορας να μην είναι εβραίος, μασόνος και από ειδική σπορά! Δεν υπάρχει! Ψάξτε το! Στο Υπουργείο Παιδείας, μόνιμα το Κ.Ι.Σ. έχει 11 ανθρώπους και είναι και αφορολόγητο. Καλά, βρε ζώα, ήρθατε και στο Υπουργείο Παιδείας για να μου φτιάξετε τα βιβλία μου εσείς; Τι γίνεται ρε παιδιά; Θα φτιάξουμε λοιπόν την Πολιτεία και όλοι αυτοί θα έρθουν προ των ευθυνών τους. Θα καλέσουμε τους ανθρώπους και θα τους πούμε: «Έλα εδώ, θέλεις να διδάξεις μια ωραία δίαιτα για να μας κάνεις εξυπνότερους; Ωραία! Έλα σε μας λοιπόν που είμαστε η Πολιτεία και η Πολιτεία είναι υπεύθυνη, γιατί η Πολιτεία τώρα έχει τους μηχανισμούς που έχει ασφάλεια».

Η Αστυνομία δεν είναι της Πολιτείας; Δεν είναι δικιά μας η Αστυνομία; Δεν την πληρώνουμε εμείς; Και τελικά υπάρχει μια αστυνομία μέσα στην Αστυνομία; Προσέξτε τι είπα! Υπάρχει στην μυστική μου υπηρεσία μια υπηρεσία που δουλεύει για άλλους και είναι μέσα στην υπηρεσία μου;

Οπότε, και η Δικαιοσύνη είναι δικιά μου, αλλά μέσα στην Δικαιοσύνη, υπάρχει μια άλλη Δικαιοσύνη που κάνει κουμάντο και έχει στο στόμα δαίμονα και δόντια και σκοτώνει τους πάντες;

Ή τελικά μέσα στην Υγεία μου, βγαίνει ένα καινούργιο φάρμακο που με δηλητηριάζει; Και μετά από δέκα χρόνια μου βγαίνει ότι θα πεθάνω από τα εμβόλια που έκανα και το παιδί μου είναι αυτιστικό; Και εσύ ρε κράτος που ήσουν; Πολιτεία που σε πληρώνω, που ήσουν;

Συνηθίσαμε δηλαδή τι; Για εξηγήστε μου ρε παιδιά! Υπάρχει υπηρεσία μέσα στην υπηρεσία; Θα της κόψω το κεφάλι! Μία είναι η υπηρεσία και δουλεύει για μένα!

Ένας είναι ο στρατός και δουλεύει για μένα! Ένα είναι το Υπουργείο και δουλεύει για μένα! Ένας είναι ο τραπεζίτης και δουλεύει για την χώρα μου. Αν θέλει να κάνει μπιζνες να πάει αλλού ή να κάνει εδώ σύμφωνα με τον Νόμο! Για προσέξτε πώς το είπα! Υπάρχει δηλαδή Υπουργείο Παιδείας και μέσα είναι Εβραίοι που μου καθορίζουν τα βιβλία και σήμερα μου μαθαίνουν όλες αυτές τις αηδίες; Και μου παραχαράσσουν  την ιστορία και καρφώνουν με εμφυτεύματα και χαράγματα τον ελληνικό μου λαό; Πότε θα σταματήσουν όλα αυτά; Όταν θα φτιάξουμε Πολιτεία.

Κι ας έρθουν όλοι αυτοί μετά και ας αποδείξουν, για παράδειγμα, αν έρθει ο άνθρωπος και μου αποδείξει ότι αυτή η δίαιτα κάνει καλό στο μυαλό, στα κόκκαλα, θα μας κάνει γερούς και δεν θα αρρωσταίνουν ποτέ, τότε θα τον βάλουμε στην Πολιτεία. Σήμερα, ποιος τα ελέγχει όλα αυτά αγαπητοί μου Συνέλληνες; Κανένας! Ποιος έλεγξε λοιπόν το δόγμα του σατανά  να μας διδάξει; Ας έρθει λοιπόν το δόγμα του σατανά κι αν έχει κάτι μέσα του κάτι από το Αξιακό μας Σύστημα και ότι κάτι μπορεί να διδάξει σύμφωνα με το Αξιακό μας, ας έρθει να διδάξει. Σωστά; Αλλιώς τι να έρθει να κάνει ρε παιδιά;

Η κάθε ινδουιστική βλακεία έρχεται και διδάσκει εδώ και επιχορηγείται. Να σας πω ότι εκείνη η θρησκεία του Θεού που ο Θεός είναι Κορεάτης και μάλιστα γυναίκα και είναι και άσχημη…αυτό το μόρφωμα χρηματοδοτείται από την Ηνωμένη Ευρώπη και από την Κίνα. Το ακούσατε; Χρηματοδοτείται! Όλα αυτά κύριοι τελειώνουν με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ κι όποιος θέλει και μπορεί και αν πρέπει μέσα στο Αξιακό μας και είναι μέσα στο Αξιακό μας, ας έρθει να διδάξει μέσα στην Πολιτεία μας και να ζήσει μαζί μας. Και θα ζήσει μαζί μας! Άρα, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας.

Σήμερα, λοιπόν δεν μας πειράζει τι πιστεύει και πώς είσαι! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και ποτέ δεν θα ξαναβγάλει Νόμο καμία στοά ή κλάμπ, γιατί δεν θα μπορεί. Είναι σαν να είναι ξένο σώμα! Αλλά και η Πολιτεία μας δεν θα μπορεί να παράξει κακό σε κανέναν.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ… Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.

