ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Πολιτεία όμως είναι πάνω από όλα γιατί ζούμε όλοι μαζί και μόνο έτσι θα μπορέσουμε ενωθούμε και να ζήσουμε όλοι μαζί!


Αρτέμης Σώρρας: Θέλω να πω ότι όλο αυτό είναι μια τεράστια εκμετάλλευση με τους εκπροσώπους και δεν δέχομαι κανέναν εκπρόσωπο του θεού τους ή του πάπα, είτε εδώ του ρασοφόρου του δικού μας, είτε του Ινδού, είτε του Σατανά! Λέει κάποιος ότι εκπροσωπεί τον σατανα!

« Και τι εκπροσωπείς παιδί μου εσύ;»

«Τον σατανά!»

« και πού το ξέρουμε; Φέρε μας! Έχεις διαπιστευτήρια να μας πεις;»

«όχι!»

«και τι κάνεις; Τι σου είπε να κάνεις; Σου είπε να μας σφάξεις; Τι σου είπε; Σου είπε να μας κλέψεις; Οπότε δηλαδή ο Θεός σου ή ο Χριστός εσένα τι σου είπε; να μαζεύεις την περιουσία και να πηγαίνεις γύρω-γύρω στους γέρους και ό,τι περιουσία έχουν να τους λες: «Υπογράψτε εδώ την περιουσία για να πάτε στον παράδεισο;» Αυτό είναι απάτη κύριοι! Αν αυτό δεν είναι απάτη, τότε τι είναι; Έχω μαζέψει 900-1000 τέτοιες περιπτώσεις που έγραψαν την περιουσία τους στο νοσοκομείο ή την ωρα που ήταν κοντά στον θάνατο, πήγαιναν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι οι παπάδες που κάνουν τόσο καλό, για να πάρουν την υπογραφή, να πάρουν την περιουσία του ανθρώπου για να πάει λέει και να έχει καλό παράδεισο!

Ακούστε κύριοι:

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΩ! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Άρα, οι εκπρόσωποι δεν έχουν καμμία θέση στην κοινωνία και για ό,τι έχουν κάνει ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ό,τι έχουν κλέψει κι ότι έχουν καταδολιεύσει, έχουν να κάνουν με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.

ΕΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 8.500  ΑΓΟΡΑΚΙΑ Ή 8.000.000 ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!

Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αν οι Έλληνες παπάδες έχουν κλέψει, έχουν εκπορνεύσει, η Πολιτεία είναι εδώ! Η πολιτεία αυτο είναι! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!

Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και με όλη την οργάνωση της Πολιτείας, δεν μας πειράζει και σεβόμαστε οποιαδήποτε θρησκευτική θεότητα έχει ο καθένας και με σεβασμό στον Πολίτη που πιστεύει οπουδήποτε. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή άδικως! Σέβεται την Πολιτεία και είνα ισάξιο μέλος. Δεν μας πειράζει σε τίποτα!

Πιστεύω να ήμουν ξεκάθαρος, να ξεκαθαρίσει το θρησκευτικό θέμα, διότι δεν υπάρχει!

Οι εκπρόσωποι όμως των θεοτήτων που λυμαίνονται από μυστικές υπηρεσίες, από δικαστήρια, από ΦΕΚ, από την Βουλή και από οποιεσδήποτε οργανώσεις κι ενοχλούν την Πολιτεία μου, έχουν να κάνουν μαζί μου, αυτοί ως πολίτες. Διότι έχουν ταυτότητες, στο κάθε κράτος, στην κάθε κοινωνία, στην κάθε Πολιτεία, διότι ψηφίζουν, διότι πληρώνονται, διότι είναι μέσα στον Νόμο και πρέπει να είναι μέσα στον Νόμο της Πολιτείας, που εμείς οι Πολίτες έχουμε ορίσει.

Με σεβασμό λοιπόν μεγάλο σε όλους τους Πολίτες και ότι πιστεύουν!

Η Πολιτεία όμως είναι πάνω από όλα γιατί ζούμε όλοι μαζί και μόνο έτσι θα μπορέσουμε ενωθούμε και να ζήσουμε όλοι μαζί!

Οι εκπροσώποι σε ότι έχουν κάνει... Μα εκπρόσωπος είναι και ένας εκπρόσωπος σε μια εταιρεία. Αν κλέψει, τι τον κάνεις; Τον αφήνεις έτσι; Η ασπίδα των θεοτήτων να μπαίνει μπροστά στους εκπροσώπους; Δεν είναι δυνατόν! Ό,τι έχουν πει οι θεότητες που όλες μιλάνε για καλό κι ό,τι καλό έχουν παράξει, θα το βρούνε! Και από τους ανθρώπους και από τους θεούς τους. Για ό,τι κακό έχουν κάνει, εγώ δεν θα περιμένω να το βρουν από τους θεούς τους. Θα τους κεράσω εγώ, το κακό που έχουν κάνει! Είμαι ξεκάθαρος;

Πηγήhttps://alfeiospotamos.gr/?p=20499

Πηγή: 

=============================================
ΣΤΟΧΟΣ-ΣΚΟΠΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




=============================================
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ





=============================================

=============================================
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ


=============================================
ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ
=============================================

=============================================

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ε.ΣΥ. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΤΗΛ. 99579756, 99646930, 99548813, 99536808 

e-mail: esykyprou@gmail.com