ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΝΕΘΛΙΑ: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ;

Από μικροί λίγο-πολύ όλοι γιορτάζουμε τα γενέθλια μας. Αναρωτιέμαι γιατί ονομάζονται γεν-έθλια, εφόσον αναφερόμαστε στην γέννηση ενός μόνο ανθρώπου γιατί είναι σε πληθυντικό αριθμό; Λέμε δηλαδή τα γενέθλια μου και αναφερόμαστε σε μία μέρα την οποία γεννήθηκε ένας άνθρωπος...

Μήπως η λέξη θέλει να μας δείξει κάτι άλλο; Δηλαδή μήπως αποκαλώντας την ημέρα της γέννησης μας ως ΓΕΝΕΘΛΙΑ είναι σαν να μιλάμε για μια άθλια γέννα (ΓΕΝΝΑ + ΑΘΛΙΑ)

Πόσο λογικό είναι αυτό; Ίσως να μην το είχαμε παρατηρήσει ποτέ γιατί έτσι μας έμαθαν ότι λέγεται και δεν μπήκαμε ποτέ στην διαδικασία να αναλύσουμε την ίδια την λέξη. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι λέξεις δεν κρύβονται, είναι κωδικοί και μας δίνουν την ουσία, αρκεί εμείς οι ίδιοι να μπούμε σε μια διαδικασία ανάλυσης και σκέψης!

ΓΕΝΑΘΛΟΝ (ΓΕΝΝΑ + ΑΘΛΟΣ)! Ο ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ! Ο πρώτος άθλος του ανθρώπου, ο οποίος ξεκινά με την γέννηση του και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, παρά μόνο ΓΕΝΑΘΛΟ διότι αυτός είναι ο κωδικός του πρώτου άθλου του ανθρώπου, αυτός της γέννας.

Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σβήνουμε κεράκια; Γιατί σβήνουμε το φως; Εμείς οι ίδιοι είμαστε φως (ΕΛΛΗΝ: αυτός που δημιουργήθηκε από το όλον φως) και την ημέρα της γέννησης μας σβήνουμε το φως μας; Πόσο παράλογο και αυτό!

Από μικρούς μας έμαθαν ότι δεν είναι ανάγκη να αναλύουμε τα πράγματα, να μην τα «σκαλίζουμε», ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως μας τα έδειξαν “αυτοί που γνωρίζουνε”, ότι δεν πρέπει να έχουμε απορίες, ότι έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να τα δεχτούμε ως έχει.

Αλλά άνθρωπε έχεις νόηση, έχεις ελεύθερη βούληση τα οποία κανείς δεν μπορεί να σου τα πάρει και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις αυτά τα ΟΠΛΑ ΣΟΥ!

«Εν αρχή ην ο λόγος, λόγος ίσον νους και όλα είναι δημιουργήματα του νου, του συμπαντικού νου»


Άπειρη τιμή και σεβασμό στον ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που χάραξε και γείωσε αυτές τις τεράστιες αλήθειες για όλους ΕΜΑΣ.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΘΡΩΠΕ!



πηγή: https://www.aitherikigrafi.gr/genathlon
site αιθερικής γραφής: https://www.aitherikigrafi.gr/ 

Συντάκτρια: Μαρία Παπαδοπούλου