Σήμερα είσαστε αρκετοί στον αέρα, θα σας κάνω ένα πείραμα. Έχω ήδη τοποθετηθεί εγγράφως και υπογεγραμμένα και όλα μας τα χαρτιά είναι στον αέρα. Ακόμα και η διαδρομή μας! Αν γυρίσετε πολύ πίσω στα χρόνια, θα δείτε ότι από την πρώτη μέρα, σας τα έχω πει όλα. Σας έχω πει για τους κωδικούς και πραγματικά να τους ψάξετε να τους βρείτε. Θέλω εσείς τώρα, οι 15-20, τώρα, ή αύριο, σύμφωνα με το ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, έτσι όπως είναι δομημένο, με τις ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ κι αν υποθέσουμε ότι αύριο εσείς είσαστε κυβέρνηση και βάλτε κι όποιον άλλον θέλει μέσα σε αυτό, να βγάλετε έναν Νόμο σύμφωνα με το Αξιακό που έχω ήδη καταθέσει, γιατί έτσι θα βγαίνουν οι Νόμοι, με status και δεν θα τους βγάζει, όπως θέλει ο καθένας. Θα υπάρχει πλαίσιο πώς θα βγάζεις τους Νόμους. Και ο Νόμος που θα βγάλεις αύριο, θα είναι η ίδια σου η Ϋπαρξη. Θα πρέπει ο Νόμος να έχει Αλήθεια, Λογική, Ισότητα, Αρμονία, Ανδρεία, Ισονομία, Ισοπολιτεία…Αν δεν τα έχει όλα αυτά, ο Νόμος που θα προτείνεις, δεν θα ψηφίζεται. Γιατί ο Πρόεδρος είναι θεματοφύλακας, κι ό,τι δεν είναι μέσα στις Αξίες και τις Αρχές, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Πολιτεία. Σας προκαλώ εσάς κι όποιον θέλει κι άλλους ακόμα: ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ…

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Βγάλτε έναν Νόμο, για παράδειγμα για τους Πακιστανούς! Ωραία!

Πώς θα βγάλεις με το Αξιακό μας Σύστημα Νόμο για να τσακίσεις τους Πακιστανούς; Δεν προβλέπεται! Δεν γίνεται! Δεν περνάει!

Ναι και από την άλλη, κανένας δεν μπορεί να εισβάλλει και να σκοτώσει και να κάνει κακό στην Πολιτεία μου. Το μεγάλο στοίχημα είναι αγαπητοί μου Συνέλληνες ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Μόνο με τον τρόπο που είναι στημένη!

Αν αύριο κάποιος πειράξει κάποιον στην Ελλήνων Πολιτεία, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Η Πολιτεία τον τιμωρεί, ή τον διορθώνει, γιατί πείραξε την ίδια την Πολιτεία.

Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι η αστυνομία θα είναι διαφορετική. Η αστυνομία θα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια σου. Ο Πολίτης πληρώνει την ασφάλεια του. Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι και αυτό θα γίνει, αν κάποιος σε κλέψει, σου σπάσει το τζάμι και μπει μέσα και σου πάρει τα πράγματα, η Πολιτεία θα σε αποζημειώνει. «τι σε κλέψαν παιδί μου;» «αυτά, αυτά αυτά,…» Θα μας αποδείξεις ότι σου έκλεψε αυτά, όχι να μας βάλεις μέσα 1.000.000. Αν πεις 1.000.000 πρέπει να το αποδείξεις! Ό,τι σου πήραν κι ό,τι ζημιά έχεις, η Πολιτεία, εφόσον πληρώνεις την ασφάλεια σου στην αστυνομία, σε πληρώνει! Αφού σε πληρώσει μετά, ψάχνει για τον κλέφτη για να τον σταυρώσει. Όπου τον πιάσει, του παίρνει ό,τι έχει και δεν έχει! Κι αν δεν έχει, δουλεύει τα επόμενα 20 χρόνια για να ξεχρεώσει, σε εργατικές φυλακές, μέχρι να εξοφλήσει την πράξη.

Πιστεύετε ότι θα έκλεβε κανείς στην Ελλάδα με ένα τέτοιο σύστημα; Θα υπήρχε κάποιος να κλέψει στην Ελλάδα; Γιατί η Πολιτεία αυτό είναι! Αφού πληρώνεις την ασφάλεια σου, πώς να γίνει;

Άρα, αντιλαμβάνεστε τι συστήματα θα μπουν αύριο; Δεν μπορεί ο κλέφτης να κλέψει, δεν θα υπάρχει κάποιος να κλέψει. Σε αυτή την Πολιτεία θέλουμε να ζήσουμε, έτσι την στρατηγοποιούμε να γίνει, εκεί θα την φτάσουμε και σε πολύ τεράστια επίπεδα. Και φυσικά, για ποιον λόγο να κλέψει; Θέλει τα δικά σου; Αφού σαν τα δικά σου έχει! Δουλειά θέλει; Θέλει να γίνει γιατρός; Γιατί; Του είπαμε να μην γίνει; Του είπαμε να μην γίνει χειρουργός, τραγουδιστής; Αν μπορείς γίνε, αν δεν μπορείς, δεν γίνεται! Άρα, είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι.

Στην Πολιτεία και η Παιδεία που θα αναπτυχθεί θα είναι τέτοια που δεν θα επιτρέπεται όλο αυτό το καθεστώς, αυτή η Αντινόηση, όλη αυτή η αηδία με κανέναν σεβασμό σε τίποτα, σε ιερό, σε όσιο, σε άνθρωπο, σε τίποτα!

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θέλω να σας αναφέρω, αλλά προσπαθώ να κονταίνω την συζήτηση και να γίνομαι, όσο πιο κατανοητός γίνεται.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 6-11-2015 ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ "ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/?p=20499,

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